تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 226 از 265 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آره MAC آدرس مودم يا كارت شبكه بستگي به نحوه كانفيگ مودم داره كه PPPOE باشه يا bridge
    اگه PPPOE باشه mac مودم ثبت ميشه. در واقع هر اكانتي كه ميگيريد با هر وسيله اي كه در ابتدا وصل بشيد mac ‌آدرس اون در ديتابيس ثبت ميشه و دستگاهاي ديگه نميتونن با اون اكانت كانكت شن مگر با تغير mac

احتمالش هست مخابرات تهران ترافيك رو محدود كنه تو بعضي شهر ها كه نامحدود بوده اين كارو كرده
    128=ماهيانه 4 گيگ
    256 = 8 گيگ

عزیزم عنوان سرویس ارائه شده نامحدود هست.

حجمی کردن سرویس مگه الکیه که مخابرات بیاد به جای نامحدود بده صداش در نیاد!

بفرمایید کدوم شهرها اینطور شده ؟

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

مخابرات اصلا وقتشو نداره که این همه درد سر واسه خودش درست کنه. اونایی که حجمی میدن pap هستند که مجوز فوروش گرفتن.فقط همین. من اگه 256 کنم ماهی 6 گیگ رو به زور دانلود کنم . 10 گیگ داخل پنل زده ولی الکیه.
    شما چون از شرکت خصوصی سرویس حجمی گرفتی و میبینی ما از مخابرات نامحدود 10-12-20 هزارتومنی گرفتیم حسودیت میشه
    من خودم از مخابرات گرفتم حسوديم نميشه
    من با 256 توي دو ماه 40 گيگ دانلود دارم

عزیزم عنوان سرویس ارائه شده نامحدود هست.

حجمی کردن سرویس مگه الکیه که مخابرات بیاد به جای نامحدود بده صداش در نیاد!

بفرمایید کدوم شهرها اینطور شده ؟
    بله عنوان سرويس نامحدوده ولي مخابرات هر كاري بخواد ميكنه كسي هم نميتونه اعتراض كنه شما تاپيك مخابرات هرمزگان رو ببين متوجه ميشي اونجا اول نامحدود بوده الان محدوديت گذاشتن با اينكه اسم سرويسي كه داده ميشه نامحدوده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ././././.

پيش فرض

اگه از همون اول اینقدر واضخ میگفتید زودتر به جواب میرسیدید. مطمئنا یه تنظیماتی رو درست انجام نمیدید که اینطور میشه. دقیقا چک کنید که هرکادری که توی Quick Setup مقدرای داره، توی ویندوز هم دقیقا همون مقادیر رو وارد کنید.
    سلام//من همون یوزر keira هستم...

آخه تو ویندوز اصلا چیزی از من نمیپرسه که من بخوام پر بکنمش!! فقط میگه میخوای broadband بسازی یا dial up ؟×!؟!؟! منم broadband رو میزنم بعد میگه پسورد وارد کن و یوزرنیم و بعد دکمه connect مباد همین!!! اصلا گزینه هایی به اسم vpi , vci تو ویندوز ندارم!!!!!! به دادم برسید

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سرعت امروز خیلی افت کرده بود یه صفحه می خواد باز کنه کلی طول میکشه ... شما هم این مشکل رو دارید؟!دان استریم تغییری نکرده همون وقفه ای که می گفتمه!

الان پینگ تست هم دیدم نمیتونه تست کنه با خیلی از سرورها یه اختلالی دارن باز
    Last edited by Kianoosh; 13-04-2011 at 22:56.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اكثر شهرهايي كه مخابرات adsl ميده محدود هستن.من تا الان تهران و مشهد رو ديدم كه نامحدودهستن.(از بقيه شهرها اطلاع كامل ندارم)

من از اروميه adsl گرفتم.اروميه اصلا چيزي به اسم نامحدود وجود خارجي نداره . همه سرويسهاي مخابرات حتي اونايي كه فقط به ادارات ميدن مثل سرويس 2مگ تماما محدود هستن. حتي isp هاي شخصي هم اكثر اكانتهاشون محدوده و اگر نامحدود داشته باشن يا 64 ه يا 128.
    كه 128 سرعت دانلودش در خلوتترين ساعات حداكثر به 20-16 كيلوبايت ميرسه.چون به صرفه نيست همه رفتن سراغ اكانتهاي محدود و عملا كسي از اكانتهاي نامحدود استفاده نميكنه بخاطر سرعت دانلود پايين.
    Last edited by urumchi; 14-04-2011 at 00:24.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اكثر شهرهايي كه مخابرات adsl ميده محدود هستن.من تا الان تهران و مشهد رو ديدم كه نامحدودهستن.(از بقيه شهرها اطلاع كامل ندارم)

من از اروميه adsl گرفتم.اروميه اصلا چيزي به اسم نامحدود وجود خارجي نداره . همه سرويسهاي مخابرات حتي اونايي كه فقط به ادارات ميدن مثل سرويس 2مگ تماما محدود هستن. حتي isp هاي شخصي هم اكثر اكانتهاشون محدوده و اگر نامحدود داشته باشن يا 64 ه يا 128.
    كه 128 سرعت دانلودش در خلوتترين ساعات حداكثر به 20-16 كيلوبايت ميرسه.چون به صرفه نيست همه رفتن سراغ اكانتهاي محدود و عملا كسي از اكانتهاي نامحدود استفاده نميكنه بخاطر سرعت دانلود پايين.

فقط برای نشون دادن غلط بودن حرف شما دو شهر کرمانشاه و همدان!

نامحدود با سرعت خوب میده مخابرات!! و شهرهای دیگه هم تحقیق میکنم ببینم چطوره اوضاع!
    در مورد سرعت هم گویا شما اطلاعاتتون غلطه.

برای سرویس نامحدود استاندارد جهانی در همه دنیا : سرعت دانلود حداکثر یک هشتم پهنای باند اسمی:

128=16
    256=32
    512=64

اگه نباشه جاش خالی می مونه MERLIN_BOZORG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    فعلا جسم فانی

پيش فرض

سلام//من همون یوزر keira هستم...

آخه تو ویندوز اصلا چیزی از من نمیپرسه که من بخوام پر بکنمش!! فقط میگه میخوای broadband بسازی یا dial up ؟×!؟!؟! منم broadband رو میزنم بعد میگه پسورد وارد کن و یوزرنیم و بعد دکمه connect مباد همین!!! اصلا گزینه هایی به اسم vpi , vci تو ویندوز ندارم!!!!!! به دادم برسید

شما تنظیمات رو روی مودم انجام بدین نه روی ویندوز اینطوری بهتره.

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

فقط برای نشون دادن غلط بودن حرف شما دو شهر کرمانشاه و همدان!

نامحدود با سرعت خوب میده مخابرات!! و شهرهای دیگه هم تحقیق میکنم ببینم چطوره اوضاع!
    در مورد سرعت هم گویا شما اطلاعاتتون غلطه.

برای سرویس نامحدود استاندارد جهانی در همه دنیا : سرعت دانلود حداکثر یک هشتم پهنای باند اسمی:

128=16
    256=32
    512=64
    اين قسمت جمله اي كه نوشتم رو نخوندي مثل اينكه (از بقيه شهرها اطلاع كامل ندارم).من نگفتم كه فقط تهران و مشهد نامحدود دارن.من از اين 2تا شهر اطلاع داشتم و در مورد ساير شهرها اظهار بي اطلاعي كردم.
    حالا كجاي حرفهاي من غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما در مورد سرعت شما بهتره اول يه سر تشريف بياريد اروميه و با چشماي خودتون ببينيد وقتي با idm دانلود ميكنن چه سرعتي ميده. من خودم از مخابرات اروميه 256 گرفتم ولي 50k دانلود دارم.(بخاطر نويز زياد و فاصله زياد از مخابرات ) اونايي هم كه 128 دارن 35k دانلود دارن.حالا طبق اون استاندارد جهاني! لابد ما غير استاندارديم!!!! در اكانتهاي نامحدود سرعت دقيق و خشك رو ميدن اما در مورد محدود سرعتها بيشتر ميشن.
    اون سرعت دانلودي كه واسه 128kb گفتم براي isp هاي خصوصي هست كه از حالت عادي و استانداردي كه شما ميگين در خلوتترين ساعات سرعتشون كمي بيشتر ميشه.
    نكته مهم ديگه اينكه فراموش نكنيد ما در ايران زندگي ميكنيم.كدوم استاندارد جهاني اينجا رعايت ميشه كه بخواد اينم بشه؟؟؟؟؟
    همه جاي دنيا adsl يعني سرعت چند مگ اما در ايران اكثر سرعتها كيلوبيت هستن.

Last edited by urumchi; 14-04-2011 at 13:38.

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اين قسمت جمله اي كه نوشتم رو نخوندي مثل اينكه (از بقيه شهرها اطلاع كامل ندارم).من نگفتم كه فقط تهران و مشهد نامحدود دارن.من از اين 2تا شهر اطلاع داشتم و در مورد ساير شهرها اظهار بي اطلاعي كردم.
    حالا كجاي حرفهاي من غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما در مورد سرعت شما بهتره اول يه سر تشريف بياريد اروميه و با چشماي خودتون ببينيد وقتي با idm دانلود ميكنن چه سرعتي ميده. من خودم از مخابرات اروميه 256 گرفتم ولي 50k دانلود دارم.(بخاطر نويز زياد و فاصله زياد از مخابرات ) اونايي هم كه 128 دارن 35k دانلود دارن.حالا طبق اون استاندارد جهاني! لابد ما غير استاندارديم!!!! در اكانتهاي نامحدود سرعت دقيق و خشك رو ميدن اما در مورد محدود سرعتها بيشتر ميشن.
    اون سرعت دانلودي كه واسه 128kb گفتم براي isp هاي خصوصي هست كه از حالت عادي و استانداردي كه شما ميگين در خلوتترين ساعات سرعتشون كمي بيشتر ميشه.
    نكته مهم ديگه اينكه فراموش نكنيد ما در ايران زندگي ميكنيم.كدوم استاندارد جهاني اينجا رعايت ميشه كه بخواد اينم بشه؟؟؟؟؟
    همه جاي دنيا adsl يعني سرعت چند مگ اما در ايران اكثر سرعتها كيلوبيت هستن.

اشتباه شما در این موضوعه که سرویسی در شهری با عنوان نامحدود فروخته و لی در واقع محدود باشه... اگر هم سرویسی محدود ارائه میشه خوب از اولش اعلام میشه (حجم و ... رو میگن!)

در مورد سرویس های حجمی و سرعت دانلودشون....

این موضوع اینقدر تو تاپیکهای مختلف توضیح داده شده که دیگه نخ نما شده ولی من به خاطر شما یه بار دیگه هم اونو تکرار میکنم:

وقتی شما از یه ارائه دهنده سرویس اینترنت به صورت حجمی سرویس میگیرید اونها سرعت شما رو بالاتر از اونی که میگن میبندن!
    مثلاً وقتی 128 میگیرید روی 512 یا 256 میبندن!
    چرا اینکار رو میکنند؟ سوال خوبیه اونها عاشق چشم و ابروی کسی نیستن بلکه این یه ترفند اقتصادی کاملاً قانونیه .
    وقتی شما در زمانی که محدودیت روزانه داری با سرعت بیشتر تبادل داده میکنی سریعتر حجم تعیین شده تموم و مجبوری حجم اضافه بخری! اینجاست که برای هر گیگ حجم اضافه پول خون رو از آدم میگیرن!!

اگه نگاهی به نرخ هر گیگ اضافه در سرعتهای مختلف بندازی میبینی اینکه سرعت چند برابر به شما بدن اما در عوض شما رو مجبور به خرید حجم اضافه کنن خیلی براشون سودش بیشتره.

آخر فروم باز starpars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    C:\Program Files

پيش فرض

توي اين عكس چرا 350 mb رو زده 4 ساعت 24 دقيقه واسه سرعتkb 55 زياده
    4 ساعت واسه سرعت 23 kb هست!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •