سلام من سه USB 3 سه ترابایتی هر دو تا رو پیدا کردم ولی میخاستم بدونم به نظر شما کدوم یکیشون بهتره؟
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من سه USB 3 سه ترابایتی هر دو تا رو پیدا کردم ولی میخاستم بدونم به نظر شما کدوم یکیشون بهتره؟
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لطفا هر وقت تست کردید نتیجه رو بذارید که بدونیم چطوریاست!
راستی هاردی که خریدید گارنتیش چیه؟
سلام
من جای شما بودم اینو ترجیح میدادم
نکته جالب اینجاست که rpm هارد وسترن رو ننوشته ولی برای سیگیت نوشته !!!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان برای هارد پرتابل(750 یا 1ترا) هم نظرتون روی وسترن دیجیتال هست یا...؟
اگر میشه به این 4تا سوالم جداگونه جواب بدین:(قصد خرید 1ترا یا 750 رو دارم):
1.اگر بخوام به تی وی و ----- وصلش کنم کدوم برند بهتره؟
2.میخوای هر روز به لپ تاپم وصلش کنم و بیشتر مواقع ازش کار بکشم چه برای دانلود کردن و ریختن اطلاعات روش و چه برای دیدن فیلم از روی هارد؟
3.برای کارای فوق پرتابل بهتره یا دسکتاپ؟مخصوصا برای مورد دوم؟
4.من خودم نظرم روی 750 وسترن هست(پرتابل)،خوبه به نظر شما؟
سپاس.
Last edited by aref10; 14-07-2011 at 08:13.
سلام دوستان
قیمت این مدل رو در ایران میخواستم :
Seagate GoFlex Slim
درود
بنده قصد خرید هار اکسترنال داشتم ولی اطلاعات زیادی از کیفیت برندها و امکانات و مزایا و معایبشون ندارم!
از این رو امیدوارم شما دوستان با تجربه منو راهنمایی کنید
من یه هارد 1TB تا 2TB میخوام که علاوه بر اینکه قیمتش مقرون به صرفه باشه امکانات خوبی از نظر شکل ظاهری، سرعت، و اون چیزایی که شما میدونین ما نمیدونیم : دی
من خودم از اینترنت سرچیدم یه هارد 2TB وسترن دیجیتال دیدم
My Book Essential Edition 2TB Black USB3.0 and USB2.0
که قیمتش با حجمش بنظرم کاملا بصرفه هست و با توجه به اینکه تعریف زیادی از برند وسترن شنیدم.
قیمت 150 تومن
با این مشخصات:
Specifications
Performance Specifications:
Serial Transfer Rate:
• [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3.0:
Serial Bus Transfer Rate (USB 3.0): 5 Gb/s (Max)
• USB 2.0:
Serial Bus Transfer Rate (USB 2.0): 480 Mb/s (Max)
Physical Specifications:
Capacity: 2 TB
Interface: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3.0 and USB 2.0
Physical Dimensions:
Height: 165 mm
Depth: 135 mm
Width: 48.0 mm
Weight: 1.18 kg
Environmental Specifications:
Operating: 5° C to 35° C
Non-operating: -20° C to 65° C
Electrical Specifications:
Current Requirements:
• Power Dissipation:
- AC Input Voltage: 100-240 VAC
- AC Input Frequency: 47-63 Hz
Compatibility:
- Formatted NTFS
- Windows XP, Windows Vista, Windows 7
- Mac OS X, Tiger, Leopard, Snow Leopard (requires reformatting)
Package Contents:
- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- WD SmartWare software
- USB cable
- Quick Install Guide
Features
WD quality inside and out:
My Book External drives are the world's best selling drives. There's a reason. We've been making hard drives for 20 years and we know how to protect your data.
USB 3.0 plus USB 2.0:
A single drive with universal compatibility today and next-generation speed for tomorrow. Use it with USB 2.0 now and step up to USB 3.0 speed when you're ready.
See your life safe in one place:
WD SmartWare visual [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] provides a visual display of your backup as it happens [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] your data is safe.
Did you know:
With WD SmartWare, your data is automatically backed up every time you hit save?
Dual USB 3.0 and USB 2.0 compatibility:
A single drive with universal compatibility today and next-generation speed for tomorrow. Use it with USB 2.0 now and step up to USB 3.0 speed when you're ready.
Up to 3x faster transfer rates:
When connected to a SuperSpeed USB 3.0 port this drive lets you access and save files up to 3 times faster than USB 2.0. Transfer a 2-hour HD movie in just 3 minutes instead of 13 minutes. (Performance may vary based on user's hardware and system configuration.)
Automatic, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
Works quietly in the background to protect your data using minimal PC resources. Whenever you add or change a file it's instantly backed up.
Planet friendly:
We designed a small box to minimize waste and used recycled material. We encourage you to recycle it.
WD SmartWare software:
You're in control of your backup. Install all the features, select just the components you need, or if you prefer, choose not to use the software at all.
Password protection for privacy:
Gain peace of mind knowing that your data is protected from unauthorized access with password protection and encryption.در کل تاییدش میکنید یا میشه از این بهتر هم با این قیمت گیر آورد؟
سلام
1. هر نوع هاردی قابل استفاده برای ----- و یا TV هست ، مهم ساپورت دستگاه از نوع هارد هست . بعضی ها وسترن خریدن که قابل استفاده برای ----- یا TV نبود و همینطور سیگیت و از این موارد زیاد دیده شده . برندها و مدلها خیلی متنوع هست (مخصوصا از نوع پرتابل) بنابراین نمیشه مدل خاصی رو پیشنهاد کرد هرکدومشون مزایایی خاصی دارن . مثلا درمورد هاردهای سیلیکون پاور که بیشتر به زیبایی ظاهر و استحکام بدنه اهمیت میده در صورتیکه وسترن و سیگیت اصلا به زیبایی و استحکام بدنه توجهی نداشته .
ولی سیلیکون پاور خودش تولید کننده هارد نیست و صرفا تولید کننده باکس هارد هست که این مسئله توجه و حساسیت زیاد این کمپانی به بدنه (باکس هارد) رو توجیه میکنه . ولی کمپانی سیگیت و وسترن خودشون یکی از تولید کننده هارد هست و برای تولید و ساخت هارد نیاز به تکنولوژی پیچیده ای هست که .....
خلاصه اگر به زیبایی ظاهر اهمیت میدید و به خط و خش هایی که روی بدنه هارد میافته حساس هستید بهتره که از برندهایی غیر از وسترن و سیگیت انتخاب کنین ولی اگر کیفیت و پشتوانه و تجربه مد نظرتون هست بهتره که از وسترن و سیگیت استفاده کنین.
2. والا اگر جابه جایی ندارین من دسکتاپی رو پیشنهاد میدم این دسکتاپی ها مزیت ارزونتر بودن رو دارن ضمن اینکه به خاطر داشتن منبع تغذیه مستقل ، نگرانی از بابت ولتاژ usb ندارین (برای اتصال به tv یا -----) ، حتی میتونین از کابل رابط هم استفاده کنین (در پرتابلها این کار تقریبا غیر ممکن هست مگر با شرایط خاص) ، ضمنا اگر لپتاپتون usb3 داشته باشه نسبت به پرتابلها سرعت بیشتری دارن (به خاطر کش بالاتر ) . این نظر من هست ظاهرا شما پرتابل رو انتخاب کردین
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:30 AM ----------
سلام
سیگیتها نسبت به وسترن کمی ارزونتر هست !!!
مدلی که شما انتخاب کردین مناسب هست ولی اشکالی که داره این هست که زیبایی خاصی نداره و اگر مراقبش نباشید زود خط و خش میافته !!!
ولی اگر به زیبایی اهمیت میدید میتونین سامسونگ مدل story station رو بخرید که بدنه فلزی و زیبایی داره !!!![]()
Last edited by ata.royalfalcon; 14-07-2011 at 11:42.
راستشو بخوای تا امروز میخواستم دسکتاپ وسترن 1ترا بگیرم ولی امروز پیش خودم گفتم ممکنه بخوام ببرمش دانشگاه یا... که مثلا فیلمی چیزی بریزم روش و از این حرفا بعد نظرم رفت روی پرتابل و چون حدود 100 میخوام هزینه کنم از 1ترا هم اومدم به 750!!!
ولی روی اینکه پرتابل با usb تغذیه میکنه و دسکتاپ با اداپتور و اینکه اداپتور مطمینتره یکمی حساسم،میگم نکنه یه دفعه به خاطر usb بودنش برای تغذیه ،کار دستم بده!!!
به نظرتون این پاسپورتیا اذیت میکنن از این بابت؟
پس دانشجو هستین و جابه جایی هم که دارین !!!
همون 750 گیگ وسترن پرتابل برای شما مناسبتره
مدل My Passport Essential SE
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)