تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 674 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_santori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

علی جان انصافا خودت بگو چند بار توی فوتبال واقعی دیدی مسی این کار رو بکنه و بعد تازه با سر به دروازه بان حریف لایی بزنه ؟
    حسین جان یه جوری میگی مثل این که هر کی بخواد میتونه یه همچین کاری بکنه.

دقیقا مثل واقعیت که یه بازیکن مثل مسی میتونه تو هر بازی همزمان 3-4 نفر رو دریبل کنه ولی یه بازیکن مثل آرش

برهانی تا آخر عمرش 10000 بازی دیگه هم بکنه نمیتونه همچین کاری بکنه.

این جا هم هر کی این مهارت رو داشته باشه حقش هست که یه همچین صحنه ایجاد کنه و ازش لذت ببره

ولی یکی مثل من هم تا آخر عمرش بازی کنه نمیتونه همچین صحنه ای ایجاد کنه.

2. 4 کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین جان یه جوری میگی مثل این که هر کی بخواد میتونه یه همچین کاری بکنه.

دقیقا مثل واقعیت که یه بازیکن مثل مسی میتونه تو هر بازی همزمان 3-4 نفر رو دریبل کنه ولی یه بازیکن مثل آرش

برهانی تا آخر عمرش 10000 بازی دیگه هم بکنه نمیتونه همچین کاری بکنه.

این جا هم هر کی این مهارت رو داشته باشه حقش هست که یه همچین صحنه ایجاد کنه و ازش لذت ببره

ولی یکی مثل من هم تا آخر عمرش بازی کنه نمیتونه همچین صحنه ای ایجاد کنه.
    علی جان من منظورم اینه که توی فوتبال چمنی من تا الان جایی ندیدم کسی این حرکت رنگین کمانو انجام بده متاسفانه این توی فیفا هم هست البته اجراش اونجا خیلی سخته ( همون بهتر که نشه انجامش داد چون حس فوتبال واقعیو از آدم میگیره ) .
    من یک اختلاف نظر عمیق با بعضی از گیمرها دارم . نظر من اینه که بازی فوتبال ویدئویی رو تا جایی که میشه ( تا جایی که خسته کننده نشه ) باید شبیه سازی کرد اما بعضی از گیمرها بیشتر دوست دارن تفننی بازی کنن به همین خاطر زیاد به فوتبال شبیه ساز علاقه نشون نمیدن و از این سبک حرکات توی بازی خیلی بیشتر لذت میبرن .
    به نظر من نه اونا اشتباه میکنن و نه افرادی مثل من چون هر دو گروه به قسط لذت بردن بازی میکنن .
    البته این وسط بعضی چیزا هست که هر دو طرف نمیپسندن مثلا ضعف شدید دروازه بانی و مواردی از این دست که باید شرکتهای سازنده بازی روی این مسائل بیشتر کار کنن .
    در ضمن من اینو هم بگم برام فرقی نمیکنه این نوع حرکات رو توی چه بازی ببینم ( منظورم بازی هستش که اسم شبیه سازو یدک میکشه ) هر جا ببینم صراحتا ازش انتقاد میکنم چون خودمو وابسته به هیچ بازی نمیدونم باید دیگران ظرفیت انتقاد پذیریشونو بالا ببرن تا تعصب به یک چیز فکر انسانو بسته نگه نداره .
    Last edited by 4039; 21-09-2010 at 13:57.

4. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

علی جان انصافا خودت بگو چند بار توی فوتبال واقعی دیدی مسی این کار رو بکنه و بعد تازه با سر به دروازه بان حریف لایی بزنه ؟ اینجا یا باید بگیم دروازه بان و مدافعین خیلی ضعیف عمل میکنن یا اینکه مسی مثل یک سوپر من عمل میکنه .
    حسین عزیز
    من تو این مدت که دمو اومده خیلی روی دریبلها کار کردم ولی این عکسی که بجه ها گذاشتن واقعا از پس یه آدم عادی بر نمیاد چون واقعا مساله تایمینگ توی این دریبلها خیلی مهمه
    شما هم باید قبول کنی که زدن همچین گل نادری توی فوتبال واقعی غیرممکن نیست اگر چه دور از ذهنه ولی میشه
    pes خوب یا بد ،هر چی که باشه ،ولی امسال تونست دل هوادارای پر و پا قرصش رو که دیگه داشتن کم کم بیخیال کونامی میشدن رو تا حدودی بدست بیاره و اگه همینطور ادامه بده واسه سال بعد و به فیدبک ها توجه کنه ،چه بسا شاهد یک pes6 نو در نسل حاضر باشیم

---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

علی جان من منظورم اینه که توی فوتبال چمنی من تا الان جایی ندیدم کسی این حرکت رنگین کمانو انجام بده متاسفانه این توی فیفا هم هست البته اجراش اونجا خیلی سخته ( همون بهتر که نشه انجامش داد چون حس فوتبال واقعیو از آدم میگیره ) .
    من یک اختلاف نظر عمیق با بعضی از گیمرها دارم . نظر من اینه که بازی فوتبال ویدئویی رو تا جایی که میشه ( تا جایی که خسته کننده نشه ) باید شبیه سازی کرد اما بعضی از گیمرها بیشتر دوست دارن تفننی بازی کنن به همین خاطر زیاد به فوتبال شبیه ساز علاقه نشون نمیدن و از این سبک حرکات توی بازی خیلی بیشتر لذت میبرن .
    به نظر من نه اونا اشتباه میکنن و نه افرادی مثل من چون هر دو گروه به قسط لذت بردن بازی میکنن .
    البته این وسط بعضی چیزا هست که هر دو طرف نمیپسندن مثلا ضعف شدید دروازه بانی و مواردی از این دست که باید شرکتهای سازنده بازی روی این مسائل بیشتر کار کنن .
    در ضمن من اینو هم بگم برام فرقی نمیکنه این نوع حرکات رو توی چه بازی ببینم ( بازی که اسم شبیه سازو یدک میکشه ) هر جا ببینم صراحتا ازش انتقاد میکنم چون خودمو وابسته به هیچ بازی نمیدونم .
    حسین جان شما جزو بهترین نقاد های بازی فوتبال هستی

6. 4 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

،چه بسا شاهد یک pes6 نو در نسل حاضر باشیم
    میشه ترجمه کنین این یعنی چی ؟ PES 6 در نسل پیش بهترین بازی فوتبال با اختلاف زیاد بود یعنی شما میگی طی 2 یا 3 سال اینده PES به بهترین بازی فوتبالی تبدیل میشه ؟(هی می گیم پست ندیم این دو تاپیک نمیشه ، دوستان اجازه نمیدن !!)

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در ضمن من اینو هم بگم برام فرقی نمیکنه این نوع حرکات رو توی چه بازی ببینم ( بازی که اسم شبیه سازو یدک میکشه ) هر جا ببینم صراحتا ازش انتقاد میکنم چون خودمو وابسته به هیچ بازی نمیدونم .
    ولی به نظر من که شرکت کنامی تمام سعیش رو کرده این فوتبال به حالت واقعی در بیاد،

خوب شما الان باید قبول داشته باشین که سرعت دیگه به اون شکل رویایی که میگفتین نیست.

حالا قبول دارین که این نوع دریبل که توپ رو از بالای سر میندازن در واقعیت زیاد دیده شده؟

سر زدن هم همینطور

خوب حالا وقتی بازی این دو امکان واقعی رو با زدن دکمه هایی میسر ساخته نمیشه بگیم که چون مثلا مسی

الان تو خط حمله هست این امکانات باید متوقف بشه. این جا بازیکن با مهارت خودش این صحنه رو ایجاد میکنه.

حالا میشه بگین تقصیر شرکت کنامی در ایجاد این صحنه چیه؟

9. این کاربر از ali_santori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین عزیز
    من تو این مدت که دمو اومده خیلی روی دریبلها کار کردم ولی این عکسی که بجه ها گذاشتن واقعا از پس یه آدم عادی بر نمیاد چون واقعا مساله تایمینگ توی این دریبلها خیلی مهمه
    شما هم باید قبول کنی که زدن همچین گل نادری توی فوتبال واقعی غیرممکن نیست اگر چه دور از ذهنه ولی میشه
    ممنون پدرام جان تا حد زیادی من حرف شما رو قبول میکنم میدونی چرا ؟
    چون این وسط یک تناقض بین فوتبال واقعی و فوتبال کامپیوتری بوجود میاد . من تا الان به این مساله خیلی فکر کردم و هیچ وقت نتونستم در بعضی از جنبه ها به نتیجه ای برسم . ببینید من یک مثال بزنم توی فوتبال واقعی بازیکنانی مثل مسی مهارت بالایی در حرکات تکنیکی دارن اونجا این خود مسیه که اراده میکنه و یک حرکت تکنیکی از خودش نشون میده اما اینجا چی با مسی هزاران نوع گیمر بازی میکنن یکی خیلی مبتدیه اصلا نمیتونه یک حرکت ساده با مسی انجام بده یکی دیگه بقدری مهارت پیدا میکنه که با ابزارهای موجود در بازی میتونه چنین حرکتی رو با مسی انجام بده حالا این وسط باید چیکار کرد تا غیر مصنوعی ترین حالت رو در بازی شاهد باشیم ؟
    به نظر من باید این نوع حرکات به قدری سخت و مشکل طراحی بشن که کمتر کسی جرات استفاده ازشونو داشته باشه دقیقا مثل خود بازیکنان تکنیکی توی فوتبال واقعی که توی تمرین هزار جور حرکت تکنیکی از خودشون بروز میدن اما توی زمین مسابقه کمتر جرات میکنن ازشون استفاده کنن .
    این بخش از مساله رو میشه به این شکل سر و سامون داد اما مواردی مثل دقت شوت و غیره رو من هر چی فکر میکنم به نتیجه ای نمیرسم که باید چطوره طراحی کرد که به واقعیت شباهت بیشتری پیدا کنن الان شما ببینید امسال کونامی پاس دستیو اضافه کرده حالا این وسط پس فرق بازیکنی مثل ژاوی با مثلا یک بازیکن آماتور چی میشه چون یک گیمر با مهارت خاص خودش و نه مهارت اختصاصی این دو بازیکن با هردوشون توی بازی میتونه با یک دقت و یک ضریب اشتباه پاس بده پس این وسط تکلیف مهارت برتر ژاوی بر مهارت یک بازیکن آماتور چی میشه ؟ اینجا یک پاراداکس و تناقض در فردیت گرایی بوجود میاد .

بچه ها فقط خواهشا بحثهای مقایسه ای به میون نکشید خسته شدیم بخدا یک جورایی احساس میشه بعضی جاها کار به لج و لجبازی کشیده میشه و این یکی از بدترین چیزایی که ممکنه اینجا اتفاق بیفته .

ولی به نظر من که شرکت کنامی تمام سعیش رو کرده این فوتبال به حالت واقعی در بیاد،

خوب شما الان باید قبول داشته باشین که سرعت دیگه به اون شکل رویایی که میگفتین نیست.

حالا قبول دارین که این نوع دریبل که توپ رو از بالای سر میندازن در واقعیت زیاد دیده شده؟

سر زدن هم همینطور

خوب حالا وقتی بازی این دو امکان واقعی رو با زدن دکمه هایی میسر ساخته نمیشه بگیم که چون مثلا مسی

الان تو خط حمله هست این امکانات باید متوقف بشه. این جا بازیکن با مهارت خودش این صحنه رو ایجاد میکنه.

حالا میشه بگین تقصیر شرکت کنامی در ایجاد این صحنه چیه؟
    علی جان من احتمال بسیار زیاد میدم که این موتور بازی دیگه بیشتر از اینا کشش نداره و گرنه کونامی داره تمام تلاش خودشو میکنه که نقصهای بازیو بر طرف کنه مثلا همین دروازه بانی از پارسال تا الان دیگه فقط مونده بقال سر کوچه ما بیاد بگه دروازه بان ضعیفه ! این انتقادات مطمئنا به گوش کونامی رسیده اما به نظر میرسه دیگه موتور بازی بیشتر کشش نداره من از این ناراحتم که کونامی ظاهرا میخواد با همین موتور این نسلو به پایان برسونه و با تغییرات جزئی میخواد گیمرها رو سر گرم کنه . از موارد دیگه که این موتور باعث خراب شدن بازی شده اینه که دست و پای بازیکنان توی هم میره و این مساله از اولین نسخه نکست تا الان بوده که مربوط میشه به موتور بازی .
    قسمت دوم صحبتهای شما رو بالا در جواب پدرام نوشتم .
    Last edited by 4039; 21-09-2010 at 14:28.

11. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

میشه ترجمه کنین این یعنی چی ؟ PES 6 در نسل پیش بهترین بازی فوتبال با اختلاف زیاد بود یعنی شما میگی طی 2 یا 3 سال اینده PES به بهترین بازی فوتبالی تبدیل میشه ؟(هی می گیم پست ندیم این دو تاپیک نمیشه ، دوستان اجازه نمیدن !!)
    اجازه ما هم دست شماست امین جان
    زیاد جوش نزن عزیزم،من گفتم شاید،ولی شما خیلی جوش آوردی انگاری ،واستون بده ....
    واسه کسی که بخاد سبک دلخواه خودش رو بازی کنه کاری نداره که دیگران چی میگن،شما هم به گفته دیگران زیاد توجه نکنید بهتره،البته فکر نکنم بتونید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یکی نحوه ی ایستگاهی زدن رو به ما یاد بده اصلا نمیشه گل زد تو ساکر 2010 هم نمیتونستم گل بزنم

یه روش تضمینی باشه

---------- Post added at 02:55 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------

شمارش معکوس تا عرضه بازی :

14. 2 کاربر از bar333lona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من دسته شوک دار دارم ولی وقتی آنالوگ رو تنظیم میکنم دیگه شوت و پاس و غیره کار نمیکنه.

چی کارکنم؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من دسته شوک دار دارم ولی وقتی آنالوگ رو تنظیم میکنم دیگه شوت و پاس و غیره کار نمیکنه.

چی کارکنم؟

زمانی که آنالوگ رو روشن میکنی انالوگ سمت راست دیگه شوت و پاس نیست میشه باهاش دریبل هایی رو که تو قسمت Link Feints رو تنظیم کردی استفاده کرد .

17. 2 کاربر از bar333lona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •