عزیزم عنوان سرویس ارائه شده نامحدود هست.
حجمی کردن سرویس مگه الکیه که مخابرات بیاد به جای نامحدود بده صداش در نیاد!
بفرمایید کدوم شهرها اینطور شده ؟
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
عزیزم عنوان سرویس ارائه شده نامحدود هست.
حجمی کردن سرویس مگه الکیه که مخابرات بیاد به جای نامحدود بده صداش در نیاد!
بفرمایید کدوم شهرها اینطور شده ؟
من خودم از مخابرات گرفتم حسوديم نميشه
من با 256 توي دو ماه 40 گيگ دانلود دارم
بله عنوان سرويس نامحدوده ولي مخابرات هر كاري بخواد ميكنه كسي هم نميتونه اعتراض كنه شما تاپيك مخابرات هرمزگان رو ببين متوجه ميشي اونجا اول نامحدود بوده الان محدوديت گذاشتن با اينكه اسم سرويسي كه داده ميشه نامحدوده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام//من همون یوزر keira هستم...
آخه تو ویندوز اصلا چیزی از من نمیپرسه که من بخوام پر بکنمش!! فقط میگه میخوای broadband بسازی یا dial up ؟×!؟!؟! منم broadband رو میزنم بعد میگه پسورد وارد کن و یوزرنیم و بعد دکمه connect مباد همین!!! اصلا گزینه هایی به اسم vpi , vci تو ویندوز ندارم!!!!!! به دادم برسید![]()
سرعت امروز خیلی افت کرده بود یه صفحه می خواد باز کنه کلی طول میکشه ... شما هم این مشکل رو دارید؟!دان استریم تغییری نکرده همون وقفه ای که می گفتمه!
الان پینگ تست هم دیدم نمیتونه تست کنه با خیلی از سرورها یه اختلالی دارن باز![]()
Last edited by Kianoosh; 13-04-2011 at 22:56.
اكثر شهرهايي كه مخابرات adsl ميده محدود هستن.من تا الان تهران و مشهد رو ديدم كه نامحدودهستن.(از بقيه شهرها اطلاع كامل ندارم)
من از اروميه adsl گرفتم.اروميه اصلا چيزي به اسم نامحدود وجود خارجي نداره . همه سرويسهاي مخابرات حتي اونايي كه فقط به ادارات ميدن مثل سرويس 2مگ تماما محدود هستن. حتي isp هاي شخصي هم اكثر اكانتهاشون محدوده و اگر نامحدود داشته باشن يا 64 ه يا 128.
كه 128 سرعت دانلودش در خلوتترين ساعات حداكثر به 20-16 كيلوبايت ميرسه.چون به صرفه نيست همه رفتن سراغ اكانتهاي محدود و عملا كسي از اكانتهاي نامحدود استفاده نميكنه بخاطر سرعت دانلود پايين.
Last edited by urumchi; 14-04-2011 at 00:24.
فقط برای نشون دادن غلط بودن حرف شما دو شهر کرمانشاه و همدان!
نامحدود با سرعت خوب میده مخابرات!! و شهرهای دیگه هم تحقیق میکنم ببینم چطوره اوضاع!
در مورد سرعت هم گویا شما اطلاعاتتون غلطه.
برای سرویس نامحدود استاندارد جهانی در همه دنیا : سرعت دانلود حداکثر یک هشتم پهنای باند اسمی:
128=16
256=32
512=64
شما تنظیمات رو روی مودم انجام بدین نه روی ویندوز اینطوری بهتره.
اين قسمت جمله اي كه نوشتم رو نخوندي مثل اينكه (از بقيه شهرها اطلاع كامل ندارم).من نگفتم كه فقط تهران و مشهد نامحدود دارن.من از اين 2تا شهر اطلاع داشتم و در مورد ساير شهرها اظهار بي اطلاعي كردم.
حالا كجاي حرفهاي من غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما در مورد سرعت شما بهتره اول يه سر تشريف بياريد اروميه و با چشماي خودتون ببينيد وقتي با idm دانلود ميكنن چه سرعتي ميده. من خودم از مخابرات اروميه 256 گرفتم ولي 50k دانلود دارم.(بخاطر نويز زياد و فاصله زياد از مخابرات ) اونايي هم كه 128 دارن 35k دانلود دارن.حالا طبق اون استاندارد جهاني! لابد ما غير استاندارديم!!!! در اكانتهاي نامحدود سرعت دقيق و خشك رو ميدن اما در مورد محدود سرعتها بيشتر ميشن.
اون سرعت دانلودي كه واسه 128kb گفتم براي isp هاي خصوصي هست كه از حالت عادي و استانداردي كه شما ميگين در خلوتترين ساعات سرعتشون كمي بيشتر ميشه.
نكته مهم ديگه اينكه فراموش نكنيد ما در ايران زندگي ميكنيم.كدوم استاندارد جهاني اينجا رعايت ميشه كه بخواد اينم بشه؟؟؟؟؟
همه جاي دنيا adsl يعني سرعت چند مگ اما در ايران اكثر سرعتها كيلوبيت هستن.
![]()
Last edited by urumchi; 14-04-2011 at 13:38.
اشتباه شما در این موضوعه که سرویسی در شهری با عنوان نامحدود فروخته و لی در واقع محدود باشه... اگر هم سرویسی محدود ارائه میشه خوب از اولش اعلام میشه (حجم و ... رو میگن!)
در مورد سرویس های حجمی و سرعت دانلودشون....
این موضوع اینقدر تو تاپیکهای مختلف توضیح داده شده که دیگه نخ نما شده ولی من به خاطر شما یه بار دیگه هم اونو تکرار میکنم:
وقتی شما از یه ارائه دهنده سرویس اینترنت به صورت حجمی سرویس میگیرید اونها سرعت شما رو بالاتر از اونی که میگن میبندن!
مثلاً وقتی 128 میگیرید روی 512 یا 256 میبندن!
چرا اینکار رو میکنند؟ سوال خوبیه اونها عاشق چشم و ابروی کسی نیستن بلکه این یه ترفند اقتصادی کاملاً قانونیه .
وقتی شما در زمانی که محدودیت روزانه داری با سرعت بیشتر تبادل داده میکنی سریعتر حجم تعیین شده تموم و مجبوری حجم اضافه بخری! اینجاست که برای هر گیگ حجم اضافه پول خون رو از آدم میگیرن!!
اگه نگاهی به نرخ هر گیگ اضافه در سرعتهای مختلف بندازی میبینی اینکه سرعت چند برابر به شما بدن اما در عوض شما رو مجبور به خرید حجم اضافه کنن خیلی براشون سودش بیشتره.
توي اين عكس چرا 350 mb رو زده 4 ساعت 24 دقيقه واسه سرعتkb 55 زياده
4 ساعت واسه سرعت 23 kb هست!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)