اینم از سیاست این مغازه برای آب کردن قهوه تلخما هم درست نفهمیدیم چی نوشته ولی منظور اصلیش این بود :
قهوه تلخ شاهکار قرن 21![]()
اینم از سیاست این مغازه برای آب کردن قهوه تلخما هم درست نفهمیدیم چی نوشته ولی منظور اصلیش این بود :
قهوه تلخ شاهکار قرن 21![]()
جملش اصلا منظور و معنی نداره که بخواد بگیم انواع ارایه ها در این جمله به کار رفته نمیشه موشکافی کرد و منظور جمله رو فهمید
عجب خط قشنگی هم داره![]()
فکر کنم میخواسته بنویسه یکی از پرفروش ترین فیلمهای سال 2010 میلادی
(ولی جسارت نباشه .. فکر نمیکنم واقعی باشه ) کلا زیاد میبینم مردم از این کارا میکنند واسه جلب توجه
خب میلادی دم در سوپر مارکته است دیگه!اگه منظورت از واقعی، سطح سواد این دوستمونه، درست میگی، ممکنه طرف فقط واسه جلب توجه چنین حماقتی رو کرده باشه!
![]()
اما نمیشه گفت کسی غیر از اون مغازه دار اینو نوشته و گذاشته اونجا!!
فکر کنید چقدر طرف از فروش قهوه ی تلخ و سودی که براش داشته، ذوق مرگ و جوگیر و خجسته بوده که به سرعت و با چنین وضعی اومده همچین چیزی نوشته ... !![]()
با سوپر مارکتی ها که صحبت می کنم، به شدت رضایت رو میشه تو چشاشون خوند ... خیلی نعمت بزرگی بوده براشون این قهوه تلخ، واقعاً سود خوبی براشون آورده ...
عجب چیزه ردیفی هست این عکس!!![]()
اولش نوشته:
یکی پرمهرترین فیلم 2010 میلادی!!![]()
منظورش اینه:
"یکی از مهمترین فیلم های سال 2010 میلادی؛
قهوه تلخ 10
با کارگردانی مهران مدیری
رسید."
![]()
نوشته ''یکی پرمسرترین فیلم 2010 میلادی!!''
مسرت:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
عکس جالب بود![]()
eee راست میگیا!
راستی این دهخدای بیچاره رو هم که زدن.
راستی تو یه قسمت اگه یادتون باشه زمانی که نازخاتون از فرانسه میاد و وارد کاخ میشه یه آهنگ زیبا پخش میشه
احتمالا تا الان دوستان مشتاق این اهنگ رو پیدا کردن ولی بهرحال برای کسانی که احتمالا نمیدونند :
The English Ladye And The Knight از Mckennitt Loreena
البته قسمت کوتاه این اهنگ کات شده و روی سکانس گذاشتن وگرنه در ادامه پیانویی شنیده میشه از یه اثر دیگه
اینقدر ذوق زده شده بوده که نفهمیده چی نوشته...سلام
این رو دیدم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم،اولین سوپر مارکت تو محله ی ما که پک 10 رو آورد،هرکی توسنت بخونه و منظورش رو بفهمه همینجا بگه و من رو روشن کنه
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x960.
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)