تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 892 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 8913

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | C | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1 میلیون تومان و 1.5 میلیون تومان

اگه نباشه جاش خالی می مونه mashhadkhafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    عيدتون مبارك
    من دنبال لپ تاپي هستم واسه كاراي مهندسي تا سقف 1200 1300 اگه ميشه بگيد كدوم مورد بهتره
    مرسي

اگه نباشه جاش خالی می مونه Reman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

با سلام دوستان می خواستم بدونم من می خوام یه لپ تاپ بگیرم اما بین این دو مدل موندم >> HP PAVILION 6 1390 و IBM LENOVO Y550 - 484

کدوم رو البته با ذکر دلیل خوبتون به من پیشنهاد می کنید؟

در ضمن بین کارت گرافیک ATI RADEON 4650 1GB و GFORCE 9300 NVIDIA 1GB کدوم بهتره؟ مثلاً برای کارهای نرم افزار مهندسی و بازیهای مثل GENRAL , CALL OF DUTY , MEDAL OF HONOR , PES 2010 ممنون میشم راهنماییم کنید..

یا علی ..... بدرود
    من مدل hp رو که شما میخوای انتخاب کنی رو گرفتم . لبتاپ خوبی هست . من هم شک داشتم که IBM رو بگیرم یا
    hp رو.
    چند تا نکته راضیم کرد که hp رو بگیرم یکیش قوی تر بودن کارت گرافیک hp و امکانات جانبی اون بود . البته هر دو شون بسیار کمیاب هستن مخصوصا مدل دومی که کمتر جایی می تونی پیدا کنی.

کارت گرافیک جی فورس 9300 ، 256 مگا بایت هست و 64 بیت با فرکانس هسته کم و برای کارهای مهندسی بخوبی جوابگو هست ولی برای بازی های روز نمی تونه کارایی داشته باشه.
    4650 کارتی هست با 1 گیا بایت رم داخلی و 128 بیت با فرکانس هسته قابل قبول و برای کار های مهندسی و گرافیکی هم کفایت می کنه و بازی های روز رو می کشه. ضمنا گرافیک ibm هم جی فورس 240 باید باشه که کارت خوبی هست.

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

به نظر خود من تولیدات امریکا و چین هیچ فرقی ندارند. هیچ

فقط پکینک و بسته بندی اونها با هم فرق داره !

آقا سونی امریکایی همون باتری سرش هست که سونی چینی داره نه ؟ سلول ساخت ژاپن !!!

البته قدیم lid آمریکایی رو میگرفتی جلو نور هیچی معلوم نبود ولی چینی رو اینکار میکردی ، اونور LCD ات هم معلوم بود

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

لپتاپ تا ۱,۲۰۰ چی پیشنهاد میدین؟ بیشتر برای فیلم دیدن و اینترنت و برنامه نویسی میخام
    bluetooth,wifi,HDMI,Webcam داشتن برام مهمه
    LCD هم کمتر از ۱۵ نباشه

Dell,Sony,Hp هم برام فرقی نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه kissyou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شمال کشور

پيش فرض

سلام و سال نو به همه دوستان مبارک

من میخواستم از سری fw sony یه مدل بگیرم با این مشخصات:

cpu بالای 2.5
    blue ray داشته باشه
    ram 4gig
    hdd 500
    میشه چنین مدلی با قیمتش به من معرفی کنید؟
    ممنون

پروفشنال AMIRHJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    قلوب

پيش فرض

با سلام
    این STUDIO 1557 dell چطوریاست
    یکی قاطعا بگه
    تو این رنج قیمت و وزن بهتر چی هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

درست حدس زدید فقط موندم اونایی که آمریکایی زیرش مینویسه ساخت آمریکا یا همین جوری الکی یه چیز میگند؟چون قبلا یکی از دوستام میگفت چیزی به نام ساخت آمریکا نداریم همش چینی اند....
    نه مطمئن باشید . مدل F11 اسمبل آمریکاست . اما ممکن اکثر قطعاتش ساخت خودش نباشه که طبیعی است.
    من که مدل F111 که به خاطر بلو-ری -خریدم مشکلاتی داشت که مجبور شدم با مدل F11 عوض کنم . به هر حال تصمیم نهایی با خودت . موفق باشید.

آخر فروم باز parsa205's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

نه مطمئن باشید . مدل F11 اسمبل آمریکاست . اما ممکن اکثر قطعاتش ساخت خودش نباشه که طبیعی است.
    من که مدل F111 که به خاطر بلو-ری -خریدم مشکلاتی داشت که مجبور شدم با مدل F11 عوض کنم . به هر حال تصمیم نهایی با خودت . موفق باشید.
    میشه بگید چه مشکلاتی داشت چون واقعا من بین این دو مدل موندم چون از یه طرف BD فعلا کاربرد نداره...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض لپ تاپ عالی

IBM Lenovo Y550
    با کانفیگ زیر:
    RAM 4 GB DDR 3
    Graphic: Geforce Envidia GT 240 M DDR3 1024 MB Real UP to 2300
    Screaan:15
    HDMI
    DVD R & Blouray
    HRAD:500 GB
    Ideapad
    veriFace
    CPU 2.55 cor tu 6 MG Cash
    Multimedia High
    این لپ تاپ با گرافیک عالی جون میده برای بازی خودم الان این لپ تاپو دارم و بازی هایی مثل Dirt2 با رزولوشن 1360 به صوری خیلی عالی اجرا میکنه و حتی روانتر از XBOX 360 و اولین لپ تاپی است که بازی crysis رو با رزولوشن 1360 به صورت high اجرا میکنه
    صدای عالی داره و دارای ساب ووفر است که در زیر لپ تاپ قرار داره و کیفیتی واقعا عالی در پخش ماتی مدیا داره که من در هیچ لپ تاپی ندیدم و دیگه نیازی به وصل کردن باند ندارید
    تشخیص چهره داره یهنی باید جلوی لپ تاپ بشینی تا صورت شمارو شناسایی کنه و بعد وارد سیستم بشید و روی فایل ها هم میشه رمز نگاری کرد تا فقط با تشخیص چهره ی شما باز بشه
    قیمت استثنایی فقط 1250000 تومان
    این لپ تاپ در سه نوع مختلف است که تنها فرقشون مقدار هارد و توان سی پی یو میباشد که از 1000000 شروع میشه تا 1250000
    من خودم چند تا لپ تاپ داشتم که این یکی وافعا هم به لحاظ قیمت و هم کانفیگش عالیه

ویندوز 7 اکتیو شده داره که این خیلی عالیه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان من قصد خرید sony cw21fx دارم میخواستم ببینم نسبت به قیمتش تو این رنج می ارزه و سی پی یوش کم نمیاره؟ فرقش با یه مدل بالاتر این فقط اثر انگشته؟ ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •