سلام دوست من
نرم افزار ارجينال را پاك كن و از لينك زير برنامه جايگزينرا كه در واقع يه ورژن سالمه رو جايگزين كن
حله !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست من
نرم افزار ارجينال را پاك كن و از لينك زير برنامه جايگزينرا كه در واقع يه ورژن سالمه رو جايگزين كن
حله !
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احیانا الکتریسیته ساکن و در نظر گرفتین؟
مثلا با جوراب یا دمپایی روی موکت راه ببرید بعد کافیه به یه قطعه فلزی تماس پیدا کنین....
دوستان لطفا اخرین ورژن درایورهاش رو بزارید....![]()
[QUOTE=sayanermia;5743578]در مورد برق گرفتگی فکر کنم به ولتاژ مربوط باشه! اخه من تو خونه یا جاهای دیگه ( توی تهران ) استفاده میکنم اصلا مشکلی ندارم!! ولی یادمه 4-5 روزی که شمال بودیم توی ویلا وقتی زدم به برق استفاده کنم هر 4-5 روز با این مشکل مواجه بودم و تا دستم میخورد به قسمت مود پد یا بدنه ی فلزی دور کیبورد برق منو میگرفت!! واسه همین حدس میزنم شاید از ولتاژ باشه و بهتره با یه محافظ برق هم امتحان کنید ببینید آیا باز همینطوری هست یا خیر
عزیز اتفاقا من رشت زندگی می کنم.اما مشکل برق گرفتگی ندارم.
پس چرا توی تهران این مشکلو ندارم ولی توی شمال این مشکل برام بوجود اومد؟![]()
به نظر من این برق که میگین همون ولتاژ 20ولت آداپتوره و حس کردنش به سختی امکان پذیره، مثلا اگه پشت انگشت اشارتون رو به قسمت استیل رنگه دور کیبورد بزنید میتونید احساسش کنید، نگران نباشین 20 ولت هیچ خطری نداره
یه احتمالی که من میدم عدم وجود سیم ارت هست ، اگه توجه کنین دوشاخه اصلی 3 شاخستکه یکیش باید به زمین وصل شه ولی در ایران این مورد رعایت نمیشه، بنظرم اگه وصل شه دیگه این برق احساس نمیشه
راستی اگه میخواین برق رو بیشتر احساس کنید در همون حین که قسمت استیل رو لمس میکنید، یه دستتون رو به دیوار برنید، فکر کنم بیشتر احساس شه
شاید موقعیت شما اونجا که بودید طوری بود که یه قسمت بدنتون با زمین(که رساناست) تماس داشت![]()
ایول به این توضیحت!! ولی فکر کنم بیشتر از 20 ولت بوداااچون اونقدر بود که دستمو سریع میکشیدم!! خیلی شدید بود!! اما اره!! کف ویلا سنگ بود فرش مرشم نداشت! یعنی داشت ولی من روش نبودم!! پس واسه ارت هستش!! ایول به ولت با این راهنماییت. مرسی
![]()
منم همین مشکل را بعضی اوقات دارم البته نه اونطور که به پرون آدم را ولی قسمت تاچ پد صد درصد یک ولتاپی داره که دست من وقتی قسمت نبضم میره روش موقع تایپ یک سوزش بدی ایجاد میکنه
یعنی اینقدر برقش زیاده؟من یه بار خوابم رفت تا سرم اومد روی لپتاپ و لبم خورد به بدنش برق 3 فاز از کلم پرید
اما اونم به خاطر همین مساله ی ارت بود.
تبدیل دوشاخه ی 3 به 2 ای که من خریدم حدود 5 تومن بود و سیم ارت رو هم داشت یعنی وقتی توشو نگاه میکنم واسه ی دوشاخه ارت هم یه چیز فلزی داره همونوقت 500 تومنیشم بود اما من دیگه مشکلی با برق ندارم
میخوای اینم یه تست بکن ببین وقتی تو شارژ نیست هم همینطوریه؟
بینم میتونید با این اتصال هاتون به زمین یا خودتونو خشک کنید یا یه چیپستی از لپتاپو بسوزونید یا نه
![]()
سلام دوستان من ویندوز 32 bit نصب کرده بودم از 3gb رم استفاده می کرد ویندوز rate 7.1 بهش داده بود حالا که ویندوز bit 64 نصب کردم از4gb رم استفاده میکنه بهش 5.9 rate داده مشکلی داره یا این واسه خودش یه چیز میگه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)