سلام دوست عزیز مبارکت باشه هر دو تاش یه سوال تو علائدین با تست میدادن
شما چند خریدی با گارانتی
مشکل 3 دکمه هم داشت
آدرس مغازه کجا بود
ایشالله که برات خوش قدم باشه![]()
سلام دوست عزیز مبارکت باشه هر دو تاش یه سوال تو علائدین با تست میدادن
شما چند خریدی با گارانتی
مشکل 3 دکمه هم داشت
آدرس مغازه کجا بود
ایشالله که برات خوش قدم باشه![]()
سلام به همگی دوستان عزیز.
راستش برای من یه سوال پیش اومده و میخوام اگه کسی اطلاعی داره بهم جواب سوالم رو بده.
میگم که در مشخصات این گوشی که در سایت GSMArena زده شده اصلا چیزی از چیپ ست گرافیکی PowerVR SGX540 با قدرت پردازش 90 میلیون triangle در ثانیه
رو ننوشته و بهش اشاره نکرده...
حالا آیا این گوشی این پردازنده گرافیکی رو داره یا نه؟؟؟
با سپاس.
مبارک باشهوستان ما هم خريديم ديگه
خيلي راحت و بدون استرس
فروشنده هاش چه قدر خوش برخورد بودن انصافا
هر دو گوشي رو نزديك 20 دقيقه برامون تست كردن
تو اين بين يكي ديگه از فروشنده ها تقريبا حال پدر و مادر و اجدادمونم پرسيد
خلاصه ما هم كوتاهي نكرديم
البته سرشونم خلوت بود
من گالكسي 8 گرفتم
و خانمم wave
چند گرفتید گوشیا رو؟؟؟
قیمتا پایین نیومده بود؟؟؟
قیمتاتون هم بگید. ممنون
آره عزیز من الان system information رو نگاه کردم.GPU: power VR SGX 540 روش هست.البته کافیه یه بازی مثل شیفت یا آسفالت رو باهاش بازی کنی اونوقت بدون اینکه به این چیزا اهمیت بدی میفهمی گرافیک خفنی روش نصبه![]()
سلام دوستان و اساتید
می خواستم بدونم باطری این گوشی چقدر شارژ نگه می داره اگه با گوشی زیاد کار کنیم (وب گردی و موزیک و . . . ) چطور ؟ در حد معقول جوابگ. هست ؟؟؟؟؟
با مصرف زیاد 1.5 تا 2روز![]()
شرمنده دوستان
از صبح بيرون بوديم
پسر عمه اصرار كرد بريم امام زاده حسن
بازارش خوب بود ولي امام زاده اش....
با گارانتي پارس مايكروتل گرفتم
ويو 485 تومن
گالكسي 678 تومن
البته رو ويو 5 تومن و گالكسي 2 تومن تخفيف داد
تازه گفت فقط براي شما به خاطر اينكه از خوزستان اومدين
ولي روي دي وي دي 500 و روي كارت حافضه 8 گيگ 2 تومن تخفيف داد
در كل جعبه و بسته بندي ويو باكيفيت تره
مثلا پاكت نايلوني كه ويو توش بود خيلي شيك بود
پشت گالكسي هم برعكس خيلي از گوشيهايي كه گوگلشونو بالا نوشه
من پايين نوشه يه كم بالاتر برجستگيه و البته كوچيكتر
---------- Post added at 04:39 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
عزيز دل برادر
براي شما كه نميشه پست خصوصي فرستاد
برای استفاده از اکانت وایر لس دانشگاه باید از طریق چیز p ان وصل بشم....
dns search domains چی بنویسم؟!!! خالی که می ذارم یا یه چیز الکی که می نویسم حتی چند ثانیه هم نمی کشه... بلا فاصله unable to connect می ده....
لازم به ذکراست که با آی فون که تو تنظیمش گزینه dns رو نداره به راحتی وصل میشه!!!
حواسمم بود که اول وای فایم کانکت باشه بد بیام چیز پی انو کانکت کنم...!!!! من خودم حدسم اینه که dns باید بدم ولی چی هست نمیدونم اصلا"
کمککککککککککککککککککککککک
server ip هم درست زدم....
Last edited by mc_pooria; 15-10-2010 at 14:54.
سلام .
تبریک به مناسبت آپدیت رسمی SGS به نسخه 2.2 .![]()
اینم تغییراتی که بعد از آپدیت خواهید دید :
Samsung GALAXY S Offers New Android 2.2 Upgrade
New platform upgrade provides enhanced experience on the go
SEOUL, Korea – October 18, 2010 – Samsung Electronics Co. Ltd., a leading mobile phone provider, today announced the Android™ 2.2 (Froyo) upgrade to the Samsung GALAXY S, giving users access to new features, enhanced navigation applications and improved performance.
The Android 2.2 upgrade will be available via Kies, Samsung's unique in-house software upgrade program. Kies can be downloaded at the Samsung mobile website ().کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The GALAXY S is Samsung's cleverly designed smartphone with a bright 4-inch SUPER AMOLED screen and a 1 GHz application processor, giving users an intelligent, immersive and integrated mobile experience. The Android 2.2 upgrade offers voice-controlled GPS through Google MapsTM with Navigation, faster performance by JIT(Just in Time) compiler. Additionally, further functionalities including Search in-browser, Adobe® Flash® Player 10.1, improved customization options will be provided with OS upgrade.
- Google MapsTM with Navigation: GPS navigation system with voice guidance
- Adobe® Flash® Player 10.1: Allow the web browser to make full use of the whole web
- Setup Wizard: Quickly customize the GALAXY S and access networks with ease
- Home Screen/Menu Preview and Edit : Preview by pinch-zoom
- Search in-Browser : Google™, Translate, Wikipedia, Dictionary
The Android 2.2 upgrade will be available from the mid of October 2010 in the Nordic region and gradually rolled out to other European markets, Southeast Asia, the Middle East Asia, North America, Africa and rest of the world
آپدیت کنین حالشو ببرید .
فکر میکنم مهترین تغییراتش درست شدن GPS و همچنین ضبط ویدیو با فرمت MP4 هستش ( قبلا 3GP بود ) و دارا شدن Flash Player .
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 15-10-2010 at 17:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)