سلام
برا تعویض رادیاتور EF7 باید لوله های کولر هم باز بشن ،تعویض رادیاتور چقدر هزینه مبره؟؟؟
سلام
برا تعویض رادیاتور EF7 باید لوله های کولر هم باز بشن ،تعویض رادیاتور چقدر هزینه مبره؟؟؟
سلامنه احتياجي به باز كردن لوله ها نيستدسته موتور باز ميشه و موتور به عقب هل داده ميشههزينه باز و بستش چيزي حدود ٣٥ تا ٥٠ تومن
سلام از دوستانی که سمند ef7 مدل 92 دارن یا اساتیدی که اطلاعات کافی دارن خواهشا بفرمایید برای مدل های 92 تا حالا مشکلی مثل سری های 90 و 91 بوجود اومده؟ چون میخوام 92 بگیرم خواستم از لحاظ موتوری و سایر جهات مطمئن باشم. ممنون![]()
قصد سفید نمایی یا سیاه نمایی را ندارم ولی آبان 91 سه دستگاه سمند برای شرکت خریداری شد مدل ef7
این سه دستگاه سمند تا حالا حدود 38هزار کیلومتر کارکد داشتند و در این مدت دو دستگاه از این خودرو های دو بار موتورشون کامل پیاده شده و اون یکی هم اوضاع جالبی نداره
بیشتر کارکرد این سه خودرو در جاده بوده و روغن استفاده شده هم برای هر سه مدل های نیمه سنتتیک با ویسکوزیته 10W-40 بوده
خودم هم نمی دونم چرا باید یک خودرو تولید داخل در این کارکرد کم اینقدر دچار مشکلات وخیم بشن!!
همچنین دو دستگاه از همین خودرو ها داخل کابین به شدت صدا میدن ولی از لحاظ داخلی و نگهداری بسیار مرتب و تمیز هستند
آیا سایر کسانی هم که از این خودرو خریداری کردند این چنین مشکلاتی داشتند؟ مخصوصا مدلهای 92؟
مدلهای 91 پرمشکل ترین مدل ها ار نظر موتوری بودن. اکثر کسانی هم که سرسیلندر سوزونده بودن تو سال 91 این اتفاق براشون افتاده بود. مشکل صدای کابین هم تو تمام تولیدات جدید این به اصطلاح خودروسازا هست متاسفانه.
سلام
من اول کار ماشین چون سرده با بنزین روشن میکنم من ماشینم دوگانه دستی هست
من هی نمیتونم هرجا میرم ماشین رو خاموش کنم و بعد دوباره بزارم رو بنزین و بعد روشن کردم بزارم رو گاز
به نظر شما اشکالی داره که ماشین رو روی گاز روشن کنم؟
برای مثال : مثلا با گاز دارم میرم رفتم نانوایی ماشین رو خاموش میکنمو میرم نونمو میگیرم بعد میام ماشین رو روشن کنم اشکالی داره رو گاز روشن کنم؟بعضیها میگن چون ماشین گرمه اشکالی نداره ولی اگه مدتی بمونه باید رو بنزین روشن بشه لطفا میشه توضیح بدید و منو راهنمایی کنید.
سوال دیگه اینکه طریقه سوییچ کردن بین گاز و بنزین چطوره؟ بعضیها میگن همون وقتی که ماشین حرکت نکرده وقتی گرمه بزار رو گاز
بعضیها میگن هنگام حرکت وقتی ماشین گرم شد بزار رو گاز اونم اینکه کلاج رو داشته باش و دکمه گاز رو بزن و پدال گاز رو سریع فشار بده
من اینکار رو کردم وقتی کلاج رو نگه می دارم و دکمه تغییر سوخت به گاز رو میزنم و بعد میخوام گاز بدم قبلش ماشین خاموش میشه و دوباره باید استارت بزنم
لطفا اینم بگید که چطوری باید این عمل رو انجام بدم؟
سمند LX سال مدل 89
سلام
من قصد خرید سمند بنزینی ef7 مدل 90 رو دارم 2 تا سوال برام پیش اومده :
1 : درسته که لش میشه؟
2 : خرابی و یا استهلاک بالاست ؟
3 : در مقایسه با 206 مدل 88 ؟
برا من1- شتاب ماشین و2- کم استهلاک بودنه ماشین مهمه_ موندم بین 206 و سمند_؟؟؟
لطفا هر کسی هر چی میدونه نظر بده .
با سلام واسه سمند ef7یه مشکلی پیش اومده ماشین بدون صدا بود بمحض اینکه خاموش کردم دوباره روشن کردم صدا تق تق شروع شد با گاز دادن ازبین میره لطفا راهنمایی کنید روغن مناسب واسه این ماشین چیه و چند لیتر لازمه با تشکر
سلام مدلش چنده؟ و اینکه پایه گازسوزه یا بنزینی؟
س مدل 90 پایه گاز سوز
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)