تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 228 اولاول ... 126176216222223224225226227228 آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 2274

نام تاپيک: کلوپ نوکیا |N8| (تاپیک قدیمی)

پروفشنال hamidkabiri6270's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    شهر غم

پيش فرض

با سلام به همگی. من از اولش زیاد حرفی نزدم چون همه میگن از کاربر فعال سامسونگ معلومه که ....

ببینید من کلا چیزایی که دیدم رو میگم حالا این رو میزارم روی درک خودتون که فکر کنید صحبتهای من مغرضانست یا درست

کلا من 2 تا تجربه با n8 دارم:

1- یک فیلم فول اچ دی 20 دقیقه ای کار با گوشی دیدم:

هوم اسکرین واقعا زشته

عکس العمل گوشی کنده

گوشی اصلا خوش دست نیست و ( نظر شخصی: زشته)
    ----------------------------------------------------
    خوبیاش هم نمیگم چون به اندازه کافی اینجا طرفدار داره

2- امروز 5 دقیقه با گوشی کار کردم ( نمیگم 1 ساعت یا 2 ساعت چون دلیلی نمیبینم دروغ بگم ) فقط 5 دقیقه. باور کنید اگه مارک سامسون هم رو گوشی بود همینو میگفتم .

هوم اسکرینش واقعا زشت بود .
    گوشی کند بود
    اصلا خوش دست نیست
    دکمه پایینش بازی میکنه
    تو تمام قسمتاش رفتم آیکوناش زشتن و کلا حالتی رو که گالاکسی به آدم میده رو نداره. منو ها و قسمتاش سر و بی روحه و مثل آندروید حس نامحدود به آدم نمیده. (نظر شخصی)
    گوشی جدا بدترکبیه ( بازم نظر شخصی)

خوبیا:
    دوربینش خیلی خوبه ( ولی نه به خوبیه دوربین دیجیتالیه sony hx55 من)
    خروجی Hdmi رو تست کردم خوب بود باهاش بازی هم کردم خوب بود.

-------------------------------------------------
    درضمن دوربینش واقعا خوبه ولی 1 سوال منو جواب بدید:

دوربین انقدر مهمه؟
    --------------------
    واقعا ایول داره همه این کارا را تو 5 دقیقه انجام دادی؟

2. 9 کاربر از hamidkabiri6270 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

دوستان لطفا زود نتیجه گیری نکنید.
    من هرگز نگفتم جناب airowa همین حسن موتوری و دیگر یوزرهاش هست.
    شما همین صفحه های آخر رو بخونین یکی میگه دوربینش خوبه یکی میگه بده یکی میگه عالیه ولی نه در حد دوربین دیجیتالم یکی میگه از پیکسون ضعیفتره یکی مثل سایت معروف gsmarena میگه بهترین کمرا فونه یکی میگه کنده یکی میگه خوبه سرعتش یکی میگه بده یکی مثل جناب saeed1727 میگه فوقلاده زشته و غیر قابل تحمله جالبه که گوشی امنیاشون قشنگه بعد این شده زشت ... خلاصه نظرات زیاده و اکثرا هم شخصی.
    دوستانی که میخوان این گوشیرو بخرن نمیشه گفت 100 درصد نظرات شخصی درسته خیلی هاشم اشتباه و نادرسته و شخصی پس بهتره به ریویو از سایت های معتبر بیشتر تکیه کنید.حتی نظر منم لازم نیست قبول کنید

4. 10 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

دوستان لطفا رویو بدون عکس های لایو نزارین تا حرف و حدیثی باقی نمونه !

در ضمن ان8 هم یه محصول مثل محصولات سایر برند ها هم خوبی داره هم بدی
    نه سراسر بدیه نه سراسر خوبی
    مهم اینه که مشکل مهمی که بره رو اعصاب آدم نداشته باشه

مثلا آنتن دهی منطقه کم سینگنال گوشی فعلی من خوب اصلا نیست
    و به شدت رو اعصابمه !

6. 10 کاربر از ali racer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

همیشه این سوالو از خودم میپرسم که چرا بعضی از کاربر ها با این همه تنفری که از n8 دارن روزانه 10 بار یا ... به کلوپ n8 سر میزنن (این موضوع فقط مختص p30world نیست و توی کامنتهای gsmarena هم فراوان دیده میشه)؟؟؟!!!!!
    جواب:
    از n8 خیلی خوششون میاد ولی روشون نمیشه بگن(شاید هم عضو ارتش سایبری باشن کی میدونه) و مطمئنم بخاطر حس نوع دوستی و این حرفا نیست که بیان بگن n8 اشغاله نخرید بیچاره میشید .... چون خیلی گوشیهای گرون قیمت دیگه هستن که دوزار هم نمیرزن ولی هیچ کس نمیره تو کلوپ اونها که ملت رو ارشاد کنه و بگه نخرید و پولتون رو رو دور نریزید
    نکته دیگه اینه که چرا بیشتر این عزیزان سامسونگی هستن؟؟؟!!!!! یعنی سامسونگیها اینقدر دلسوز مردم هستن؟؟!!! دمشون گرم

8. 9 کاربر از ali_power42 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SAEEDSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

واقعا ایول داره همه این کارا را تو 5 دقیقه انجام دادی؟

بله دقیقا 5 دقیقه. چون گوشی مال دوستم بود وقتی زنگ زد آژانس تا وقتی که آژانس بیاد 5 دقیقه طول کشید که من گوشی رو تست کردم. بازی کردم عکس گرفتم و جدا ناامیدم کرد . درضمن عکساش خوشگلتر از خودشه .شاید خیلی از شما وقتی از نزدیک ببینید ناامید بشید

---------- Post added at 12:27 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------

دوستان لطفا زود نتیجه گیری نکنید.
    من هرگز نگفتم جناب airowa همین حسن موتوری و دیگر یوزرهاش هست.
    شما همین صفحه های آخر رو بخونین یکی میگه دوربینش خوبه یکی میگه بده یکی میگه عالیه ولی نه در حد دوربین دیجیتالم یکی میگه از پیکسون ضعیفتره یکی مثل سایت معروف gsmarena میگه بهترین کمرا فونه یکی میگه کنده یکی میگه خوبه سرعتش یکی میگه بده یکی مثل جناب saeed1727 میگه فوقلاده زشته و غیر قابل تحمله جالبه که گوشی امنیاشون قشنگه بعد این شده زشت ... خلاصه نظرات زیاده و اکثرا هم شخصی.
    دوستانی که میخوان این گوشیرو بخرن نمیشه گفت 100 درصد نظرات شخصی درسته خیلی هاشم اشتباه و نادرسته و شخصی پس بهتره به ریویو از سایت های معتبر بیشتر تکیه کنید.حتی نظر منم لازم نیست قبول کنید

من به عنوان کسی که گوشی رو گرفتم دستم اینو گفتم . خیلی از شماها ممکنه هنوز گوشی رو ندیده باشن.. درضمن امنیا 2 گوشی پارساله شما با این مقایسش نکن. الان ما اواخر 2010 هستیم . منم نوشتم نظر شخصی که حرف و حدیثی نباشه. (نگفتم گوشی بده یا خوبه فقط نظرم رو دادم حالا شما بدت میاد مشکل خودته) درضمن من 1 ماهه که گالاکسی خریدم.
    Last edited by SAEEDSAMSUNG; 15-10-2010 at 22:32.

10. 4 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

دوستان
    به دور از نظر شخصی
    این دو سه نفری که با گوشی کار کردن جند تا چیز مشترک گفتن
    اینترفیس زشت(یا نا امید کننده)
    هوم اسکرین واقعا زشته
    ولی فاجعه از اونجا شروع میشه که اون دکمه لعنتی سمت چپ و فشار میدین و دقیقا یه 5800 دیگه جلو روتون ظاهر میشه که اب دهن ادم خشک میشه هیچ نوع تغییری درش مشاهده نمیشه ایکونها دقیقا یه زیراکس رنگی از 5800 هستن.
    بعده اونه که شما تمام شور و شوقتونو از دست میدین درست مثله این میمونه که ویندوز 7 رو با اینترفیس ویندوز 98 بدن بیرون و بعدش مایکروسافت بگه خیلی امکانات داره واقعا مضخرفه.
    سرعت متوسط
    گوشی کند بود
    سرعته گوشی با اینکه هنوز هیچ برنامه ای توش سوار نیس و نسبتا متوسط دید
    لق زدن دکمه ی پایینی
    ه قفله صفحه کمی لق میزنه
    دکمه پایینش بازی میکنه
    دوربین خوب
    درضمن دوربینش واقعا خو
    ولی از فیلم بردارش بگم با اینکه شب بود واقعا از اونی که تصور میکنید بالاتر میگیره خیلی با کیفیت و من یک مورد پرش تصویرو توش ندیدم.
    hdmi خوب

بازم شما میگین اینا ارتش سایبری هستن؟؟؟
    این بی انصافیه
    Last edited by jax2; 15-10-2010 at 22:52.

12. 7 کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

همیشه این سوالو از خودم میپرسم که چرا بعضی از کاربر ها با این همه تنفری که از n8 دارن روزانه 10 بار یا ... به کلوپ n8 سر میزنن (این موضوع فقط مختص p30world نیست و توی کامنتهای gsmarena هم فراوان دیده میشه)؟؟؟!!!!!
    جواب:
    از n8 خیلی خوششون میاد ولی روشون نمیشه بگن(شاید هم عضو ارتش سایبری باشن کی میدونه) و مطمئنم بخاطر حس نوع دوستی و این حرفا نیست که بیان بگن n8 اشغاله نخرید بیچاره میشید .... چون خیلی گوشیهای گرون قیمت دیگه هستن که دوزار هم نمیرزن ولی هیچ کس نمیره تو کلوپ اونها که ملت رو ارشاد کنه و بگه نخرید و پولتون رو رو دور نریزید
    نکته دیگه اینه که چرا بیشتر این عزیزان سامسونگی هستن؟؟؟!!!!! یعنی سامسونگیها اینقدر دلسوز مردم هستن؟؟!!! دمشون گرم
    دوست عزیز اولا این که کسی بیاد به هرجای فروم سر بزنه به خودش ربط داره و به کسی ربطی نداره.دوما همه ما از جمله بنده مجاز هستم بیام اینجا پست بدم . من هدفم کمک به دیگرونه که از اشتباه در بیان و پولشون رو دور نریزن و قبلا هم به خیلیا کمک کردم الانم میکنم. . تمام کسایی که فعالیت محدود منو دیدن میدونن که من فقط کمک میکنم و کمتر کمک خواستم( البته این اواخر برای خودرو کمک خواستم) دلیل اینم که با گوشی کار کردم به خاطر این بود که بیام اینجا پست بدم . درضمن کی گفته من یا دوستای دیگه سامسونگی هستیم؟ من و دوستای دیگه طرفدار برند نیستیم (مثل شما) ما طرفدار محصول هسیتیم حالا میخواد هر مارکی داشته باشه. من الان طرفدار گالاکسی هستم چون واقعا گوشیه عالیه! طرفداری از محصول هم زمان خودش رو میخواد مثلا من پارسال از امنیا 2 حمایت میکردم چون واقعا در زمان خودش عالی بود. الان به تاپیکش سر بزنید میبینید که معمولا همه رو تشویق به خریدن wave یا گالاکسی میکنم و به ایرادات امنیا 2 میپردازم. . کلا هدف همه ما از اینحا اومدن استفاده کردن و استفاده رسونده. حرف آخرم هم اینه: گوشیه نوکیا ان 8 گوشیه خوبیه ولی با توجه به عیباش و وجود گالاکسی صلاح نیست که کسی طرفش بره . مثل یه گوشیه چینی که فقط روش امکانات میزارن که عیباشو بپوشونن. گوشی کند - بدشکل- بد دست - اینترفیس خیلی ابتدایی- باتریش هم نمیشه دید ( بعدا مشکل ساز میشه)امکانات زیاد ولی ثابت ( البته خیلی از این امکانات رو گالاکسی خودم هم داره)- دوربین عکاسی خوب- مخصوصا در شب. مواد به کار برده در بدنه خوبه ( از گالاکسی بهتره).حرف من اینه که وقتی گوشی خیلی بهتری مثل گالاکسی موجوده چرا باید n8 خرید؟ چرا نباید عکس و فیلم خوب رو بزاریم به عهده دوربین دیجیتالیمون؟ باور کنید داداشم یه دوربین فوجی داره که 100 تومن خریده از ان 8 بهتر عکس میگیره. همین گالاکسی خودم فیلمبرداریش واقعا خداست. من کیفیت فیملهایی که ان 8 میگیره رو ندیدم ولی فیلم های اج دی که گالاکسی میگیره معرکست.

14. 7 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

من به عنوان کسی که گوشی رو گرفتم دستم اینو گفتم . خیلی از شماها ممکنه هنوز گوشی رو ندیده باشن.. درضمن امنیا 2 گوشی پارساله شما با این مقایسش نکن. الان ما اواخر 2010 هستیم . منم نوشتم نظر شخصی که حرف و حدیثی نباشه. (نگفتم گوشی بده یا خوبه فقط نظرم رو دادم حالا شما بدت میاد مشکل خودته) درضمن من 1 ماهه که گالاکسی خریدم.
    مبارک باشه منم پول داشتم میخریدم .البته هرچند بازم قیافه امنیا برام بهتره تا کالسکه
    البته درست نیست که آدم همیشه نظرات شخصیه منفیشو همجا هم بگه.منم خیلی از گوشی ها بدم میاد اما هیچ وقت لازم نمیبینم بیام تو کلوپش بگم حالم از این گوشی بهم میخوره این چیه آخه چجور تحمل میکنید .بل فرض من زیاد امنیا 2 دیدم بیشتر از 5 دقیقه هم اما لازم نمیبینم نظرات منفی و بدرد نخورم رو (البته برای دیگران) بیام تو کلوپش بگم و بعدم بگم شما خوشتون نمیاد مشکل خودتونه

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

وقتی گوشی خیلی بهتری مثل گالاکسی موجوده چرا باید n8 خرید؟ چرا نباید عکس و فیلم خوب رو بزاریم به عهده دوربین دیجیتالیمون؟
    دوست عزیز بازم نظر شخصیتو بروز میدی.
    کالسکه برای شما بهتره تا ان8.
    برای من ان8 بهتره به شما هم ربط نداره و مشکل خودتونه که فکر میکنید ان8 بدتره.اینم جواب به سبک خودتون
    ولی درست نیست این.
    Last edited by total_overdose; 15-10-2010 at 23:17.

16. 8 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ZombieLand

پيش فرض

مبارک باشه منم پول داشتم میخریدم .البته هرچند بازم قیافه امنیا برام بهتره تا کالسکه
    البته درست نیست که آدم همیشه نظرات شخصیه منفیشو همجا هم بگه.منم خیلی از گوشی ها بدم میاد اما هیچ وقت لازم نمیبینم بیام تو کلوپش بگم حالم از این گوشی بهم میخوره این چیه آخه چجور تحمل میکنید .بل فرض من زیاد امنیا 2 دیدم بیشتر از 5 دقیقه هم اما لازم نمیبینم نظرات منفی و بدرد نخورم رو (البته برای دیگران) بیام تو کلوپش بگم و بعدم بگم شما خوشتون نمیاد مشکل خودتونه

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------

برای من ان8 بهتره به شما هم ربط نداره و مشکل خودتونه که فکر میکنید ان8 بدتره.اینم جواب به سبک خودتون
    1- مگه من گفته به من ربط داره؟ اصلا مگه من دارم این تجربیت و صحبتا رو برای شما میکنم؟ من برای شما اینا رو نگفتم شما بهتره همون N8 رو بخرید .
    2-منتظر تمامی نظرات شما در کلوب گالاکسی هستم جوابتون رو هم درجا میدم.(البته منطقی)

3-تلفظشم یاد گرفتی فکر کنم. --- گالاکسی

4-اصلا ناراحت نشدم باور کن کلی هم خندیدم به نظراتت

5- کجای سایت نوشته نظرات شخصیه خودتون روندید؟ اگه قوانین رو زیر پا گذاشتم که ادامه ندم ولی اگه قوانین رو رعایت کردم لطف کنید در حریم خودتون صحبت کنید و به نظرات شخصیه دیگرون کار نداشته باشید چون دارید نظم تاپیک هم به هم میزنید ما اینجا اومدیم که درباره گوشی نظر بدیم نه اینکه وقتمون رو در جواب دادن به شما حروم کنیم.

18. 5 کاربر از SAEEDSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

ولی درست نیست این.
    Agree

20. 7 کاربر از R@R#M@N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •