به طور خاص در مورد ld650 وضعیت چطوره؟ تلویزیون های ساخت کره مشکلی با ساپورت فارسی ندارن ؟ (تله تکست ، زیرنویس و منو)
به طور خاص در مورد ld650 وضعیت چطوره؟ تلویزیون های ساخت کره مشکلی با ساپورت فارسی ندارن ؟ (تله تکست ، زیرنویس و منو)
-تا جايي كه من اطلاع دارم مشكلي نداره بزرگوار
توی سایت LG سایز 42 اینچ LD650 ذکر نشده، LG هم مثل سایتهای ایرانی سایتش رو به روز نمی کنه؟ دنبال مشخصات LD420 و LS200 و LD460 هم گشتم چیزی پیدا نکردم.
با بانه که تماس گرفتم فروشگاه می گفت که این سه مدل رو داره. (منظورم LD420 و LS200 و LD460 هست)
Last edited by Pedram_IR; 07-11-2010 at 16:53.
1-سونی ex700 یک نوع led حاشیه ای هستش و کیفیتش از lcd های روز مثل SAMSUNG 40C650 و 660 lg یا سونی ex500 پاینتر هستش؟
2-بودجه تا 2 میلیون.اهمیت اول و آخرم فقط تصویر خوب هستش و با تی وی همه چیز هم میبینم: بیشتر ماهواره و فیلم از رو دی وی دی ولی تلوزیون ایران اصلا نمیبینم! برام بترتیب بهتر بودن با توجه به خواسته م بترتیب ارزش, اینها رو بچینید :
سونی ex700
V20 پاناسونیک
SAMSUNG C650
660 lg
-در مورد اپديت بودن ويا نبودن خوب به كمكاري خودشون بر ميگرده كه البته فكر نميكنم اينطور باشه
42ld660 :
-در مورد مدل هاي بانه اي هم ممكن هست كه تفاوتي داشته باشن با محصولات داخل بازار ايران مثل همين ld650 =ld660کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-به هر صورت فكر ميكنم اعدادي رو بالا پايين كنيد به مدلتون ميرسين :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ex700 با وجود اينكه جز ال اي دي هاي حاشيه اي محسوب ميشه تصوير فوق العاده خوبي داره رنگ هاي زنده ودقت تصوير بالا وكنتراست عالي تجربه شخصي كه ازش دارم كاملا برتري داره بر ex500 كه ال سي دي هست
-در مورد ساير ال سي دي هاي خوب بازار از جمله c650 هم بايد بگم گزينه خيلي خوبيه توي ال سي دي ها با توجه به كنتراست عالي اين پنل
-در مورد ال جي ld 650 ال جي هم همينطور تصوير كاملا قابل قبولي داره با رنج قيمت مناسب و امكانات خوب
-در مورد v20 هم كه خوب بحثش زياد بوده
-نهايت اين سليقه شماست كه تعيين ميكنه چه پنلي رو تهيه كنيد
-ايا سرعت بالا و بلور كم پلاسماها مورد نيازتون هست؟
-ايا امكانات و برايتنس بالاي ال سي دي ها مورد نيازتون هست؟
-اختلاف قيمت ها رو هم در نظر بگيرين مثلا بين 46c650 و 46ex700 اختلاف قيمت نزديك يك ميليون
-همه اينها وسلايقتون رو مد نظر بگيرين و از انتخابتون لذت ببرين
ex500 کیفیت تصویر بهتری داره یا c650 یا lg ld650؟
تفاوت کیفیت تصویرشون چقدر ه خیلی با هم فرق دارن یا جزیی؟
نسبت به قیمت کدوم مناسب تره؟
فعلا برای ماهواره و divx و اینا میخوام hd هم اگر وقت شد مهمه برام
40 اینچ میخوام
راستش دیشب 6 ساعتی خوندم فروم رو ولی فراموش کردم الان
مثل اینکه قیمت سونی بالاس من تا 1600 میتونم هزینه کنم
یه موضوع دیگه کدوم مدل نسبت به بانه تفاوت کمتری داره؟ c650 که 650 تومن اختلاف داره مثل اینکه مدل های دیگه چی
؟
جواب کمی شو از پست قبل گرفتم ولی نه کاملا
Last edited by kasra_masiha; 09-11-2010 at 13:33.
-c650 , ld650 گزينه هاي بهتري هستند
-در موردتفاوت تصوير خوب ممكن اونقدر ها نباشه ولي اختلاف دارند
-در مورد قيمت ld650 هم گزينه خوبيه امكانات خوبي هم داره
-من فكر ميكنم c650 كنتراست وشفافيت بالاتر وبهتري داره البته نظر شخصي بنده هست
-در مورد بانه كه عنوان شده صحبت نكنيم ولي ميتونيد تو سايت هاي مربوط به خودشون چك كنيد قيمت ها رو
باسلام وتشکر از همه دوستان بخاطر سایت به این خوبی
مطالب سایت درمورد پلاسماهای پاناسونیک رو نسبتا کامل خوندم یه سرم به CNET,BESTCORVEY,HDTVTEST,FLATPANEL,.. زدم سوالاتم بیشتر شد:
1)نیمه عمر ال سی دی در مقابل پلاسماها (عموما)ونئو پی دی پی ها(خصوصا)
2)با توجه به بریتنس خوب C650 اصولا برایتنس چه تاثیری در کیفیت دارد ؟کاربرد؟
3)با توجه به کاهش کیفیت آیا پس ازکاهش کیفیت این پلاسماها باز هم بهتر از ال سی دی هاوپلاسماهای دیگر برند ها میباشند؟این کاهش در سامسونگ وال جی هم اتفاق می افتد؟
4)یه G10 دیدم 2 تا خش 10-15 سانتی داشت با ناخن قابل لمس بود از دور ودر حالت روشن اصلا قابل تشخیص نبود.قابل تعمیره؟هزینش؟فروشنده 200 کم میکرد
5)مدلهای 2009 با توجه به کاهش قیمت و کیفیت خوبشون میتونه جایگزین 40C650 باشه؟
1- در مورد عمر پنل ها بحث هايي بوده قبلا :
2-در مورد برايتنس پنل ها هم كاملا سليقه اي هست خيلي ها رنگ به قول معروف جيغ ال سي دي ها رو بيشتر دوست دارند و خيلي ها هم پلاسما رو ميپسندندکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3-كاهش عمر پنل ها مسئله عموميه و به برند خاصي ارتباط نداره
4-فكر نميكنم بشه كاري كرد وبهترش هم اينه هزينه نكنيد براش
5- منظورتون 2009 برند سام در برابر 2010 محصولات اين برند هست ؟
-خوب بايد دقت كنيد هر چه برندها جديدتر ميشن امكانات و قابليت هاي بيشتري اضافه ميشه وبعلاوه از نظر كيفيت تصوير و مشخصاتي كه مربوط به اون ميشه بهبود پيدا ميكنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)