تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 397 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

دوستان این شد بحث؟ بیخیال شید دیگه اصل اینه که ما بازی میکنیم و از داستان لذت میبریم و گرنه این گرافیک ها و رزولشون ها توی مانیتور ها که حد اکثر 19 یا 20 اینچ هستند چیزی هم نیست این بازی میتونه رو تلویزیون های hdtv 720 انجام بشه که منم دارم انجام میدم البته همه اینا به کنار به نظرتون سی پیو نقشش بیشتر گرافیک نیست؟

راستی به نظر من یه دونه از این cpu core i7 بخرید فکر نکنم تا سه چهار سال دیگه هیچ بازیه درست بشه که نتونه به خوبی اجرا کنه

در ضمن من هم با مکبوکم بازی کردم هم با pc ولی فرق چندانی نداشتند حتی میشه گفت اگه بازی برا سیستم مک بود رو مکبوک بهتر اجرا میشد
    با احترام به شما ولی در اجرای بازی های روز ( حتی با گرافیک ترین هاش ) تاثیر سی پی یو نسبت به گرافیک یک به ده هست . اینو از خودم نمی گم کاملا عملی و تست شدست . تو یه آزمایش داخل مجله خوندم که تاثیر core i7 روی بازی های جدید و گرافیکی 0.35 افزایش نمره داشت . در حالی که تاثیر یه گرافیک سری 5 (مدلش دقیق یادم نیست ) 3.3 نمره افزایش نشون داد . حالا شاید اعدادش خیلی هم دقیق نباشن ولی نزدیکن .

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان این شد بحث؟ بیخیال شید دیگه اصل اینه که ما بازی میکنیم و از داستان لذت میبریم و گرنه این گرافیک ها و رزولشون ها توی مانیتور ها که حد اکثر 19 یا 20 اینچ هستند چیزی هم نیست این بازی میتونه رو تلویزیون های hdtv 720 انجام بشه که منم دارم انجام میدم البته همه اینا به کنار به نظرتون سی پیو نقشش بیشتر گرافیک نیست؟

راستی به نظر من یه دونه از این cpu cor i7 بخرید فکر نکنم تا سه چهار سال دیگه هیچ بازیه درست بشه که نتونه به خوبی اجرا کنه

در ضمن من هم با مکبوکم بازی کردم هم با pc ولی فرق چندانی نداشتند حتی میشه گفت اگه بازی برا سیستم مک بود رو مکبوک بهتر اجرا میشد
    توی گرافیک های قدیمی نقش cpu تو اجرای بازی خیلی زیاد بود اما کارت گرافیک های جدید بخشی داره
    به نام gpu -- graphic processing unit که عمل پردازش رو انجام می ده
    به نظر من تو اجرای یه بازی 20% سی پی یو نقش داره 20% رم و 60% گرافیک سیستم

آخر فروم باز hussain's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    جزیره قشم

پيش فرض

سلام دستان
    من این کرک آقای تیتانیوم زرین استفاده می کنم اما موقع اجرا با ارورر زیر مواجه مشیم
    You have to shut down any perevious Ubisoft Game Luncher sessions befor starting a new one
    مشکل از کجاست؟

داره خودمونی میشه Loaded_nigga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    i.n.t.e.r.n.e.t

پيش فرض

با سلام دوباره ، اول می خوام یه عذر خواهی بکنم از دوستانی که دیشب تا دیر وقت برای ادامه ی داستان بازی معطل شدند
    و همچنین نهایت تشکر رو از همه عزیزانی بکنم که اینقدر از داستان بازی استقبال کردند و منو خیلی خیلی شرمنده ی اخلاق ورزشی خودشون کردند !
    یکی از عزیزان گفتند که اگه من موافقت کنم داستان رو در تاپیک مستقل به صفحه ی اول منتقل کنند که به نظر من مشکلی نداره و نظر شما برای من مهم تره
    من تا حالا سعی کردم با استفاده از امضا ی خودم ، دوستان رو به ابتدای شروع داستان راهنمایی کنم و تا پایان داستان هم ادامه خواهم داد
    ادامه ی داستان تا دقایقی دیگر . . .
    حالا هر جور که مطابق میل شماست ... ممنون از همه
    Last edited by Loaded_nigga; 21-04-2010 at 17:50.

5. 2 کاربر از Loaded_nigga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Loaded_nigga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    i.n.t.e.r.n.e.t

پيش فرض

ادامه ی داستان اساسینز کرید 2 :

قسمت بیست و یکم : {{ دشمنان قسم خورده }}

اتزیو بعد از اینکه عمویش با دوستاش به طرف شهر " Tuscany " رفتند به اونها ملحق میشه و به عموش می گه : " من اومدم تا کمکتون کنم چون " Vieri de Pazzi " بخاطر من با شما ها درگیر شده ! " و عمو می خنده و میگه : " اصلا اینطور نیست ، ویری و خانواده ی او عضو تمپلارها هستند و ما هم اساسین ها یعنی دشمن قسم خورده ی تمپلارها هستیم . . . حتی اگه الان تو به ما ملحق نمی شدی ، ما باز به کارمون ادامه می دادیم و حمله می کردیم ... ولی خوب شد که اومدی ، حالا می خوایم حمله رو شروع کنیم ولی به نظر می آد که " ویری " و سربازای پول پرستش منتظر ما هستن ، پس بهتره حساب شده عمل کنیم ! "

قسمت بیست و دوم : {{ تحت فرمان رودریگو }}

نقشه ای که برای شکست دادن " Vieri " می کشند به این صورت بود که عموی " Ezio" همراه با دوستانش ، محافظان و سربازان رو سرگرم جنگ کنند تا اتزیو با از میان برداشتن تیرکمانچیان بتونه به " Vieri " دست پیدا کنه ! بعد از مدتی جنگ و خونریزی " Ezio" که از بالای ساختمان ها همه چیز رو زیر نظر داره یکدفعه می بینه که جلوی دروازه ی شمالی شهر " Vieri" همراه با پدر شرورش " Francesco " و " Rodrigo Borgia " و شخص دیگری بنام " Jacopo de Pazzi " مشغول صحبت هستند ... " Francesco " که پدر " Vieri " باشه ، با کمک " Rodrigo " تازه از زندان آزاد شده تا به " Rodrigo " در رسیدن به اهداف پلیدش کمک کنه ( روزی که فرانچسکو از زندان آزاد شد همان روزی بود که پدر و برادرای " Ezio " به دار آویخته شدند ) ، و " Jacopo " هم که پدر بزرگ حانواده ی " De Pazzi " هست با کمک " Rodrigo Borgia " به قدرت رسیده و به عنوان کشیک بلند مرتبه ی کلیسا مشغول شستشو دادن ذهن مردم بی چاره بوده .

قسمت بیست و سوم : {{ خودفروشی به چه قیمتی؟ }}

Ezio با گوش کردن به صحبتهای این چهار نفر متوجه می شه که همه ی اونها در توطئه ی علیه پدر و برادراش دست داشتند و " de Pazzi"ها به " Rodrigo " احترام میذارن و از او دستور می گیرند واطاعت می کنند . حالا که " Ezio " با چهره های اصلی پشت پرده ی این توطئه آشنا شده ، با وارد شدن عمو و دوستانش به صحنه متوجه می شه که " Rodrigo " شهر رو به مقصد " Venice
    " ترک کرده و بی درنگ به طرف قلعه ای که " Vieri " با سربازاش اونجا پناه گرفتن حمله می کنه ! پس از اینکه محافظ های اطراف " Vieri " یکی پس از دیگری طعم شمشیر " Ezio " رو چشیدند نوبت به " Vieri " میرسه که با وارد شدن شمشیر به بدن " Vieri " صحنه سفید می شه و " Ezio " با نهایت خشم و عصبانیت از Vieri سوال می کنه : " تو و پدرت دنبال چه چیزی هستین ؟ برای چی از "Rodrigo" اطاعت می کنین ؟ اون به شما چه وعده ای داده که به خاطرش دارین زادگاه و مردمان خودتون رو می فروشین ؟! از جون پدرم چی می خواستین ؟ از جون برادرام چی می خواستین ؟..."

قسمت بیست و چهارم : {{ احترام ، به سبک اساسین ها }}

عموی " Ezio " فوری خودش رو می رسونه و از " اتزیو " می خواد که خودش رو کنترل کنه و به کسی که داره جون میده و از دنیا میره احترام بذاره ! " Ezio " که اصلا متوجه این کار عموش نمی شه با عصبانیت می گه : " عمو ! مگه اونا به پدر و برادرای من که داشتن جلوی چشمام آخرین نفس هاشونو می کشیدن ، احترام گذاشتن ؟ پس چرا از من می خوای که به اونا احترام بذارم ؟! " عمو با خشم جواب میده : " پسر تو چی فکر کردی ؟ فکر کردی تو هم مثل این ها یک تمپلار هستی و می تونی با مردم و دشمنانت هر کاری که می خوای بکنی ؟!!! چه زود فراموش کردی که تو هم مثل پدرت یک اساسین واقعی هستی ! تو باید یاد بگیری که برای اولین نفسی که به یک کودک زندگی می بخشه و برای آخرین نفسی که از دهان دشمنت خارج می شه احترام بزاری و برای هر دو آرامش و راحتی آرزو کنی ! " سپس عمو میره بالای جسد " Vieri " و ضمن آرزوی آرامش و راحتی برای او ، با دستش چشمها ی " ویری " رو که باز مونده بودن میبنده ... و به اتزیو و دوستانش می گه : " حالا باید برگردیم به ویلا تا هم این پیروزی رو جشن بگیریم و هم برای جنگهای بعدی آماده بشیم ! "

قسمت بیست و پنجم : {{ قدم در راه پدر }}

وقتی به ویلای عمو رسیدن جشن کوچکی به خاطر این پیروزی می گیرند و اتزیو که حالا برای ادامه دادن راه پدر آماده تر شده از عموش راجع به " رودریگو بورجیا " و ارتباط او با خانواده ی " ده پازی " سوال می کنه و عموش جواب میده : " رودریگو بورجیا قدرتمندترین و بانفوذترین شخص در کل اروپا هست و رهبری گروه تمپلارها رو در اروپا به عهده داره که اگه فرصتش روپیدا کنه می تونه به اینجا هم حمله کنه ..."
    سپس عموی " اتزیو " راجع به صفحات " Codex " توضیح می ده : " این صفحات توسط یکی از قدرتمند ترین اساسین ها نوشته شده که اسمش " الطاهر " بوده... او وقتی که با کمک دوستانش قطعه ای اسرار آمیز رو از چنگ تمپلارها در میاره ، موفق می شه تا برای مدتی اون قطعه یا همان " سیب بهشتی " رو زیر نظر بگیره و در این مدت هم این صفحات " کودکس " رو در رابطه با همون قطعه تهیه میکنه تا به نسلهای آینده انتقال پیدا کنه... پدرت تونسته بود چندتا از این صفحات رو رمز گشایی کنه و اگه نظریه ی پدرت درست باشه این صفحات حاوی نقشه ی بزرگی از چیزهای بسیار قدرتمند و با ارزشی هستند که اگه به دست تمپلارها بیفتن ممکنه فاجعه ای بزرگ پیش بیاد ." ... اتزیو قول میده که با ادامه دادن کار پدرش ، همه ی صفحات " کودکس " رو پیدا کنه و با کمک " Leonardo da Vinci " اونها رو رمزگشایی کنه و به ویلا بیاره .
    ضمنا پس از اینکه " Ezio " از اطراف ویلا چند تا از صفحات " کودکس " رو جمع آوری می کنه ، عموش اون رو از در مخفی پشت کتابخانه به زیرزمین ویلا می بره و درباره ی اونجا توضیح میده : " این زیرزمین به عنوان یادگاری برای بزرگترین اساسین ها توسط جد بزرگ خانواده ی ما ساخته شده و هر کدوم از این مجسمه ها متعلق به یکی از بزرگترین اساسین ها ی تاریخ هستند که هرگاه آزادی فکر و آزادی اندیشه ی مردم شهری در هرکجای دنیا توسط حیله و فتنه ی تمپلارها مورد تهدید واقع شد ، اون ها خودشون رو رساندند و آزادی و آرامش رو به مردم بازگردوندند ! از چپ به راست : مجسمه ی " Qulan GaL " ( هلاکو خان ؟ ) اساسین مغولستانی که با تیر و کمان خودش اسب چنگیز خان رو هدف قرار داد - مجسمه ی " داریوش " اساسین اهل سرزمین پرشیا که با چاقوی مخفی خود به زندگی خشایار شاه پایان داد و این اولین بار در تاریخ بود که از چاقوی مخفی استفاده می شد - مجسمه ی " Wei-Yu " اساسین اهل چین که با کمک یک نیزه جان اولین امپراطور چین را گرفت - مجسمه ی " Amunet " اساسین زن از مصر که با کمک یک مار ، کلئوپاترا را به قتل رساند - مجسمه ی " ILtani " اساسین زن اهل بابل که موفق شد با زهر مخصوصی " Alexander " ( اسکندر بزرگ ) را از پای در بیاورد - مجسمه ی " Leonius " اساسین زن از دوره ی روم باستان که با چاقوی خود " Caligulia " را به سزای اعمالش رساند ."
    بعدش Ezio میگه که باید به " Florence " برگرده و Francesco رو به سرنوشت پسرش دچار کنه که عموش هم موافقت می کنه .

قسمت بیست و ششم : {{ حمایت لئوناردو }}

اتزیو با صفحات " کودکس " که ار ویلا جمع آوری کرده به " فلورانس " بر می گرده و قبل از هر چیزی به سراغ " لئوناردو داوینچی " میره تا صفحات رو براش رمز گشایی کنه ... لئوناردو با رمز گشایی صفحات مهارتهای جدیدی به اتزیو آموزش میده و همچنین " Hidden Blade " دیگری براش می سازه تا به توانایی های " Ezio " اضافه بشه !

" اتزیو " که اینبار برای " Francesco de Pazzi " به فلورانس اومده از " لئوناردو " می خواد تا اگه می تونه راهی را برای گیر انداختن " فرانچسکو " پیشنهاد کنه و " لئوناردو " هم او رو به دیدار با شخصی به اسم " La Volpe " ( روباه ) می فرسته تا با کمک او بتونن به هدفشون برسند .

قسمت بیست و هفتم : {{ یک شهر و یک روباه }}

اتزیو که در بین مردم بازار دنبال " لا وولپه " می گرده یکدفعه متوجه می شه که پولهاشو دزدیدند و فوری به دنبال دزد می افته و اونو تعقیب می کنه ... همین که می خواست پولاشو از دزده بگیره یک شخص سومی وارد صحنه می شه که او هم مانند " Ezio " کلاه یا پارچه ای به سر داشت و به " اتزیو " خوشامد میگه ... اتزیو با تعجب می پرسه : " تو کی هستی و اسم من رو از کجا می دونی ؟ " او جواب میده : " من اسم های زیادی دارم ، سر دسته ی دزدها ، تیزگوش و تیزبین ، قاتل روانی ، جاسوس ... اما شما می تونید من رو " La Volpe " صدا کنید ... من اسم شما رو می دونستم چون این عادت من شده که از هر چیزی و هر کسی و هر اتفاقی توی این شهر ، سر در بیارم ! " اتزیو بی درنگ از او تقاضای کمک می کنه و میگه که در مورد " فرانچسکو ده پازی " به اطلاعات دقیقی نیاز داره و هر جا که فرانچسکو قراره بره باید قبل از او اونجا باشه ...! " لا وولپه " جواب میده : " امروز یه کاروان محافظت شده ای از Rome به Florence رسیده که قراره هنگام غروب خورشید دیدار مخفیانه ای با مقامات مهم شهر داشته باشه و به احتمال زیاد " فرانچسکو" هم اونجا خواهد بود ... اگه می خوای می تونم تو رو تا اونجا راهنمایی کنم ! " اتزیو هم پولاشو از دزده پس می گیره و دنبال ( روباه ) راه می افته .... " لا وولپه " یک ورودی مخفی و پنهانی رو به " Ezio " نشون می ده و بهش میگه که از اونجا بره تا به محل ملاقات محرمانه " Francesco de Pazzi " برسه !

ادامه ی داستان: http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4873882&postcount=2166

... ار همتون متشکرم

Last edited by Loaded_nigga; 23-04-2010 at 11:13.

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض Assassin creed II

توی گرافیک های قدیمی نقش cpu تو اجرای بازی خیلی زیاد بود اما کارت گرافیک های جدید بخشی داره
    به نام gpu -- graphic processing unit که عمل پردازش رو انجام می ده
    به نظر من تو اجرای یه بازی 20% سی پی یو نقش داره 20% رم و 60% گرافیک سیستم
    حرف های شما بر اساس چیزایی که مطالعه کردید من فقط دارم نظر و تجربه خودمو میگم مثلا من یه چند تا بازی داشتم وقتی میخواستی بازی کنی انگار اسلوموشن بود سی پی یو رو که عوض کردم همشون خوب شدند

راستی هورا صد پسته شدم
    Last edited by farzan311; 21-04-2010 at 18:10.

8. 2 کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

سلام دستان
    من این کرک آقای تیتانیوم زرین استفاده می کنم اما موقع اجرا با ارورر زیر مواجه مشیم
    You have to shut down any perevious Ubisoft Game Luncher sessions befor starting a new one
    مشکل از کجاست؟
    اين ارور ميگه يه Luncher ديگه از بازي هست كه باز هست و واسه همين اجرا نميشه...
    شما يه ريستارت كن ببين چي ميشه...
    در ضمن اينو درست نصب كردي؟؟؟اخه بايد ادرس نصب همون پوشه اي كه بازي رو ريختي بدي...
    يه چك كن..
    اگه نشد بازي رو پاك كن و فقط اين كرك رو نصب كن...كرك ديگه نريز...
    انشالله درست ميشه...

10. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

حرف های شما بر اساس چیزایی که مطالعه کردید من فقط دارم نظر و تجربه خودمو میگم مثلا من یه چند تا بازی داشتم وقتی میخواستی بازی کنی انگار اسلوموشن بود سی پی یو رو که عوض کردم همشون خوب شدند
    cpu تون چی بود ؟ خوب معلومه به جای cpu pentium , یه core 17 بزاری تفاوت رو می بینی . ولی به جای core 2 بزاریش فکر نکنم تفاوت زیادی تو اجرای بازی ببینی . البته core i7 خیلی عالیه ولی اگه بخوای بازی کنی . پول سی پی یو رو به گرافیک بدی ضرر نمی کنی .

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اگر کمی توجه کنید می بینید مشخصات من در حال حاضر در رده پایین محسوب میشود اما من با همین مشخصات به راحتی با بالاترین تنظیمات این بازی را انجام دادم و به حق لذت بردم.
    نکاتی که فکر میکنم مرا در لذت بردن بی دردسر از بازی ها یاری میکند :
    1. نصب ویندوز هفت ( در XP افت فریم داشتم)
    2. نصب اخرین درابور کارت گرافیک توسط اپدیت ماکروسافت
    3. استفاده از انتی ویروس خوب نود32 که بار کمی از سیستم می گیرد
    4. کارت گرافیک اصلی ( کارت گرافیک های بالای 9600 دیدم که بازی های ساده را تیک میزنند)
    [/RIGHT]
    [/LEFT]
    اين مورد 2 منظورتون چيه؟ يعني از خود nvidia نگيريم؟
    خواهش ميكنم يكي راه حلي بگه كه بتونم توي ويندوز 7 بازيش كنم (حالا نه فقط اين خيلي بازي ها روي 7 حتي با كمترين تنظيمات تيك ميزنه)

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

اين مورد 2 منظورتون چيه؟ يعني از خود nvidia نگيريم؟
    خواهش ميكنم يكي راه حلي بگه كه بتونم توي ويندوز 7 بازيش كنم (حالا نه فقط اين خيلي بازي ها روي 7 حتي با كمترين تنظيمات تيك ميزنه)
    اگه فقط تو ویندوز 7 مشکل دارید شاید به خاطر رمتون باشه . رمتون چنده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •