نگرفتی منظورمو اگه E رو نزد این شروع کنه فریم کم کنه
نگرفتی منظورمو اگه E رو نزد این شروع کنه فریم کم کنه
من به جای این کار یه انیمیت آی دل براش در نظر گرفتم و گفتم اگه نزد آی دل بشه ... به نظرم جالب تر میشه.نگرفتی منظورمو اگه E رو نزد این شروع کنه فریم کم کنه![]()
سلام!
میشه یک کارکتر که متحرگ نیست یهی هیچ انیمیشنی نداره! به وسیله متحرک سازی Unity 4 متحرک سازی کرد!؟
سلام! دوباره!
اقا من یه سوال دیگ داشتم که خیلی واجبه:
من پس اموزش های نسبت ساده ولی خوب میخوام یه بازی بسازم! ولی یه مشکلی هست من 2 تا موضوع دارم:
1. یک بازی شبیه Temple run بسازم ولی بهتر از نمونه هایی که بچه های این فرم ساخت با جزییات بیشتر و جذاب!
2.یک بازی کارگاهی شبیه Slender man ولی داستان منحصر به فردی داری که اگر بخوام بسازم یک گیر میافتم!
از نظر شما برای منه مبتدی کدوم گزینه بهتر برای شروع!!
میشه یکم بهم توضیح بدین چون من یکم نه خیلی مبتدی هستم! ولی میتونم 2 رو هم بسازم ولی ترس از شکست دارم!
به جاییکه جوگیر بشی و یه بازی بخوای تنهایی بسازی سعی کن چیزایی که تو بازیا میبینی پیاده سازی کنی ...
ببین میتونی یا نه.
حتما! تشکر...! دارم اول روی داستان بعد همون خیلی یوا یواش میسازم تا کامل بشه نمیام خیلی جوگیرانه درست کنم!![]()
بیینن عرفان جان می خواهی بازی سازی اینکارها رو بکن بعد بشین شروع کن:
خوب اسکریپت نویسی رو یاد بگیر خوب کار کردن با ویرایشگر یونیتی رو یاد بگیر. من خوب با نرم افزار ور برو خوب یادش بگیری خوب همین طوری خوب یک بازی بسازی خوب معلومه شکست می خوردی .من خواستم نبردمرگبار 3 بسازم 2 بار دمو دادم بیرون ولی شکست خورد چون کورکورانه عمل کردم.
بشین واقعا تمرین کن موفق باشی.![]()
با تشکر از پرویز خان! اتفاقا تو این 1 سال خیلی روی مسیله فکر کردم! حالا سعی دارم یکی از 2 پروِِژه بالا رو بسازم! انشالله تا چند روز اینده متوجه میشوید! دوستان! از همه تشکر میکنم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)