تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 421 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوست من
    نرم افزار ارجينال را پاك كن و از لينك زير برنامه جايگزينرا كه در واقع يه ورژن سالمه رو جايگزين كن
    حله !
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

نه رفیق مطمعنا" به خاطر اون نیست چون دستگاه آداپتور داره و خودش ولتاژ رو تنظیم میکنه دیگه
    احیانا الکتریسیته ساکن و در نظر گرفتین؟
    مثلا با جوراب یا دمپایی روی موکت راه ببرید بعد کافیه به یه قطعه فلزی تماس پیدا کنین....

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

دوستان لطفا اخرین ورژن درایورهاش رو بزارید....

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

[QUOTE=sayanermia;5743578]در مورد برق گرفتگی فکر کنم به ولتاژ مربوط باشه! اخه من تو خونه یا جاهای دیگه ( توی تهران ) استفاده میکنم اصلا مشکلی ندارم!! ولی یادمه 4-5 روزی که شمال بودیم توی ویلا وقتی زدم به برق استفاده کنم هر 4-5 روز با این مشکل مواجه بودم و تا دستم میخورد به قسمت مود پد یا بدنه ی فلزی دور کیبورد برق منو میگرفت!! واسه همین حدس میزنم شاید از ولتاژ باشه و بهتره با یه محافظ برق هم امتحان کنید ببینید آیا باز همینطوری هست یا خیر

عزیز اتفاقا من رشت زندگی می کنم.اما مشکل برق گرفتگی ندارم.

5. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه رفیق مطمعنا" به خاطر اون نیست چون دستگاه آداپتور داره و خودش ولتاژ رو تنظیم میکنه دیگه
    پس چرا توی تهران این مشکلو ندارم ولی توی شمال این مشکل برام بوجود اومد؟

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پس چرا توی تهران این مشکلو ندارم ولی توی شمال این مشکل برام بوجود اومد؟
    به نظر من این برق که میگین همون ولتاژ 20ولت آداپتوره و حس کردنش به سختی امکان پذیره، مثلا اگه پشت انگشت اشارتون رو به قسمت استیل رنگه دور کیبورد بزنید میتونید احساسش کنید، نگران نباشین 20 ولت هیچ خطری نداره
    یه احتمالی که من میدم عدم وجود سیم ارت هست ، اگه توجه کنین دوشاخه اصلی 3 شاخست که یکیش باید به زمین وصل شه ولی در ایران این مورد رعایت نمیشه، بنظرم اگه وصل شه دیگه این برق احساس نمیشه
    راستی اگه میخواین برق رو بیشتر احساس کنید در همون حین که قسمت استیل رو لمس میکنید، یه دستتون رو به دیوار برنید، فکر کنم بیشتر احساس شه
    شاید موقعیت شما اونجا که بودید طوری بود که یه قسمت بدنتون با زمین(که رساناست) تماس داشت

8. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به نظر من این برق که میگین همون ولتاژ 20ولت آداپتوره و حس کردنش به سختی امکان پذیره، مثلا اگه پشت انگشت اشارتون رو به قسمت استیل رنگه دور کیبورد بزنید میتونید احساسش کنید، نگران نباشین 20 ولت هیچ خطری نداره
    یه احتمالی که من میدم عدم وجود سیم ارت هست ، اگه توجه کنین دوشاخه اصلی 3 شاخست که یکیش باید به زمین وصل شه ولی در ایران این مورد رعایت نمیشه، بنظرم اگه وصل شه دیگه این برق احساس نمیشه
    راستی اگه میخواین برق رو بیشتر احساس کنید در همون حین که قسمت استیل رو لمس میکنید، یه دستتون رو به دیوار برنید، فکر کنم بیشتر احساس شه
    شاید موقعیت شما اونجا که بودید طوری بود که یه قسمت بدنتون با زمین(که رساناست) تماس داشت
    ایول به این توضیحت!! ولی فکر کنم بیشتر از 20 ولت بودااا چون اونقدر بود که دستمو سریع میکشیدم!! خیلی شدید بود!! اما اره!! کف ویلا سنگ بود فرش مرشم نداشت! یعنی داشت ولی من روش نبودم!! پس واسه ارت هستش!! ایول به ولت با این راهنماییت. مرسی

داره خودمونی میشه amir69_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منم همین مشکل را بعضی اوقات دارم البته نه اونطور که به پرون آدم را ولی قسمت تاچ پد صد درصد یک ولتاپی داره که دست من وقتی قسمت نبضم میره روش موقع تایپ یک سوزش بدی ایجاد میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    192.168.1.1

پيش فرض

ایول به این توضیحت!! ولی فکر کنم بیشتر از 20 ولت بودااا چون اونقدر بود که دستمو سریع میکشیدم!! خیلی شدید بود!! اما اره!! کف ویلا سنگ بود فرش مرشم نداشت! یعنی داشت ولی من روش نبودم!! پس واسه ارت هستش!! ایول به ولت با این راهنماییت. مرسی
    یعنی اینقدر برقش زیاده؟ من یه بار خوابم رفت تا سرم اومد روی لپتاپ و لبم خورد به بدنش برق 3 فاز از کلم پرید اما اونم به خاطر همین مساله ی ارت بود.

تبدیل دوشاخه ی 3 به 2 ای که من خریدم حدود 5 تومن بود و سیم ارت رو هم داشت یعنی وقتی توشو نگاه میکنم واسه ی دوشاخه ارت هم یه چیز فلزی داره همونوقت 500 تومنیشم بود اما من دیگه مشکلی با برق ندارم

میخوای اینم یه تست بکن ببین وقتی تو شارژ نیست هم همینطوریه؟
    بینم میتونید با این اتصال هاتون به زمین یا خودتونو خشک کنید یا یه چیپستی از لپتاپو بسوزونید یا نه

12. این کاربر از HAMID.MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_z051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    یه جای دور...

پيش فرض

سلام دوستان من ویندوز 32 bit نصب کرده بودم از 3gb رم استفاده می کرد ویندوز rate 7.1 بهش داده بود حالا که ویندوز bit 64 نصب کردم از4gb رم استفاده میکنه بهش 5.9 rate داده مشکلی داره یا این واسه خودش یه چیز میگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •