بسیار عالی وممنون
اگه آدرس rss سایتی رو بخوام باید رو آیکون rss توی اون سایت کلیک کنم.درسته؟ ولی در این صورت اون rss رو subscribe می کنه برای بروزر و آدرسی به من نمی ده.
از کجا آدرس پیدا کنم؟ راستی این برنامه در نشون دادن rss های فارسی مشکلی نداره؟
بسیار عالی وممنون
اگه آدرس rss سایتی رو بخوام باید رو آیکون rss توی اون سایت کلیک کنم.درسته؟ ولی در این صورت اون rss رو subscribe می کنه برای بروزر و آدرسی به من نمی ده.
از کجا آدرس پیدا کنم؟ راستی این برنامه در نشون دادن rss های فارسی مشکلی نداره؟
سلام دوستان من این گوشیرو دارم میخواستم بدونم که کامل فارسی میشه یا حداقل اس ام اساش![]()
واللا شرمنده, من رام گوشی رو عوض کردم نمیتونم آدرس دقیق بهتون بدم براش ولی یه برنامه QuickGPS هستش که وقتی برای اول واردش میشین سه تا تیک داره که هیچ کدومش فعال نشده, اگه اونها رو فعال کنین گوشی هر 7 روز یکبار به قول خودش ماهواره ها رو دانلود میکنه و این باعث میشه که خیلی سریعتر بتونه به gps وصل بشه (من فکر میکنم که منطقا باید برای omnia 2 هم باشه یه همچین چیزی ... ولی مطمئن نیستم)
سلام
با چندتا برنامه ی تکمیلی کوچیک, هیچ مشکلی با اس ام اس فارسی نداره. این که کل منوهاش هم فارسی بشه رو توی موبایلستان داشتن روش کار میکردن و تا جاهای خوبی پیش رفته بودن, اگه خواستین از اونجا پیگیری کنین.
دیروز داشتم توی موبایلستان میگشتم دیدم که مثل اینکه نسخه ی بتا اومده برای اندروید (روی hd2) ولی خوب, هنوز یک عالمه باگ داره. مثل اینکه هر 2-3 دقیقه هنگ میکنه ! ولی ببین چی بوده که اونجا یکی از دوستان نوشته بود در طول یک روز 60 بار ریست کرده ولی باز هم داشت استفاده میکرد !![]()
![]()
و یک مطلب خفن !
یکی دیگه از دوستان خبر داد که توی xda دارن روی Triple Boot کار میکنن !!!
ویندوز 6.5
اندروید 2.1
ubonto 9.10
دیگه اون موقع به جز هیولا دیگه خدایی چی میشه گفت به این لامذهب ؟!![]()
![]()
![]()
با آر اس اس فارسی هیچ مشکلی نداره.
روی لینک آر اس اس سایتی وقتی کلیک می کنی یه صفحه ی تقریبا درهم برهم میاد، آدرس اون صفحه در مرورگر میشه همون آدرس آر اس اس سایت .
با کامپیوتر برو بعدش اون آدرس رو دستی توی نرم افزار وارد کن.
مثلا آر اس اس خبرگزاری تابناک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه برنامه هاشو معرف کنید و ایا برنامه ی Mozilla Firefox برای hd2 هستبا چندتا برنامه ی تکمیلی کوچیک, هیچ مشکلی با اس ام اس فارسی نداره
من الان دارم با گوشی می نویسم
شاید فایرفاکس هم باشه اما وقتی اپرا این همه مرورگر تروتمیز داره چه نیازی به فایرفاکس هست؟!
با سلام به همه دوستان
من قصد خرید این گوشی را دارم اما در یک سری از نظرات دیدم که گفته بودم این گوشی از لحاظ صفحه نمايش فقط 65K رنگ را نشان مي دهد ( رزولیشن پایین ) و کيفيت گرفتن عکس و فیلمش پاینه
از دوستان میخوام راهنماییم کنم
و عده ای می گن با این قیمت بالا ارزش خرید نداره و پیشنهاد به خرید ایفون را به من دادند .
ممنون می شم راهنمایی کنید
سلام
من تصمیم دارم این گوشی را بگیرم
در نظرات خوندن که صفحه نمايش فقط 65K رنگ را نشان مي دهد ( رزولیشن پایین ) و کيفيت پايين عکس و فيلم و ایکنه عده ای ایفون را به من پیشنهاد دادن از دوستان میخوام راهنماییم کنن .
ممنون
من اخه از فایر فاکس خوشم میاد
از سر شکم فرمودن .اصلا این مقدار رنگ رو رو اون صفحه جزقلی می شه تشخیص داد و قابل حس هست؟این به خاطر ویندوزه نه گوشی.این گوشی گوهر گرانبهاییه که تا نگیری متوجه نمی شی.امکاناتش 20 هست.فقط یه کوچولو باتریش دوامش کمه که اون رو هم ما به تمام مزایاش بخشیدیم.حوصلم نمیکشه قابلیتاش رو بگم ولی خودت سرچ کنی می فهمی .برا همین هم هست که تاپیک تا اینجا پیش رفته و دویست و خورده ای شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)