تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 275 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 2750

نام تاپيک: HTC HD2 اولين گوشي اچ تی سی با پردازنده ۱ گیگاهرتز و ال سي دي 4.3 اينچي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چرا کار نداره من خودم عشق rss هستم
    من خودم اول کل فیدهایی که پیش فرض توی نرم افزار بود پاک کردم . کل فیدهایی که تو گوگل ریدر داشتم رو export کردم و در واقع بصورت یه فایل با پسوند opml درآوردم ، ریختم روی گوشی ، یکی روش زدم و همه ی فیدهام منتقل شدند به نرم افزار . این رو گفتم که اگر قبلا کلی فید از توی نرم افزارهای دیگه یا از توی گوگل ریدر دنبال می کردی تک تکشون رو نشینی وارد کنی!

کلا برای اضافه کردن فید روی Menu بزن بعدش Chanel بعدش New حالا چهارتا گزینه داری؛
    1- انتخاب از لیست خوش
    2- سرچ می کنه
    3- همون کاری که من کردم
    4- اگر کل آدرس rss سایتی رو داری. که همین گزینه فکر کنم خوراک توئه!

مقاله نوشتم!
    بسیار عالی وممنون

اگه آدرس rss سایتی رو بخوام باید رو آیکون rss توی اون سایت کلیک کنم.درسته؟ ولی در این صورت اون rss رو subscribe می کنه برای بروزر و آدرسی به من نمی ده.

از کجا آدرس پیدا کنم؟ راستی این برنامه در نشون دادن rss های فارسی مشکلی نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nima_voroojak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

سلام دوستان من این گوشیرو دارم میخواستم بدونم که کامل فارسی میشه یا حداقل اس ام اساش

داره خودمونی میشه fasters7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    طهران کبیر

پيش فرض

خب واسه منی که omnia 2 داشتم و بین 10 تا 15 دقیقه طول می کشید این زمان خیلی عالیه نمی دونم میشه بگین از کجا میشه فعال کرد این a-gps رو؟ ممنون.
    واللا شرمنده, من رام گوشی رو عوض کردم نمیتونم آدرس دقیق بهتون بدم براش ولی یه برنامه QuickGPS هستش که وقتی برای اول واردش میشین سه تا تیک داره که هیچ کدومش فعال نشده, اگه اونها رو فعال کنین گوشی هر 7 روز یکبار به قول خودش ماهواره ها رو دانلود میکنه و این باعث میشه که خیلی سریعتر بتونه به gps وصل بشه (من فکر میکنم که منطقا باید برای omnia 2 هم باشه یه همچین چیزی ... ولی مطمئن نیستم)

سلام دوستان من این گوشیرو دارم میخواستم بدونم که کامل فارسی میشه یا حداقل اس ام اساش
    سلام
    با چندتا برنامه ی تکمیلی کوچیک, هیچ مشکلی با اس ام اس فارسی نداره. این که کل منوهاش هم فارسی بشه رو توی موبایلستان داشتن روش کار میکردن و تا جاهای خوبی پیش رفته بودن, اگه خواستین از اونجا پیگیری کنین.

ردموند پای گفته یکی از همونای توی xda همونی که سایت HTC-LINUX رو اداره میکنه تونسته پورت کنه و خوشبختانه دوال بوت کرده و لینک داده من یه نگا کردم سر درنیاوردم اگه کسی تونست خبر بده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در ضمن همین ردموند پای قول آموزش نصب رو داده باید دید کی(در مورد spirit برای آیفون قولشون 10 دقیقه بیشتر طول نکشید ولی در مورد HD2 3 4 روزی مردم الافن...!).
    دیروز داشتم توی موبایلستان میگشتم دیدم که مثل اینکه نسخه ی بتا اومده برای اندروید (روی hd2) ولی خوب, هنوز یک عالمه باگ داره. مثل اینکه هر 2-3 دقیقه هنگ میکنه ! ولی ببین چی بوده که اونجا یکی از دوستان نوشته بود در طول یک روز 60 بار ریست کرده ولی باز هم داشت استفاده میکرد !

و یک مطلب خفن !
    یکی دیگه از دوستان خبر داد که توی xda دارن روی Triple Boot کار میکنن !!!
    ویندوز 6.5
    اندروید 2.1
    ubonto 9.10
    دیگه اون موقع به جز هیولا دیگه خدایی چی میشه گفت به این لامذهب ؟!

داره خودمونی میشه ghorban2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

بسیار عالی وممنون

اگه آدرس rss سایتی رو بخوام باید رو آیکون rss توی اون سایت کلیک کنم.درسته؟ ولی در این صورت اون rss رو subscribe می کنه برای بروزر و آدرسی به من نمی ده.

از کجا آدرس پیدا کنم؟ راستی این برنامه در نشون دادن rss های فارسی مشکلی نداره؟
    با آر اس اس فارسی هیچ مشکلی نداره.
    روی لینک آر اس اس سایتی وقتی کلیک می کنی یه صفحه ی تقریبا درهم برهم میاد، آدرس اون صفحه در مرورگر میشه همون آدرس آر اس اس سایت .
    با کامپیوتر برو بعدش اون آدرس رو دستی توی نرم افزار وارد کن.
    مثلا آر اس اس خبرگزاری تابناک:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از ghorban2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

با چندتا برنامه ی تکمیلی کوچیک, هیچ مشکلی با اس ام اس فارسی نداره
    میشه برنامه هاشو معرف کنید و ایا برنامه ی Mozilla Firefox برای hd2 هست

داره خودمونی میشه ghorban2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من الان دارم با گوشی می نویسم
    شاید فایرفاکس هم باشه اما وقتی اپرا این همه مرورگر تروتمیز داره چه نیازی به فایرفاکس هست؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من قصد خرید این گوشی را دارم اما در یک سری از نظرات دیدم که گفته بودم این گوشی از لحاظ صفحه نمايش فقط 65K رنگ را نشان مي دهد ( رزولیشن پایین ) و کيفيت گرفتن عکس و فیلمش پاینه
    از دوستان میخوام راهنماییم کنم
    و عده ای می گن با این قیمت بالا ارزش خرید نداره و پیشنهاد به خرید ایفون را به من دادند .
    ممنون می شم راهنمایی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    من تصمیم دارم این گوشی را بگیرم
    در نظرات خوندن که صفحه نمايش فقط 65K رنگ را نشان مي دهد ( رزولیشن پایین ) و کيفيت پايين عکس و فيلم و ایکنه عده ای ایفون را به من پیشنهاد دادن از دوستان میخوام راهنماییم کنن .
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من الان دارم با گوشی می نویسم
    شاید فایرفاکس هم باشه اما وقتی اپرا این همه مرورگر تروتمیز داره چه نیازی به فایرفاکس هست؟!
    من اخه از فایر فاکس خوشم میاد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من تصمیم دارم این گوشی را بگیرم
    در نظرات خوندن که صفحه نمايش فقط 65K رنگ را نشان مي دهد ( رزولیشن پایین ) و کيفيت پايين عکس و فيلم و ایکنه عده ای ایفون را به من پیشنهاد دادن از دوستان میخوام راهنماییم کنن .
    ممنون
    از سر شکم فرمودن .اصلا این مقدار رنگ رو رو اون صفحه جزقلی می شه تشخیص داد و قابل حس هست؟این به خاطر ویندوزه نه گوشی.این گوشی گوهر گرانبهاییه که تا نگیری متوجه نمی شی.امکاناتش 20 هست.فقط یه کوچولو باتریش دوامش کمه که اون رو هم ما به تمام مزایاش بخشیدیم.حوصلم نمیکشه قابلیتاش رو بگم ولی خودت سرچ کنی می فهمی .برا همین هم هست که تاپیک تا اینجا پیش رفته و دویست و خورده ای شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •