تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 290 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

همه مارو یادشون رفته: دی
    امروز بعد از یک سال اومدم...پلیر های جدید ....سرور!...aimbot و WH های جدید: دی...کلن هم اومده ماشالله : دی...

پ.ن:
    رفتم تو یه سرور...طرف خودش ادمین بود....اومده با تفنگ گرفته تو دیوار ... اونم از چه فاصله ای!....بهش میگم چطوری دیدی منو؟
    میگه تو چه میفهمی بازی چیه!
    شاید راست میگه!
    Last edited by !@#$%^&*(); 28-04-2011 at 19:32.

پروفشنال sima_6600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امروز بعد از یک سال اومدم...پلیر های جدید ....سرور!...aimbot و WH های جدید: دی...کلن هم اومده ماشالله : دی...

پ.ن:
    رفتم تو یه سرور...طرف خودش ادمین بود....اومده با تفنگ گرفته تو دیوار ... اونم از چه فاصله ای!....بهش میگم چطوری دیدی منو؟
    شاید راست میگه!
    دمت گرم کلی حال کردم حرف ریبای زدی اگه پست اول رو ببینی میفهمی کی اولین نفر بوده که بازی میکرده من هم مثل شما به خاطر همین حا بازی نمیکنم طرف نمیدونه کیم میگه noobe ای خدا با سر بری تو شیشه .
    اره این بازی Fun بود من هم زیاد بازی نمیکنم وقتی هم بازی مکنم مثل خودشون aim میزنم تا بسوزن .در کل بازی mw2 شده بچه بازی 1 مشت بچه خورده متولد 80 ریختن توش طرف تازه سرش رو از تو تخم دراورده بیرون به ما میگه من 10 ساله دارم بازی میکنم جلل خالق

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

بچه ها کدوم راحت تره برای آنلاین بازی کردن ؟؟

داره خودمونی میشه erfandj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دمت گرم کلی حال کردم حرف ریبای زدی اگه پست اول رو ببینی میفهمی کی اولین نفر بوده که بازی میکرده من هم مثل شما به خاطر همین حا بازی نمیکنم طرف نمیدونه کیم میگه noobe ای خدا با سر بری تو شیشه .
    اره این بازی Fun بود من هم زیاد بازی نمیکنم وقتی هم بازی مکنم مثل خودشون aim میزنم تا بسوزن .در کل بازی mw2 شده بچه بازی 1 مشت بچه خورده متولد 80 ریختن توش طرف تازه سرش رو از تو تخم دراورده بیرون به ما میگه من 10 ساله دارم بازی میکنم جلل خالق
    مثل اینکه دل پری دارینا.
    اما با اون بحث cheat زدن موافقم.
    یارو ... cheat میزنه فک کرده خیلی بارشه.
    مثلا من نمیتونم بزنم؟؟؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کلا یه مقداری بچه بازی شده!
    یه مشت بچه ریختن تو بازی....با wh و camp....aim bot هم میکنن....جالب اینه که همدیگرو تشویقم میکنن= ))

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

کسی شما رو یادش نرفته !!! شما بابا دیگه تحویل نمی گیری بچه ها رو ..
    پ.ن:
    شاید راست میگه!
    از این جور کارها زیاد پیش میاد ...قبلا ادمین ها یه سری قوانین توی بازی ها اجرا می کردند که بازی رو زیبا تر می کرد و هر کی از اون قوانین تخطی می کرد از بازی اخراج می شد ... اما الان !!!!

نه دیگه بی انصافی نکنید هنوز هم بازی خوبی هستش .... در کل برای من که خیلی خوب هستش ... من فقط دوتا بازی همیشه روی سیستمم نصب هست یکی فوتبال PES و دیگری همین MW2 ...قبلا هم MW1 بازی می کردم اما بعدش اومد سراغ نسخه شماره دومش .... هنوز هم باهاش حال می کنم ... راستی من متولد 80 هم نیستم !!! ادعایی هم ندارم که بازیکن هستم !!!!

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

کسی شما رو یادش نرفته !!! شما بابا دیگه تحویل نمی گیری بچه ها رو ..

از این جور کارها زیاد پیش میاد ...قبلا ادمین ها یه سری قوانین توی بازی ها اجرا می کردند که بازی رو زیبا تر می کرد و هر کی از اون قوانین تخطی می کرد از بازی اخراج می شد ... اما الان !!!!

نه دیگه بی انصافی نکنید هنوز هم بازی خوبی هستش .... در کل برای من که خیلی خوب هستش ... من فقط دوتا بازی همیشه روی سیستمم نصب هست یکی فوتبال PES و دیگری همین MW2 ...قبلا هم MW1 بازی می کردم اما بعدش اومد سراغ نسخه شماره دومش .... هنوز هم باهاش حال می کنم ... راستی من متولد 80 هم نیستم !!! ادعایی هم ندارم که بازیکن هستم !!!!

ممنونم که ما رو در خاطر دارید یادش بخیر سرور میزدیم بچه ها میومدن هیج چیتی نبود همه با هم دوست بودن کسی به کسی فهش نمیداد ..یادش بخیر Ninja Rank Updater ساختیم بچه ها همه شدن Level 70 یادش بخیر .راستی من تو کلن Ninja بودم.قبلش هم در cod4 در خدمت پلیر های گرامی بودیم.بازی خوبیه به شرط این که درست بازی کنن و انتی چیت قوی هم باشه من یکی طراحی کردم اما قسمتی ازش مشکل داشت و من هم برخورد بعضی ها رو دیدم نا امید شدم.من هم پیر شدم دیگه برنامه نویسی نمیکنم... اما گرافیست هستم و دارم دنبالش میکنم البته نه برای پول برای دل خودم.در کل همه و همه شاد باشید ما هم شادیم و اگر به کسی بد کردیم حلال کنه و اگر کسی ما رو ناراحت کرد ما میبخشیمش.به امید روز های بهتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

من کارایه پست اول این تاپیک و تاپیک
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رو انجام دادم ولی وقتی play رو می زنم روی" connecting to iwnet" گیر می کنه.گیر نمی کنه ولی خیلی طول می کشه.لطفا اگه کسی می دونه مشکلم چیه یه راهنمایی کنه.
    در ضمن ورژن بازیم :1.0.182
    Last edited by soltanarash; 30-04-2011 at 13:15.

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

این روش دیگه جواب نمیده باید از روش جدید استفاده کنی به وبلاگ زیر مراجعه کن
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این روش دیگه جواب نمیده باید از روش جدید استفاده کنی به وبلاگ زیر مراجعه کن
    کد:
    خیلی ممنون.یعنی باید بازی رو پاک کنم دوباره از اول طبق وب پیش برم یا ادامه همین تاپیکاست؟ورژن بازیمو چجوری بالا ببرم؟
    Last edited by soltanarash; 30-04-2011 at 13:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •