احیانا پیشگامان هم مانند دیگر اورپاتورهایی مثل همراه اول و رایتل و همچنین مخابرات , حجم دزدی از کاربرها به بهانه ساعات افت مصرف ندارد؟ چون هر گیگ مقداری گرانتر محاسبه میشود واسم سوال شد
احیانا پیشگامان هم مانند دیگر اورپاتورهایی مثل همراه اول و رایتل و همچنین مخابرات , حجم دزدی از کاربرها به بهانه ساعات افت مصرف ندارد؟ چون هر گیگ مقداری گرانتر محاسبه میشود واسم سوال شد
سلام بچه های ، چند روز پیش پیشگامان درخواست جمع آوری خط دادم ، امروز برا پیگیری تماس گرفتم اپراتور میگه یه عکس از خودت با کارت ملی و یه عکس هم از خودت با یه دست نوشته در مورد جمع آوری خط به همراه امضا و اثر انگشت اپلود کن تو پنل !!!!
کسی همپین مسخره بازی رو شنیده تا حالا ؟ مگه ثبت نام صرافی رمز ارزه !
طبیعی هست بنظرتون یا قصد اذیت کردن دارن؟
بچه ها میتونید یه عکس کامل از بسته های حجمی یا سرویس های جشنواره داخل پنل پیشگامان بذارید ؟ چون من میخوام 2 ترا بایت 6 ماهه بگیرم میخوام ببینم بعد از این 6 ماه میتونم از تو پنل سرویس چشنواره ای بخرم یا نه ؟ ممنون .
خیر ، بعد از اتمام سرویس ، دیگه سرویس های جشنواره در پنل شما نیست
دوستان کسی تا خالا از پیشگامان سرویس tdlte گرفته؟
شنیدم شهرهایی که tdlte ایرانسل پوشش نداره از رومینگ همراه اول هم مثل مبین نت استفاده میکنه
کسی تجربه ای داره؟
جشنواره ها در ۹۹ درصد موارد و تمام اپراتورها ، مربوط به مشتریان جدیده و مسلما در پنل کاربری شما موجود نیست .
بارها تست کردم که میگم .
راه حل اینه که یه تلفن ثابت دیگه بخرید و دایم از این خط به اون خط سوییچ کنید و از تمامن جشنواره ها بهره ببرید کاری که تو این هفت هشت ساله دارم انجام میدم
بین صبانت و پیشگامان و یکی دو تا دیگه ، بهترینشون صبانت بود بعد پیشگامان .
Last edited by mohsen14014; 28-07-2023 at 13:02.
شما تهیه کردید ؟ راضی بودید ؟
- - - Updated - - -
شما تهیه کردید ؟ راضی بودید ؟
درود
چند روزی هست سیم کارت FD-LTE پیشگامان خریدم.
برای دوستانی که شاید بخوان خرید کنن تجربه خودم میذارم
۱- قیمت حدود ۱۴۰ میشه با ارسال و بسته ۱۰ گیگ
۲-سیم کارت چه FD یا TD بخواین بدون مودم میفروشن
۳- قیمت های بسته های FD خیلی جالب نیست و از TD بیشتره
۴- پوشش FD برای کل ایران هستش
۵- از آنتن های همراه اول و از دیتای مبین نت استفاده میکنه.
۶- شبکه همون مبین نت هست و دقیقا روی دانلود ۴۰ مگابیت و آپلود ۴ مگابیت قفل شده.
دوستان سوال دیگه ای بپرسین جواب میدم
سلام، دوستان وضعیت فیل تر شکن ها توی پیشگامان چطوره؟ چهارتا 1 خوب کار میکنه؟
سلام، دوستان چه قندشکنهایی کار میکنه توی پیشگامان برای ویندوز؟ خیلی مزخرفه انگار، قنندشکنها کار نمیکنند چندتایی که تست کردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)