ماسچرانو: هنگامی که از لیورپول رفتم انگار قاتل بودم!
این هافبک گفته تورس بهترین کار را برای باشگاهش کرد.
سایت گل – خاویر ماسچرانو، هافبک سابق لیورپول رفتار این باشگاه را پس از رفتن فرناندو تورس به چلسی تقبیح کرده است.
کاپیتان آرژانتین آن را به انتقال خودش به بارسلونا تشبیه کرده که با جنجال فراوان همراه بود.
تورس به دلیل حرفهایی که پس از رفتن به چلسی زد مورد انتقاد قرار گرفته. او گفته بود که با رفتن به چلسی به سطح بالایی میرود.
ماسچرانو گفته است: «هنگامی که لیورپول را ترک کردم اوضاع طوری بود که انگار کسی را کشته بودم. خیلی بد است که رسانهها و باشگاه تلاش میکنند مردم را متقاعد کنند همهاش تقصیر خود بازیکن است، در حالی که باشگاه لیورپول علاقهای به نگه داشتن ما نشان نداد.
با فرناندو صحبت کردم و به او گفتم لازم نیست نگران باشد، چون نهایت تلاشش را برای باشگاه انجام داد.»
تورس اولین بازیاش با پیراهن چلسی را روز یکشنبه در استمفورد بریج انجام میدهد؛ مقابل لیورپول.
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
برنامه بازیهای هفته 26 لیگ برتر؛ چلسی و تورس در انتظار لیورپول
هفته بیست و ششم لیگ برتر از شنبه شب آغاز می شود
سایت گل- دیدار دو تیم استوک سیتی و ساندرلند آغازگر هفته بیست و ششم لیگ برتر است. در حساس ترین دیدار این هفته چلسی که در روز پایانی بازار نقل و انتقالات زمستانی فرناندو تورس را به خدمت گرفت میزبان لیورپول،تیم سابق ال نینیو خواهد بود.
دیدارهای هفته بیست و ششم در حالی آغاز می شود که یونایتد، آرسنال، منچسترسیتی و چلسی هر یک با انجام 24 بازی و کسب 54، 49، 45 و 44 امتیاز در رده های اول تا چهارم جدول هستند و تاتنهام، ساندرلیند و لیورپول رده های پنجم تا هفتم جدول را مال خود کرده اند
برنامه دیدارهای این هفته لیگ برتر بدین ترتیب است:
شنبه 16 بهمن (5 فوریه)
استوک سیتی – ساندرلند (ساعت 16.15)
استون ویلا- فولام (ساعت 18.30)
اورتون – بلکپول (ساعت 18.30)
منچسترسیتی – وست بروموویچ (ساعت 18.30)
نیوکاسل - آرسنال (ساعت 18.30)
تاتنهام – بولتون (ساعت 18.30)
ویگان – بلکبرن (ساعت 18.30)
ولورهمپتون – منچستریونایتد (ساعت 21)
یکشنبه 17 بهمن ( 6 فوریه)
وستهم- بیرمنگام (ساعت 17)