سلام
عيدتون مبارك
من دنبال لپ تاپي هستم واسه كاراي مهندسي تا سقف 1200 1300 اگه ميشه بگيد كدوم مورد بهتره
مرسي
سلام
عيدتون مبارك
من دنبال لپ تاپي هستم واسه كاراي مهندسي تا سقف 1200 1300 اگه ميشه بگيد كدوم مورد بهتره
مرسي
من مدل hp رو که شما میخوای انتخاب کنی رو گرفتم . لبتاپ خوبی هست . من هم شک داشتم که IBM رو بگیرم یا
hp رو.
چند تا نکته راضیم کرد که hp رو بگیرم یکیش قوی تر بودن کارت گرافیک hp و امکانات جانبی اون بود . البته هر دو شون بسیار کمیاب هستن مخصوصا مدل دومی که کمتر جایی می تونی پیدا کنی.
کارت گرافیک جی فورس 9300 ، 256 مگا بایت هست و 64 بیت با فرکانس هسته کم و برای کارهای مهندسی بخوبی جوابگو هست ولی برای بازی های روز نمی تونه کارایی داشته باشه.
4650 کارتی هست با 1 گیا بایت رم داخلی و 128 بیت با فرکانس هسته قابل قبول و برای کار های مهندسی و گرافیکی هم کفایت می کنه و بازی های روز رو می کشه. ضمنا گرافیک ibm هم جی فورس 240 باید باشه که کارت خوبی هست.
به نظر خود من تولیدات امریکا و چین هیچ فرقی ندارند. هیچ
فقط پکینک و بسته بندی اونها با هم فرق داره !
آقا سونی امریکایی همون باتری سرش هست که سونی چینی داره نه ؟ سلول ساخت ژاپن !!!
البته قدیم lid آمریکایی رو میگرفتی جلو نور هیچی معلوم نبود ولی چینی رو اینکار میکردی ، اونور LCD ات هم معلوم بود![]()
لپتاپ تا ۱,۲۰۰ چی پیشنهاد میدین؟ بیشتر برای فیلم دیدن و اینترنت و برنامه نویسی میخام
bluetooth,wifi,HDMI,Webcam داشتن برام مهمه
LCD هم کمتر از ۱۵ نباشه
Dell,Sony,Hp هم برام فرقی نداره
سلام و سال نو به همه دوستان مبارک
من میخواستم از سری fw sony یه مدل بگیرم با این مشخصات:
cpu بالای 2.5
blue ray داشته باشه
ram 4gig
hdd 500
میشه چنین مدلی با قیمتش به من معرفی کنید؟
ممنون![]()
با سلام
این STUDIO 1557 dell چطوریاست
یکی قاطعا بگه
تو این رنج قیمت و وزن بهتر چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با تشکر
نه مطمئن باشید . مدل F11 اسمبل آمریکاست . اما ممکن اکثر قطعاتش ساخت خودش نباشه که طبیعی است.
من که مدل F111 که به خاطر بلو-ری -خریدم مشکلاتی داشت که مجبور شدم با مدل F11 عوض کنم . به هر حال تصمیم نهایی با خودت . موفق باشید.
میشه بگید چه مشکلاتی داشت چون واقعا من بین این دو مدل موندم چون از یه طرف BD فعلا کاربرد نداره...
IBM Lenovo Y550
با کانفیگ زیر:
RAM 4 GB DDR 3
Graphic: Geforce Envidia GT 240 M DDR3 1024 MB Real UP to 2300
Screaan:15
HDMI
DVD R & Blouray
HRAD:500 GB
Ideapad
veriFace
CPU 2.55 cor tu 6 MG Cash
Multimedia High
این لپ تاپ با گرافیک عالی جون میده برای بازی خودم الان این لپ تاپو دارم و بازی هایی مثل Dirt2 با رزولوشن 1360 به صوری خیلی عالی اجرا میکنه و حتی روانتر از XBOX 360 و اولین لپ تاپی است که بازی crysis رو با رزولوشن 1360 به صورت high اجرا میکنه
صدای عالی داره و دارای ساب ووفر است که در زیر لپ تاپ قرار داره و کیفیتی واقعا عالی در پخش ماتی مدیا داره که من در هیچ لپ تاپی ندیدم و دیگه نیازی به وصل کردن باند ندارید
تشخیص چهره داره یهنی باید جلوی لپ تاپ بشینی تا صورت شمارو شناسایی کنه و بعد وارد سیستم بشید و روی فایل ها هم میشه رمز نگاری کرد تا فقط با تشخیص چهره ی شما باز بشه
قیمت استثنایی فقط 1250000 تومان
این لپ تاپ در سه نوع مختلف است که تنها فرقشون مقدار هارد و توان سی پی یو میباشد که از 1000000 شروع میشه تا 1250000
من خودم چند تا لپ تاپ داشتم که این یکی وافعا هم به لحاظ قیمت و هم کانفیگش عالیه
ویندوز 7 اکتیو شده داره که این خیلی عالیه
سلام دوستان من قصد خرید sony cw21fx دارم میخواستم ببینم نسبت به قیمتش تو این رنج می ارزه و سی پی یوش کم نمیاره؟ فرقش با یه مدل بالاتر این فقط اثر انگشته؟ ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)