ديگه هيچ تفاوتي ندارن چرا يه تفاوت ديگه هم هست اونم اينكه جاي دكمه ي روشن و خاموش فرق مي كنه و سنسور نور يه كم كنار تره
ديگه هيچ تفاوتي ندارن چرا يه تفاوت ديگه هم هست اونم اينكه جاي دكمه ي روشن و خاموش فرق مي كنه و سنسور نور يه كم كنار تره
سلام
من vivaz دیروز خریدم
هر چی دنبال کم و زیاد کردن صدای زنگش میگردم پیدا نمیکنم.لطفا اگه کسی vivaz داره بگه تنظیمات آهنگ زنگش کجاست
راستی به نظر من عکاسی این گوشی بیخوده و اسمش 8 مگاپیکسله.k750 عکاسیش بهتر از اینه
ولی فیلم برداریش واقعا عالیه و کیفیتش توپه
این گوشی صدای اسپیکرش هم واقعا ضعیفه.آیا صداش زیاد میشه؟
سلام مبارك باشه
1-براي تنظيمات اهنگ برو اينجا
setting/personel/profile/normal/personalise/
بعدش هم ميتوني اهنگشو عوض يا كم و زياد كني
2-راجع به دوربين احتمالا پيكسلش پايينه شما برو توي دوربين و بعد تنظيماتش و ببرش روي 8mp
3-صداش بله با كيفيته ولي ضعيف شما هم براي گوش كردن اهنگ هميشه بزارش رو 70 اما با هدست مشكلي نداره روي 100 هم مشكلي نداره
من میخام ویواز بخرم میشه یه چند تا عکس از منوی ویواز بزارید اگه خوب بود میخرم
يعني شما فقط اين گوشي رو به خاطر منوش مي خوايد بخريد؟منوش كه عاليه و حرف نداره خوب ديگه سيمبين هست پس منوش مثل نوكياست فقط يه كمي باكلاستر
خواهش مي كنم ولي براي تشكر بايد از دكمه ياستفاده كنيد
راستي بچه ها بازي رالي من پاك شده كاريش نميشه كرد؟
Ovi ، اسمارت کام و گارمین رو تو هواپیما تست کردم، تو 3500 کیلومتر خطای مسافت سنج OVI نوکیا 55 کیلومتر بود، در مقابل 280 کیلومتر اسمارت. گارمین هم قطع و وصل شد و نتونستم توتال بگیرم. قطعی ovi سه بار بود، اسمارت اصلا قطعی نداشت. گارمین هم که ماشالا....
در ضمن گوشی با باتری فول با اسمارت 3 ساعت و 55 دقیقه و با OVI میتونه 3 ساعت و 10 دقیقه کار کنه. البته تو فلایت مود.
عکس ویواز و بیخود بودن؟ یا شما نمیتونین خوب عکس بگیرین یا اینکه K750 رو ندیدین!!! این ازون حرفا بود...
از لحاظ کیفیت تو وضوح فرق دارن. یه مقدار هم به نظر میاد تو نور تصاویر متفاوت باشن.
R2EA023
بهترین برنامه Slide Unlock ورژن 2.10.1 هست.
کدوم مشکل؟!!!! اگر هم مشکلی داشته باشه بازم می ارزه...
بعد از آپدیت تو هر 100 بار فعال شدن دوربین یه بار ارور میده و به نظرم میاد مواقعی هست که گوشی برای مدت زیادی ریستارت نشده باشه
همون Media Espresso که گفته بودم اسمارت فیت داره که این مشکل رو حل میکنه.
درسته که جزئیات عکس تو سایزهایی که من استفاده میکنم در مورد 6 یا 8 فرقی نداره. ولی نمیدونم چرا علاقه دارم از بیشترین قدرت استفاده کنم. البته گاهی کارایی لنز جمع کن دوربین رو هم با همون 6 رفع میکنم. ولی اون عکسا رو معمولا چون کاربرد غیرقابل انتشار دارن رو فوتوبلاگ نمیزارم. فیسبوکم پره از عکسای دسته جمعی واید ویواز....
از طرفی چون عکسهای واید سر و ته تصویر رو کمپرس میکنن و نمای کمتری از منظره هدف تو تصویر میاد، دستم رو تو کم کردن فاصله از سوژه میبنده و منم که بیشتر به عکاسی ماکرو علاقه دارم شدیدا برام مشکل ساز میشه...
منظور شما ساخت کانکشن BroadBand هست؟ اگه اینه که تو موبایل های سیمبیان امکانش نیست. اما مثلا چون N900 کارایی خاص اینترنت داره روی اون این امکان فراهم شده...
البته خود من هم از همین مودم نسخه 4 پورتش استفاده میکنم و مشکلی باهاش ندارم... فقط پسورد تعریف شده توسط خودم رو همونطوری که قبلا هم گفته بودم بهش میدم و وصل میشم.
نه. به هیچوجه. تراشه GPS کاملا مستقل هست.
اگه مثلا از اسمارت کام استفاده کنین، همشو یکجا خواهید داشت.
Last edited by payam20; 22-09-2010 at 19:58.
اوکی ؛ پس فکر نکنم بیارزه این همه تنظیمات و نرم افزار ها رو پاک کنم !
در ضمن اون مراحلو که کلا" حفظم ! تازه بعضی نکات هم هست که باید رعایت شهو خیلیا نمیدونن
!
نه اگه دیده باشید توی تمامی سیمبین ها کلا" گزارش ارسال شده تا حداکثر یه ماه میمونه ؛ اگه هم نوشته شده باشه دلیورد بازم میمونه ؛ ولی این میره ! جدیدا" هم اینطوری شده !
منم قبلا" همینطوری بود ! در ضمن دیگه تنظیماتی توی سیمبین مونده که من بلد نباشم؟
چرا چيزاي ديگري هم هست كه من ميگم خبر ندارم در ضمن شما كه نميخواي كامل پاكش كني شما ازش بكاپ ميگيرياوکی ؛ پس فکر نکنم بیارزه این همه تنظیمات و نرم افزار ها رو پاک کنم !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)