از دوستانی که به من کمک کردن سپاسگزارم
از اسماع عزیز متشکرم که من را راهنمایی کرد.
در نهایت 8968 که توی مشهد پیدا نکردم در اخر dlink 2750U گرفتم قیمت 143 هزار تومان![]()
از دوستانی که به من کمک کردن سپاسگزارم
از اسماع عزیز متشکرم که من را راهنمایی کرد.
در نهایت 8968 که توی مشهد پیدا نکردم در اخر dlink 2750U گرفتم قیمت 143 هزار تومان![]()
اوت قدرت آنتن بر حسب DB زیاد معیار خوبی واسه تخمین ضرر به بدن نیست دوستان.
اگه میخواید ببینید مودمی که میخرید چقدر قدرت داره بیشتر به مولفه قدرتش برحسب میلی وات (mw) دقت کنید، چون شدت تشعشع رو با این عامل میشه تخمین زد بیشتر، الان حداکثر قدرتی که من دیدم مربوط به یه مودم بود به نام 2wire بود که 3 آنتن داخلی داشت و قدرتی نزدیک 500 میلی وات داشت که واسه یه مودم قدرت وحشتناکیه، میگن برد این مودم خیلی بالاست و به راحتی از بتن عبور میکنه امواجش، این مودم قیمت جهانیش 100 دلاره اما تو ایران با حدود 110 تومن پیدا میشه، و بخاطر مشکلاتی که این مودم تو تنظیم و شبکه شدن با وسایل مختلف داره حراج خورده و ارزون فروخته میشه جدیدا.
بعد این مودم هم یه روتر با نام tenda w309 دیدم که قدرتش برحسب میلی وات زیاد بود، فک کنم 280 یا 380 میلی وات که این روتر هم 2 آنتن 7 db داشت واسه اینکه از این قدرت زیادش استفاده بشه. این مدل tenda هم تو ایران حدود 130 تومن قیمت داره.
اما بعضی مودمها علارقم اینکه قدرت زیاد بالایی ندارن میتونن آنتنهای با db بالا داشته باشن، واسه همین میگم db آنتن معیار دقیقی واسه تخمین قدرت مودم نیست.
عکس روتر w309 tenda رو براتون میزارم.
واسه بحث ضرر هم فک نکنم مودمهای استاندارد کاربری خونگی ضرر آنچنانی داشته باشه، بیشتر مودمهای خاص مثل مودمهایی که ذکر شد یا مودمهایی که قدرتهای بالا دارند ضررهای جدی دارند و اگه به نظر من اکه به اون برد نیازی ندارید الکی هزینه نکنید و سلامت خودتونو با تشعشع زیاد اینجور مودمها به خطر نندازین.
![]()
Last edited by parham511; 22-04-2013 at 00:20.
8951 من خریدم راضیم، یک هفتست ارزونتر شده الان 97 تومنه.
باید طبقه پایین بزاریدش تا 2 طبقه بالاترو جواب میده.
اگه خواستین بخرید با گارانتی پارس ارتباط بخرید و به نوشته ND آخر اسمش توجه کنید باید 8951ND باشه.
اگه آخرش N خالی باشه آنتنش قابلیت جدا شدن نداره.
رفیق من یه مودم tplink 8951nd گرفتم 120 تومن که؟!البته تو شهر خودمون بجنورد!!! به نظرت برم پیشش بگم چرا برام گرون حساب کردی یا نه؟! یه راحلی بدین که داره فشارم می ره بالا!
راستی می گم این مدم به چه دردی می خوره.من یه سیم دار داشتم که واسه اونم همین طور سیم به تلفن می زدم.فقط این مدم یه شاخک داره!می شه یکم در مورد همین امکاناتش بهم بگین وایرلس به چه دردی می خوره.
آیا می شه مبایلمو هم وصل نت کنم با اون یا نه؟
Last edited by a6543210; 21-04-2013 at 21:10.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکی که گذاشتم قیمت چند تا فروشگاهو توش داره، تو مشهد که والا از 98 میفروشن تا 120، تهران هم حتما قیمتها بالا و پایین داره اما پریروز تو سایتهای تهران 96 دیدم من با گارانتی پارس ارتباط بود تازه.
کلا بازار کامپیوتر حساب کتاب نداره، طرف هرچی حال کنه میفروشه، خودت باید قبل خرید چند جا قیمت بگیری.
این تاپیک مشاوره خریده مودمه، شما سوالتو راجب اینکه وایرلس اصلا چی هستو یه جا دیگه مطرح کن بهتر جواب میگیری.
Last edited by parham511; 22-04-2013 at 00:22.
آقا یکی می تونه توضیح بده این مودم وایرلس به چه دردی می خوره.از لحاظ بیسیم بودن می گم.
آیا می شه مبایلمو هم وصل نت کنم با اون یا نه؟![]()
سلام به دوستان
بنده قصد خرید یه مودم وایرلس رو دارم
میخوام یه مودمی بگیرم که بعدا پشیمون نشم که چرا فلان مودم رو به واسطه ی داشتن فلان امکانات نخریدم
(به عنوان مثال 2سال پیش یه مودم گرفتم و الان به واسطه ی وایرلس نبودنش از خریدم پشیمونم)
برند D-link مدلای D-LINK DSL-2730U و D-LINK DSL-2750U چطورن؟
کسی تفاوت اصلی شون رو میدونه؟
پورت usb تو مدل D-LINK DSL-2750U به چه دردی میخوره؟
ممنون بابت پاسخ هاتون![]()
سلام به همه دوستان
کسی که به من جواب نداد. بلاخره dlink 2750u رو خریدم 152 تومن با گارانتی easy
یک سوال داشتم می خواستم بدون از کجا بفهمم آنتنش 5db هست یا 3db?
Last edited by youngeagle; 24-04-2013 at 13:41.
سرعت و رنج 2750 خیلی بالاتره.
اون پورت هم برای به اشتراک گذاشتن اینترنت 3g هست. یعنی سیم کارت رایتل بخری با usb وصلش کنی که همه تو خونه استفاده کنند یا یک حافظه رو بطور مستقیم تو شبکه به اشتراک بزاری بدون اینکه کامپیوتر روشن کنی بری تو ویندوز.
شاید بشه پرینتر هم share کرد که من امتحان کردم.
قیمتش هم 115 و 152 هست.
؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)