تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 323 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 3230

نام تاپيک: کلوپ ا X6 ا

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

دوستان سلام. من میخوام یه 8 گیگ بخرم. بنظر شما این گوشی تو هفته های آینده ارزون تراز 330هزارتومن هم میشه یا نه ؟ بعدش اینکه دوتا ایراد شنیدم یکی تو ساپورت نکردن اس ام اس فارسیه دومی تو کند بودن توی گالریش درسته ؟ البته شنیدم ال سی دیش هم تو آفتاب ضعیفه که واسه من مهم نیست.اما اینقدر از صدا و تصویر و تاچ خازنیش شنیدم که قابل چشم پوشیه.
    در آخر ای کاش نوکیا نمایندگی فروش داشت من که فقط مرکز خدمات ازش دیدم و شنیدن تو بازار موبایل بزودی راه اندازی میشه اگه کسی میدونه هست و من اطلاع ندارم بگه برم که از اونجا بخرم گوشیمو خیالم راحت باشه
    با سلام دویت عزیزم و پیشاپیش مبارک باشه من هم قبل خرید هزاران مشکل ازش شنیدم داره اما همش شاعیه بود یا بعضی ها ایراد داشتن
    اول اینکه من 5 روز پیش 8 گیگ با گارانتی نوکیا اهواز خریدم 310 هزار تومان و بدون گارانتی 305 هزار هست ارغوانی گرفتم
    سوال بعدی تو گالری کندی نداره عزیزم
    و اس ام اس فارسی رو ساپورت میکنه اونی که ساپورت نمیکرده قاچاقی بوده و فاقد گارانتی و سیستم عاملش آپدیت نشده بوده
    و صداش کیفیت داره اما مانند 5800 بلند نیست و اگه پست قبلی من رو بخونی روش افزایش صدای گوشی رو نوشتم و در کل ازش راضی هستم
    اگه 16 گیگ بخری بهتره اما اگه از رنگش بدت میاد مثل من 8 بگیر چون من 16 سفید می خواستم که اهواز نبود .
    برای نمایندگی نوکیا یا برو سایت نوکیا یا از دفتر تهران نمایندگی شهرتون رو بپرس اگه می خوای شهرتون رو بگو واسط بپرسم
    تماس بگیر 02123013 آدرس و نماینده شهرتون رو بگیر من از نوکیا آدرس نمایندها اهواز رو گرفتم .

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

دوستان عزیز من شنیدم 8 گیگ دردسر و سرعتش از 16 کمتره.
    به مفهوم دیگه میگن چون سی پی یو و رم و رام دو گوشی یکسانه اونی که ظرفیت حافظه کمتری داره بهتر عمل میکنه و گوشی راحتتر از پسش بر میاد به نظر شما این درسته؟
    عزیزم فرق چندانی نداره و مال من سرعتش عالیه اگه هر کدام رو رمش رو پر کنی کمی کند میشه

کیفیت دوربین ایکس شش روی تصویر کلیک کن عکس بزرگ رو ببینی

Last edited by t2download; 06-11-2010 at 20:57. دليل: سکوت

2. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان سلام. من میخوام یه 8 گیگ بخرم. بنظر شما این گوشی تو هفته های آینده ارزون تراز 330هزارتومن هم میشه یا نه ؟ بعدش اینکه دوتا ایراد شنیدم یکی تو ساپورت نکردن اس ام اس فارسیه دومی تو کند بودن توی گالریش درسته ؟ البته شنیدم ال سی دیش هم تو آفتاب ضعیفه که واسه من مهم نیست.اما اینقدر از صدا و تصویر و تاچ خازنیش شنیدم که قابل چشم پوشیه.
    در آخر ای کاش نوکیا نمایندگی فروش داشت من که فقط مرکز خدمات ازش دیدم و شنیدن تو بازار موبایل بزودی راه اندازی میشه اگه کسی میدونه هست و من اطلاع ندارم بگه برم که از اونجا بخرم گوشیمو خیالم راحت باشه
    از قیمت خیلی خبر ندارم، در ضمن اگه با گارانتی اصلی نوکیا بخری ساپورت کامل فارسی و نقشه تقریبی ایران همراش هست.
    (حتی راهنما، منو، بیشتر هشدار ها و حتی اسامی روی نقشه ایران)
    سرعت گالریشم تو این مدتی که من باهاش کار کردم خوب بوده! تو همین چند روز هم 4 گیگش پرشده، سرعتش هم تقریبا هیچ تغییری نکرده!
    در ضمن ال سی دیش نه اینکه ضعیف نیست بلکه اتفاقا خوب هم هست، از نظر کیفیت هم جز بهترین های نوکیا هست.
    ================================================== ==========
    من 16 گیگ رو چند روز پیش خریدم، میخواستم اپدیت کنم گفت سیستم عامل نیاز به آپدیت نداره و فقط 7 تا برنامه رو باید آپدیت کرد!

4. این کاربر از Akom@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mInI_ClockEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    رو در رو با مانیتور

پيش فرض

امروز بازار بودم میخواستم بفروشم یه چند جایی قیمت گرفتم 2 جا میگفت 240 بیرون علائدین و 2 تا مغزه هم تو علائدینم میگفتن 180 تومن بعد رفتم از نوکیا مرکزی قیمت نوش رو گرفتم گفت 395
    خودم شاخ درآوردم تو تخته وایتبرد هم زده بود
    چرا اینقدر ارزون میخرن عزیزان

از یکیشون پرسیدم گفت گوشی را دست بازار نیست اگه ان97 بود 40 تومن کم میکردیم برمیداشتیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Akom@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ovi suite چرا این قدر کنده؟
    --------------------------------
    smartcom gps رو گوشی های نوکیا کار میکنه؟
    Last edited by Akom@n; 07-11-2010 at 05:10.

حـــــرفـه ای Hadi King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

12

سلام دوست عزیز آره کار میکنـــه خیالتون راحــت . گوشیتون باید سری سیمبین باشه !
    نوکیا های جـاوا این برنامه رو ساپورت نمیکنن ...
    موفق باشید!

8. این کاربر از Hadi King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض کمک

عزیزم سلام کی گفته کند هست ؟ مشکلی نداره عالیه

Last edited by t2download; 07-11-2010 at 08:28. دليل: stop

10. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه magi1991's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

smartcom gps تست شده.خیلی خوب جواب میده..
    البته ساین هم میخواس ماله من...

12. این کاربر از magi1991 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad resalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    MATRIX

12

[QUOTE=t2download;5588114]
    برای نمایندگی نوکیا یا برو سایت نوکیا یا از دفتر تهران نمایندگی شهرتون رو بپرس اگه می خوای شهرتون رو بگو واسط بپرسم
    تماس بگیر 02123013 آدرس و نماینده شهرتون رو بگیر من از نوکیا آدرس نمایندها اهواز رو گرفتم .

---------- Post added at 08:54 PM ---------- Previous post was at 08:51 PM ----------

ممنونم از شما مخصوصا واسه ی اون شماره تلفن23013 البته این رو یادآوری کنم توی سایت من قبلا هم رفتم فقط مرکز خدمات تو سرچ میاره و فقط عنوان فروشگاه رو یدک میکشه بهترین چیز همون شماره ای بود که دادی تماس گرفتم خودش یه مغازه تو علاالدین رو آدرس داد و اذعان داشت توی سایتی ها مرکز خدماتند

البته گفت x6 در حال فیدبک دادن هست وممکنه ... گفت اگه میخوای مطمن باشی 5800 رو بگیر من طراحی ایکس 6 و تاچش رو خیلی دوست دارم الان دارم میرم بخرم کسی هست 5800 رو داشته باشه و حالا x6 بیاد یه نظری بده البته من خودم چشم بسته تو 23تا چیز میدونم x6 سرتره یکی عکس و فیلمش دومیش تاچ خازنی
    طراحیشم که بنظرشخصیم بهتره
    ممنون میشم کسی بگه محتوی x6 اصلی 8 گیگش چی ها هست
    چون من خوندم هندزفری بلوتوث دارشو بر میدارن !

14. این کاربر از farhad resalati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farhad resalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    MATRIX

12

[QUOTE=t2download;5588114]

ممنونم از شما مخصوصا واسه ی اون شماره تلفن23013 البته این رو یادآوری کنم توی سایت من قبلا هم رفتم فقط مرکز خدمات تو سرچ میاره و فقط عنوان فروشگاه رو یدک میکشه بهترین چیز همون شماره ای بود که دادی تماس گرفتم خودش یه مغازه تو علاالدین رو آدرس داد و اذعان داشت توی سایتی ها مرکز خدماتند

البته گفت x6 در حال فیدبک دادن هست وممکنه ... گفت اگه میخوای مطمن باشی 5800 رو بگیر من طراحی ایکس 6 و تاچش رو خیلی دوست دارم الان دارم میرم بخرم کسی هست 5800 رو داشته باشه و حالا x6 بیاد یه نظری بده البته من خودم چشم بسته تو 23تا چیز میدونم x6 سرتره یکی عکس و فیلمش دومیش تاچ خازنی

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

[QUOTE=farhad resalati;5590133]

با سلام منظورش چیه نگرفتم ؟
    x6 در حال فیدبک دادن هست

دوست من هم پرس و جو و تحقیق کن و هم ببین دلت چی میگه کدام رو دوست داری به حرف مردم گوش نده قراره تو باش کار کنی نه مردم همه میگفتن نگیر یا میگفتن 16 گیگ بگیر اما من 16 مشکی دوست نداشتم رفتم لاجوردی گرفتم 8 گیگ در زیر عکس متعلقات 8 گیگ خودم رو میزارم .
    در ضمن به یک آدرس آدرس که داد اطمینان نکن چون نمایندگانش هر چند وقتی عوض میشن مانند من 5 نماینده داد از 5 تا 1 مغازه گفت نماینده نوکیا هستیم بقیه گفتن نماینده نیستیم در حال حاظر
    من دوست نزدیکم 5800 داره 1 ساله بدک نیست اگه صدای بالا می خوای 5800 بگیر اما دوربینش 3 هست و تاچ مقاومتی هست و مداد داره و رم میخوره و رم 8 گیگ باش هست اگه اشتباه نکنم .
    تنها اشکالشون که دوست دیگم تعمیرات و آموزش تعمیرات موبایل میده میگه ال سی دیشون می سوزه
    در کل من ازش خوشم اومد ایکس شش 8 گیگ گرفتم و راضی هستم و آهنگ رو یاد دادم تو پست های قبلب چه گونه تبدیل کنید که صدای گوشی خوب بشه اگه سوالی بود در خدمتم و پست خصوصی رو بخون .
    این عکس گوشی من و این هم بسته بندی و متعلقات گوشی من با گارانتی
    اما 16 گیگ بسته اش بزرگتره با گارانتی و شارژر ماشین و جای موبایلی ماشین و کیف گولا اشانتیون داره .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

عکس های بالا مال گوشی منه

عکس های پایین رنگ دیگه 8 گیگه

این زیری هم 16 گیگه

---------- Post added at 06:50 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------

Image Gallery:
    1
    /
    2

Loading...

دوستان تهرانی کاور ژلاتینی ایکس شش اومده ؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

17. این کاربر از t2download بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •