این راهی که گفتی انجام شدس جواد جانهلیکوپترتو اینور اونور حرکت بده بعد به اون یارو پشت سر هم شلیک کنسعی کن تو ملخی هاش
شلیک کنی
سیو بعد از اینو دارید ؟!
این راهی که گفتی انجام شدس جواد جانهلیکوپترتو اینور اونور حرکت بده بعد به اون یارو پشت سر هم شلیک کنسعی کن تو ملخی هاش
شلیک کنی
سیو بعد از اینو دارید ؟!
محتوای مخفی: خطر لو رفتن
سلام به همگی . من امروز بعد از امتحانات رفتم این بازی رو گرفتم اما همین اولش گیر افتادم و نمی دونم باید چیکار کنم . حالم گرفته شده بازیو گذاشتم کنار . می خواستم منو راهنمایی کنید که باید چیکار کنم .
همین اولای بازی تو یه محوطه باهم درگیر می شیم که بعد از اینکه افراد محوطه رو کشتیم دو تا نفر بر در محوطه رو می شکنند و وارد می شند راستش من نمی دونم باید چیکار کنم هر کاری که می کنم می نویسه که "" عمل شما باعث کشته شدن هم تیمیات شد ""
دیگه گیج شدم و اعصابم خورد شده شما بگید باید چیکار کنم
مرحله ی جدید برای این یازی نیومده
سلام، من اين بازي رو رو ويندوس ايکس پي نصب مي کنم همون اول بازي تو يه صفحه سياه که فقط ميتوني ماوس رو تکون بدي گير ميکنه و بازي شروع نميشه اما رو ويندوز 7 اجرا ميشه. کسي ميدونه مشکل کجاس؟
به نظر من یا میتونه از آپدیت گرافیکت باشه
یا از ویندوز شاید ویندوزت SP3 نیست
دوست عزیز زامبی مود هستش !
بنابراین آنلاین هم میشه .
ولی در کل بخش آنلاین برای PC عملا غیر ممکنه !
راستی بچه ها اینا چرا تازه cod7 رو شروع کردن؟؟
خبری هم از assasin creed 2 نیست
یعنی اونایی که توامریکان بازیای چن ماه پیشه مارو میکنن؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی بچه ها اینا چرا تازه cod7 رو شروع کردن؟؟
خبری هم از assasin creed 2 نیست
یعنی اونایی که توامریکان بازیای چن ماه پیشه مارو میکنن؟
قوانین ایجاد پست
قبل از ایجاد پست، تاپیک مناسب با آن پست را انتخاب کنید و از ایجاد پستهای بی ارتباط با موضوع تاپیک خودداری نمایید. در غیر اینصورت پستهای مربوط حذف خواهد شد.
قوانین انجمن :
http://forum.p30world.com/announcement.php?f=19&a=2
Last edited by Traceur; 29-01-2011 at 05:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)