اقا سعید بابت رامی که معرفی کردی ممنون.عزیز من طبق همون روشایی گه گفتی گوشیمو شیشه ای کردم فقط پشت ساعت و weather شیشه ای نشد اونارو چیکار کنم؟
اقا سعید بابت رامی که معرفی کردی ممنون.عزیز من طبق همون روشایی گه گفتی گوشیمو شیشه ای کردم فقط پشت ساعت و weather شیشه ای نشد اونارو چیکار کنم؟
بالاخره یه ورژن پیدا کردم که این قابلیت رو در 6.5.3 ساپورت کنه.
البته هنوز در قسمت massage فابریک مشکل در هم ریختگی رو داره که اگه select all کنید درست میشه.
این ورژن یک ورژن لایت هست که قسمت منو و کیبورد عربی به طور کامل حذف شده اسم کاملش اینه MOBiDIV_Arabware_454_EN_TSD_2010_Jan_28.cab بعد از نصب در صورت تمایل فقط کشور ایران رو انتخاب کنید و به بقیه تنظیمات کاری نداشته باشید.
راستی کسی message فابریک htc رو به صورت فایل cab نداره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان درسته که بعضی نرم افزارها روی این گوشی نصب نمیشه؟اگه آره معمولا چه نرم افزارهایی هستند؟
سلام
منم عوض کردم ولی هنوز زنگ کم کم زیاد میشه 2 ثانیه اول....!؟
آفرین! حالا که تا اینجا پیش رفتی ادامه کارا رو بهت میگم.
برای شیشه ای کردن htc sence 2.5 اینا رو هم نصب کن عزیز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 01:10 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------
کدوم رام رو نصب کردبد؟
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
فقط نرم افزار های خاص این گوشی نصب میشه که باید wvga باشه ( 480x800)
سلام آقا سعید عزیز
من ازتون درخواست دارم آخرین رامی که سبک هستش و شما خودتون پیشنهاد می کنین رو واسم یجا آپ کنین (rapidsharre نباشه) البته نمی خوام توش htc sens داشته باشه.
یه رام سبک که باگ کمتر داشته باشه اگه تو مدیا فایر باشه ممنون میشم
من فعلا رام رسمی 6.5.3 رو رو گوشیم دارم.
بچه ها من رام اين چيزا هنوز نريختم اشكالي كه نداره كه ؟
رامهای لایت جدید اکثرا سنس دارن. این مال دو ماه پیشه رام خوبیه و سس هم نداره:
نمیتونم جای دیگه آپ کنم. برید کافی نت خوب نیم ساعته دانلود میکنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان ویندوز 7 رسمی برای این گوشی میاد یا نه اخه من واسه همین تو خرید hd2 موندم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)