آرکد که دیگه الان تولید نمیشه . شما چه جوری میگی آکبند ؟
آرکد که دیگه الان تولید نمیشه . شما چه جوری میگی آکبند ؟
واقعا امید؟؟؟ تو شهر ما یارو 480 میده آرکید رو..
بعضیها هنوز تو انباراشون دارن
آره واقعا پارسا
من که درست متوجه نشدم دوستان میشه بگید بهترینش چنده کی بخرم بهتره؟من قبلا داشتم الایت 120 گیگ 450 خریدم با یه دسته اضافه چشمش مشکل پیدا کرد فروختمش 250 با یه دسته اضافه >؟حالا خیلی انگار گرون شده دوباره میخوام بخرم چه مدلیشو بخرم که از نظر گرافیک کم نیاره خیلی خوب باشه>؟
بچه ها سلام خسته نباشید.
من به فامیلامون که دبی هستش گفتم برام قیمت xbox رو دراره.
زنگ زد گفت xbox 250 gb با motion
1650 درهم که میشه 500 تومن. به نظرتون ارزش داره بگم برام بیاره یا نه؟
راستی این motion به چه کاری میاد؟؟؟ ممنون
بهترین مدل الان X360 Slim 250GB هست! قیمتش هم 550 تومنه که البته کپی خور هم نیست. الان قیمت ها همونطور که خودتون هم گفتید خیلی رفته بالا و من اگه جای شما باشم با این قیمت ها اصلا طرف این کنسول نمیرم! به هر حال تصمیم گیری نهایی با خود شماست.
ایکس باکس ها از لحاظ قدرت گرافیکی هیچ فرقی با هم ندارن و همشون بازی را یه جور اجرا میکنن
سلام
100 درصد ارزش داره چون قیمت ها اونجا جهانی هست و مثل این جا نیست! البته فعلا مشکل کپی خور نشدن رو داره.
منظور فامیلتون از Motion همان Kinect هست که خوب همراه یک دستگاه X360 فروخته میشه.
Last edited by shab_2008; 19-07-2011 at 16:33.
ارزش خرید که داره ولی باید ببینی بازیاش که باید واس هر کدوم خدا تومن بدی (چون درایوش معلوم نیس و کپی خورش با خداست : دی) هم ارزش داره یا نه : دی
با سلام
یکی از دوستان راهنمایی کنه من می خواستم بدونم ps3 بهتره یا xbox 360 قیمتش مهم نیست
فقط می خوام بدونم کدومش بهتره یکی از دوستان حسابی راهنماییم کنه! مرسی.
با تشکر
با توجه به اینکه Forza 4 چند ماه دیگه میاد برای کسی که شبیه ساز ماشینی براش مهمه Xbox بخره بهتره یا PS3?
سلام
دوست عزیز نمیشه گفت کدوم بهتره! هر کدومشون یه خوبی هایی برای خودشون دارن که شما با توجه به اینکه مزیت کدومشون بیشتر نظر شمارو جلب میکنه میتونین کنسول مورد نظرتون رو انتخاب کنید.
مثلا :
PS3 بازی های انحصاری بیشتر و بهتر از X360 داره.
X360 کینکت رو داره.
PS3 کنترلر Move رو داره.
X360 بازی های Multiplatform را بهتر اجرا میکنه.
PS3 بلوری رام داره.
و ....
100 درصد X360 به خاطر Forza !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)