لیکشو بگردی پیدا میکنی بله براحتی قابل بازگشته کافیه فرمیور را دانلود کنید فایل WDTVLIVE.VER را با ناتپد باز کرده و VERSION='1.05.04' را به یک عدد بالاتر مثلا به VERSION='1.06.16_V' تغییر دهید
لیکشو بگردی پیدا میکنی بله براحتی قابل بازگشته کافیه فرمیور را دانلود کنید فایل WDTVLIVE.VER را با ناتپد باز کرده و VERSION='1.05.04' را به یک عدد بالاتر مثلا به VERSION='1.06.16_V' تغییر دهید
میخاستم بدونم برای جنریشن 1 این دستگاه راهی وجود داره که زبان عربی یا فارسی اضافه کرد؟ راهی هست که بشه SRT فارسی رو پخش کنه؟
با سلام من میخوام این دستگاه رو به کامپیوتر وصل کنم با سیم lan ولی وقتی وصلش میکنم در قسمت network share فقط اسم فولدرها رو نشون میده و توش چیزی نیست میشه راهنمایی بکنید چی کار باید بکنم؟
دوست عزیز srt فارسی و خیلی خوب ساپورت میکنه من مشکلی ندارم
سلام من میخوام WD TV Live بگیرم ؟ نظرتون چیه ؟ مشکلی که با زیرنویس فارسی نداره ؟
من میخوام با اپتیک وصل کنم به سینما خانگی و با HDMI به تلویزیون که صدا رو از اسپیکر سینما خانگی بگیرم ،مشکلی که نداره ؟؟؟
من امروز خریدم و بعد از نصب اپدیت کردم به 1.09.10 و واقعا عالیه ! از سیستمم فایل هارو استریم میکنه و بدون مشکل و لگ پخش میکنه کیفیت و همه جوره عالیه ! اصلا فکر نمیکردم در این حد باشه !
الان با HDMI وصل کردم به تلویزیون فردا یه کابل اپتیک هم میگیرم برای خروجی صدا که دیگه صدا هم تفکیک بشه
جدا کیفیت عالیه ، خیلی راضی ام زیرنویس ها هم بدون مشکل هستن ، اپدیت هم کردم و کلا راضی ام
امروز از طبقه دوم ابران فروشگاه سون با 2 سال گارانتی گرفتم 210
سلام دوست عزیز ...اینم کلیه لینکهای نسل1 : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوالی که دارم اینکه ... شما توو چند پست قبل یه فریمور پیشنهاد دادی که گفتی شما هم خودت از اوون استفاده میکنی ... به نظر شما کدوم همین 1.05.04 رو استفاده کنیم یا همونی که شما پیشنهاد میکنی ؟؟؟
بدون هارد خردیدن 210؟
من WD TV Live گرفتم ، اینا کلا هارد نداره مدل هارد دار Media Hub هست
ورژن 1.09.10-------؟
مگه بیشتر از 1.06.15 داریم-----؟
Last edited by hamed-sos; 12-07-2012 at 21:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)