تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 226 از 645 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

داره خودمونی میشه farhadgreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اعتراض به شرکت صبا آنلاين
    سلام
    عرضي داشتم خدمت تمامي دوستاني که مي خوان adsl براي خودشون تهيه کنند .
    من چند وقت پيش که منطقه مخابراي محل زندگيم.ن adsl رو ساپورت کرد براي تهيه adsl اقدام کردم همين که داشتم توي اينترنت مي گشتم با يه شرکتي!! آشنا شدم به نام صبا آنلاين
    زنگ زدم به شرکتشون براي اينکه بياد adsl رو براي ما راه بندازه
    به من گفتند که نياز به يک مودم adsl دارم به همراه 10 تومن هزينه نصب با يه مبلغي براي شارژ ماهيانه
    رفتم توي سايتشون ليست مودم ها رو ديدم ديدم آخرين مدلش 75000 تومنه وايرلس رو هم ساپورت ميکنه واسه همين بهشون گفتم که اون مودم رو مي خوام اما اينا که بي تجربگي من تو اين زمينه پي برده بودند گفتند که اون مودم وايرلس نداره و اگر شما وايرلس ساپورت بخواين قيمتش 100
    تومنه !!
    منم که حرفشون رو باور کرده بودم با 1000 بار چونه زدن تونستم مودم 75 تومني D-link 604+ رو ازشون 95 تومن بخرم!! (تا اينجا 20 تومن به ما انداختند)
    من با توجه به اينکه تبليغات adsl 2 رو خيلي ديده بودم تاکيد کردم بهشون که مودم اين تکنولوژي رو هم ساپورت کنه طرف گفت خيالت راحت باشه!!!
    اما بعد از اينکه مودم رو آوردندخونمون 2 ماه بعدش که خواستم برم adsl 2 بگيرم ديدم ساپورت نميکنه!! اينم يه کلاه برداريه ديگه!!
    حالا بازم مونده
    من که براي خريد اين سيستم ها خيلي بهم فشار اومده بود بهشون گفتم که کار نصبش رو خودم انجام ميدم که 10 تومن رو ديگه بهشون ندم اينا گفتند باشه و مودم رو براي من فرستادند ولي spilliter رو نفرستادند!! (پولش رو گرفته بودند)
    من که تمام تنظيمات رو درست انجام داده بودم هر کاري مي کردم ديدم وصل نميشه زنگ زدم دفترشون گفتند که بايد خودمون بيايم
    خودشون اومدند و اسپیليتر رو وصل کردند با همون تنظيماتي که من خودم انجام دادم به اينترنت وصل شد . فقط 10 تومن ديگه سر ما کلاه گذاشتند!!
    حالا خودتون قضاوت کنيد اينطوري پول در آوردن درسته؟؟ نا سلامتي طرف سيد هم هست!!
    اين داستان رو اينجا گفتم تا دوستاني که مي خوان با اين شرکت کار کنند حواسشون جمع باشه!!
    از لحاظ پشتيباني هم خيلي ضعيفند!! سرعت اينترنتشون خوبه چون اونا ريسلره نداگشتر صبا هستند صرفا يه واسطه کلاه بردارند!!
    اینم آدرس سایتشونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از من شنفتید اصلا سراغشون نرید

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اقا خيلي ها از داتك بد ميگن من خودم يكي از دوستان تو پشتيباني بود شاتل هم همينطور ولي ابان خيلي ها ميگن خوبه پس بستگي به مركز داره و شلوغي مركز در كل اينترنت تو ايران مطخرف هستش پول بهترين رو هميشه ميديم آشغال ميدن ولي من آسيا دارم بعد شده بود الان دوباره خوب شده سرعتش البته من VPN دارم سرعتش رو خيلي زياد كرده با speedtest ميگيرم 120 هستش ولي بدون vpn ميگيرم سرعت من 40 هستش سرويس 128 من دوستم تو سوئد هستش مخ كامپيوتر و هك و اين چيزاست اونم گفت هميشه با وي پي ان استفاده كن اون سرعت 24 mb رو ميفروشه ماهي 10 هزار تومن

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستانی داتکی یه سوال داشتم.میخواستم داتک سرویس256 ای دی اس ال رو به هه کاربرا میده یا احتیاج به نامه ای چیزی هست.اگه بشه میخوام 256 بگیرم.از یکی که داره پرسیدم گفت من ماهی فقط 28600 میدم .فکر کردم دیدم خیلی خوبه.البته 128 هم عالی بودا.ولی حالا که فرقش همش 4000 تومنه خوب 256 بگیریم
    دوست عزيز 128 قيمتش 20 هزار تومن هستش با اين حساب 8600 فرق قيمت هستش نه 4000

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بچه ها آي اس پي هاي نوپا و جديد در زمينه Adsl كسي سراغ داره از اونا بگيريم بهتره چون هم مشتركاشون كمه هم خوب ساپورت ميكنن تجربه اين رو بارها ثابت كرده
    Last edited by mrmostafa; 30-08-2007 at 12:14.

داره خودمونی میشه farhadgreat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از نو چیزی نگیر برای توضیح میدم چرا
    عرضي داشتم خدمت تمامي دوستاني که مي خوان adsl براي خودشون تهيه کنند .
    من چند وقت پيش که منطقه مخابراي محل زندگيم.ن adsl رو ساپورت کرد براي تهيه adsl اقدام کردم همين که داشتم توي اينترنت مي گشتم با يه شرکتي!! آشنا شدم به نام صبا آنلاين
    زنگ زدم به شرکتشون براي اينکه بياد adsl رو براي ما راه بندازه
    به من گفتند که نياز به يک مودم adsl دارم به همراه 10 تومن هزينه نصب با يه مبلغي براي شارژ ماهيانه
    رفتم توي سايتشون ليست مودم ها رو ديدم ديدم آخرين مدلش 75000 تومنه وايرلس رو هم ساپورت ميکنه واسه همين بهشون گفتم که اون مودم رو مي خوام اما اينا که بي تجربگي من تو اين زمينه پي برده بودند گفتند که اون مودم وايرلس نداره و اگر شما وايرلس ساپورت بخواين قيمتش 100
    تومنه !!
    منم که حرفشون رو باور کرده بودم با 1000 بار چونه زدن تونستم مودم 75 تومني D-link 604+ رو ازشون 95 تومن بخرم!! (تا اينجا 20 تومن به ما انداختند)
    من با توجه به اينکه تبليغات adsl 2 رو خيلي ديده بودم تاکيد کردم بهشون که مودم اين تکنولوژي رو هم ساپورت کنه طرف گفت خيالت راحت باشه!!!
    اما بعد از اينکه مودم رو آوردندخونمون 2 ماه بعدش که خواستم برم adsl 2 بگيرم ديدم ساپورت نميکنه!! اينم يه کلاه برداريه ديگه!!
    حالا بازم مونده
    من که براي خريد اين سيستم ها خيلي بهم فشار اومده بود بهشون گفتم که کار نصبش رو خودم انجام ميدم که 10 تومن رو ديگه بهشون ندم اينا گفتند باشه و مودم رو براي من فرستادند ولي spilliter رو نفرستادند!! (پولش رو گرفته بودند)
    من که تمام تنظيمات رو درست انجام داده بودم هر کاري مي کردم ديدم وصل نميشه زنگ زدم دفترشون گفتند که بايد خودمون بيايم
    خودشون اومدند و اسپیليتر رو وصل کردند با همون تنظيماتي که من خودم انجام دادم به اينترنت وصل شد . فقط 10 تومن ديگه سر ما کلاه گذاشتند!!
    حالا خودتون قضاوت کنيد اينطوري پول در آوردن درسته؟؟ نا سلامتي طرف سيد هم هست!!
    اين داستان رو اينجا گفتم تا دوستاني که مي خوان با اين شرکت کار کنند حواسشون جمع باشه!!
    از لحاظ پشتيباني هم خيلي ضعيفند!! سرعت اينترنتشون خوبه چون اونا ريسلره نداگشتر صبا هستند صرفا يه واسطه کلاه بردارند!!
    اینم آدرس سایتشونه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از من شنفتید اصلا سراغشون نرید

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزيز 128 قيمتش 20 هزار تومن هستش با اين حساب 8600 فرق قيمت هستش نه 4000
    دوست عزیز.داتک در فروش جدیدش 128 رو 24300 میده.میتونی به سایتش مراجعه کنی و خودت ببینی.پس تفاوت قیمت همون 4000 تومن هست

داره خودمونی میشه sahar_khanoom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها آي اس پي هاي نوپا و جديد در زمينه Adsl كسي سراغ داره از اونا بگيريم بهتره چون هم مشتركاشون كمه هم خوب ساپورت ميكنن تجربه اين رو بارها ثابت كرده
    من الان آسیاتک دارم ولی شنبه میخوام برم از این 128 بگیرم ببینش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه سوال تکراری هست ببخشید !!! من از صبا نت گرفتم !! میشه بگید سرعت شبانه رایگانش چنده و با چند دانلود میکنه ؟؟ آخه من خودم 128 دارم و با 25 دانلود میکنم ولی با شبانه 15 تا !!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه khmusic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگه سوال تکراری هست ببخشید !!! من از صبا نت گرفتم !! میشه بگید سرعت شبانه رایگانش چنده و با چند دانلود میکنه ؟؟ آخه من خودم 128 دارم و با 25 دانلود میکنم ولی با شبانه 15 تا !!!!
    من تو مشهد بین 45 تا 60 دانلود دارم
    البته توجه کن که شب جمعه ها و روزهایی که فرداش تعطیله سرعتاشون میاد پایین تقریبا 25 کیلو بایت

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یوزر و پسوردی که باهاش میاید چیه ؟؟ ماله من guest نیست!! با guest نمیشه ! یکی دیگه بهم دادن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •