طبق این مقاله که ایسوس خرابیش از همه کمتره پس بحث اینکه ایسوس بده و دل بهتره سر چیه ؟![]()
طبق این مقاله که ایسوس خرابیش از همه کمتره پس بحث اینکه ایسوس بده و دل بهتره سر چیه ؟![]()
من میخام یه لپتاپ بگیرم با کانفیگ تو مایه های vaiof115fm &dell studio 1558
برام مهمه که fullhd باشه ولی ایا میرزه من بخام این f115رو بگیرم چون تنها فرقش فک کنم fullhd بودنش باشه.ایا300تومن پول بیشتر ارزش داره من بدم??
2-میخاستم یه عزیزی گرافیک2تارو مقایسه کنه (((geforce gt330 1gig & ATI radeon 5470 1gig(((
3-بنظر شماها led معمولی بهتره یاfullhd lcd????لطفا دلیلتونم بفرمایید؟؟؟
موردی دیگم اگه هست که باید بهش توجه کرد لطفا بفرمایید...
ممنون میشم هرکدومو جواب بدین
پیشاپیش تشکر فراوان
مـــــــن منتـــــــظـــــــــــرمـ ــــــــــــا
سلام
مگه ندیدی دوستمون چی گفتن ؟
ببینید ASUS به همه سایتها و شرکتها و اشخاص پول داده که براش تبلیغ کنن و کلا برند خوبی نیست ، ولی سونی اصلا به هیچجا پول نمیده و بهترین و با کیفیت ترین هست.فقط SONY بخرین![]()
سلام.
می خواستم بپرسم که اصلا دیگه لپ تاپی تو ایران هست که Made In USA باشه (توجه کنید که Made in USA نه Attending in USA)
درضمن ، برای کار من که می خواستم کار های سنگین را بکشد و از نظر گرافیکی لپ تاپ قوی ای باشد ، در بین برند های HP و Dell چه چیزی را پیشنهاد می کنید؟
F123FX
1600 تقریبا پیدا میشه!
از استاد مشاوره،بایستر هم بپرس شاید مدل بهتری باشه!
دوستان خواهشا فوری کمک کنن من 1 هفتست گیر یه انتخابم !![]()
سلام
خسته نباشید
چند مدتی هست میخوام لپ تاپ بخرم و تصمیم اصلیم رو اپل بود و مدل انتخابیم هم این بود
MC375LL/A :
cpu : 2.66 / 3mb / c2d
ram: 4 gb / 1066 fsb
hdd : 320 gb / 5400 rpm
odd : dvd-rw
vga : geforce 320m / 256 mb / gddr3 / dedicated
monitor : 13.3" / LED / glossy
other : webcam / bt / pau / sd card slot
weight : 2.04 kg
price : 17.600.000 rials
اما تصمیم گرفتم راجع به وایو هم تحقیق کنم.
واسه اپل تا این قیمت رو پرداخت میکنم اما واسه وایو زیر یک و نیم میلیون .
خب چندتا سوال دارم.اول اینکه مدل پیشنهادیتون چیه؟
چیزایی که واسم مهمه اینه که 14 اینچ بالاتر نباشه و حتما LED باشه.کانفیگش هم در حد بالایی باشه.به خصوص cpu و ram.
و سوال دوم اینکه به نظر شما به طور کلی اون مدل اپل بالایی رو بگیرم بهتره یا بیام سمت وایو؟ استقامت و وزن و زیبایی برام خیلی مهمه.لطفا بدون تعصب روی مارک خاصی راهنماییم کنید
سلام
من یه لپ تاپ از سری F سونی میخواستم که مشخصات زیر رو داشته باشه یا بالاتر . اگه لطف بکنبن و مدل هایی که این کانفیگ رو داره با قیمت ها بهم بگین ممنون میشم .
CPU .......... i7 - 1.7
RAM .......... 6 GIG DDR3
HDD ........ 500 GIG / 7200 RPM
VGA ......... GT 330
LCD .......... 1920 1080 FULL HD
MADE IN USA
MERSI
خواهشا برای حفظ نظم تاپیک ها ، سوال خود را تنها در یک تاپیک بیان کنید تا باعث بی نظمی نشه.
هر جا هم بیان کنید پاسخ خود را خواهید گرفت !
پاسخ سوال شما در تاپیک C داده شده.
بلوری چی ؟ می خوای یا نه ؟
F12 GFX/B
CORE I7-1.7-740QM
6 GB
500
NV 330M 1G
16.4" FULLHD
DVD-RW
win 7
2.8 Kg
USA
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)