سر دسته اسپمر ها منم
منم بالاخره این بازیو تا آخر رفتم
ولی یکی ازدوستام گفت پچ داره این بازی
داستان این پچ چیه؟
میگفت بازی ادامه داره میشه یکی کمک کنه
سر دسته اسپمر ها منم
منم بالاخره این بازیو تا آخر رفتم
ولی یکی ازدوستام گفت پچ داره این بازی
داستان این پچ چیه؟
میگفت بازی ادامه داره میشه یکی کمک کنه
اگه اون دوتاپست اول همین صفحه قبلو بخونی مشکلت حله.ازروی ترجمه اون جمله هم که خیلی سادستسلام
من در مرحله ای که پیغام "rob shops or bring cars to brutska" رو میده گیر کردم، هیچ جایی رو نقشه علامت نزده، کاری هم نمی تونم بکنم، کسی می دونه چه کار باید کرد؟!!
میگه فروشگاهارو سرقت کنین یا برای بروسکی ماشین ببرید!(ترجمرو حال کردی)
آقا اینقدر Spoiler نفرستید آدم جرات نمی کنه دوتا پست تاپیک رو بخونه همه ی داستان رو لو دادید رفت که...
...![]()
عزیزم اول برو تو دفتر پالاردو 23000 تا پول رو میزشه بردار بعد باید با دزدین از مغازه ها یا اوراق کردن ماشین 4000 تا دیگه هم جور کنی اونوقت روی نقشه جایی که باید بری مشخص میشه
من توی چپتر6 (زندان) گیر کردم!!!!! (اونجایی که دعوا میکنن باهم) ... بعد از 2-3 بار مشت زدن دیگه مشتاش به یارو نمیخوره و همش جا خالی میده!! چطوریه؟!
Last edited by cdp; 13-09-2010 at 17:41.
منظورتون با اون یارو که خیلی قویه و به زور میشه بهش مشت زد هست ؟؟؟ ( اولین کسی که تو زندان باهاش می جنگید ) اگه اونه تا جایی که می تونی کتک بخور بعد خود نگهبانا میان می گیرنت
باید میگفتین کدوم دعوامن توی چپتر6 (زندان) گیر کردم!!!!! (اونجایی که دعوا میکنن باهم) ... بعد از 2-3 بار مشت زدن دیگه مشتاش به یارو نمیخوره!! چطوریه؟!!
آخه تواون زندان کارویتو فقط دعواست!به پیغامهایی که روصفحه نشون میده دقت کنین.فکر کنم باید بادفاع باهاش بجنگین یعنی بزارین اول اون بزنه بعدش فورا شما تا دفاش بسته نشده بهش مشت بزنین!دکمه دفاع روکماکان باید نگه دارین!اگه هم که که همون اول توحیاطه که باچند تامشت خوردن ازاون ایرلندیه نگهبانا میرسن
![]()
همون دعوا اولیه... ولی هر چی مشت میخوره هیچی نمیشه الان 5 دقیقه شده!!!
شما ترینر استفاده میکنی 100 درصد باید خاموشش کنی بعد یه بار دیگه سعی کن
بعد از اینکه چند بار زدی و چند بار مشت خوردی نگهبانا میان میگیرنتون
تا کدها رو را زدم. بعد کل کد رو گرفتم. بعد از منوی tools ران کردم.
هیچ تاثیری نداشت توی بازی
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
باز هم مشکل :
من از اون کرک skidrow استفاده میکنم. ولی بازم تو چپتر 7 از بازی میاد بیرون
دوستان شرمنده که اینجا میپرسم میخواستم بدونم از چه سایتی میتونم بازی رو به صورت آنلاین بخرم؟؟؟
لطفا پیغام خصوصی بدید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)