تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 288 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 2876

نام تاپيک: SATIO تاچ سیمبین با دوربین 12 مگا پیکسلی از Sony Ericsson

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

منم فول پک حتی با کابل TV از علائدین 440 خریدم
    لطف می کنید .مغازه محل خرید و نام گارانتی پ خ کنید به من . مر سی

اگه نباشه جاش خالی می مونه koh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    1- آیا بعد از آپدیت کردن ساتیو نمی شه آن را ه ک کرد؟ چطوری؟
    2- اصولا ه ک کردن چه مزیتی دارد و به چه کار می آید؟
    3- آیا درست است که با ه ک گوشی از گارانتی خارج می شه؟
    ممنون
    Last edited by koh; 03-06-2010 at 09:05.

پروفشنال kurosh08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Ramsar

پيش فرض

سلام
    1- آیا بعد از آپدیت کردن ساتیو نمی شه آن را ه ک کرد؟ چطوری؟
    2- اصولا ه ک کردن چه مزیتی دارد و به چه کار می آید؟
    3- آیا درست است که با ه ک گوشی از گارانتی خارج می شه؟
    ممنون
    بعد از آپدیت ه ک نمیشه.
    اصولاً ه ک کردن برای اینه که بتونی همه برنامه های Unsigned رو روی گوشی نصب کنی و میشه گفت همه برنامه های کرک شده چون دستکاری شده هستند سیستم عامل نمیزاره که این فایل ها روی گوشی نصب بشه. ولی با ه ک کردن به راحتی میشه این برنامه ها رو نصب کرد.
    البته به وسیله ساین کردن هم میشه برنامه ها رو ساین و بعدش نصب کرد که من خودم همین کار رو میکنم و به نظر من خیلی بهتره.
    ه ک کردن یه کار نرم افزایه و به هیچ عنوان گوشی را از گارانتی خارج نمیکنه. چون میشه به راحتی برنامه ه ک رو از گوشی حذف کرد یا دیگه خیلی گیر بده میشه با یه مستر ریست دوباره گوشی رو به حالت اول برگردوند.

4. این کاربر از kurosh08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

koh

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

سلام،چند تا سوال ناشيانه داشتم،تازه ساتيو گرفتم نمي دونم قسمت عكس ها كه نوار پيمايش نداره ،چجوري بقيه عكس ها رو ببينم،فقط به صورت اسلايد ميشه همه رو ديد؟ بعضي از صفحه هاي راهنما هم نوار پيمايش نداره!
    براي ريختن تم رو گوشي بايد روي چه فولدري و از چه مسيري باشه؟ فرمت تم اين گوشي چيه؟
    ممنون.
    دوست من برا دیدن عکسهای پایین کافیه دست رو بزاری رو صفحه گوشی و بالا و پایینش کنی
    فرمت تم های این گوشی همون سیس هستش و مثل بقیه نرم افزارها نصب میشه
    بعد از آپدیت ه ک نمیشه.
    اصولاً ه ک کردن برای اینه که بتونی همه برنامه های Unsigned رو روی گوشی نصب کنی و میشه گفت همه برنامه های کرک شده چون دستکاری شده هستند سیستم عامل نمیزاره که این فایل ها روی گوشی نصب بشه. ولی با ه ک کردن به راحتی میشه این برنامه ها رو نصب کرد.
    البته به وسیله ساین کردن هم میشه برنامه ها رو ساین و بعدش نصب کرد که من خودم همین کار رو میکنم و به نظر من خیلی بهتره.
    ه ک کردن یه کار نرم افزایه و به هیچ عنوان گوشی را از گارانتی خارج نمیکنه. چون میشه به راحتی برنامه ه ک رو از گوشی حذف کرد یا دیگه خیلی گیر بده میشه با یه مستر ریست دوباره گوشی رو به حالت اول برگردوند.
    اینم من اضافه کنم که اگه قبل از آپدیت گوشیرو هـک کنی بازم به صورت هـک باقی میمونه البته نباید گوشیرو فرمت کنی و یا در آپدیت حالت فرمتو انتخاب نکنی

6. این کاربر از mahdi1360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hessam_sz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا شما برای ساتیو هدست بدون سیم استفاده می کنید؟
    لطفا اگه نوع مرغوب هدست بدون سیم را برای ساتیو می شناسید اسم مدل آن همراه با قیمت آنرا معرفی نمایید
    با تشکر
    HBH DS220 خيلي خوبه من با K800 & P1 & &SATIO و حتي واسه لپ تاب هم استفاده كردم و كاملا مچ ميشه. البته از نوع استريو هست و براي كساني خوبه كه از هدست براي موزيك استفاده ميكنند ولي براي كساني كه بيشتر براي برقراري تماس هدست استفاده ميكنن خيلي جالب نيست چون وقتي يك چيزي به يقه پيرهنت چسبيده باشه و ازش 2 تا سيم هم آويزون باشه اصلا قيافه جالبي نداره

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

. حالا سوالم اینه که وقتی گوشی رو از جیب شلوار بیرون میارید کاور دوربینش باز نمیشه ؟ یعنی فنرش خیلی نرم نیست که به راحتی باز شه ؟
    چرا به راحتي باز ميشه منم همين مشكل را دارم ولي وقتي گوشي تو كيف باشه ديگه هيچ مشكلي نيست در ضمن به نظر من اصلا ساتيو بزرگ نيست كه بخواد تو جيب ازيت كنه و اندازش خوبه
    خیلی از دوستان تو جیب شلوارشون میزارن ولی مشکلی باهاش ندارند البته بجز حسام جان که اونم گوشی رو برعکس میزاشت
    2 روز من نبودم باز پشت سرم حرف زدي؟

9. این کاربر از hessam_sz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان شما از صدا گوشی خود هنگام مکالمه راضی هستید؟
    صدا در گوشی من انگار از داخل چاه در می آید؟
    آیا راهی برای رفع این مشکل وجود ندارد؟ من مقدار صدا را روی حداکثر ممکن تنظیم کردم ولی از کیفیت آن راضی نیستم؟؟
    ممنون
    من روز اول كه گوشي را خريدم دقيقا همين مشكل را داشتم ولي نميدونم چرا به مرور زمان خوب شد الان ديگه هيچ مشكلي ندارم.
    ميدوني ممكنه گوشي را بد ميگيري در گوشت چون بلندگو خيلي كوچيك هست و ممكنه جلوي بلندگو بسته ميشه و صدا ضعيف ميشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه peymankameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

چرا به راحتي باز ميشه منم همين مشكل را دارم ولي وقتي گوشي تو كيف باشه ديگه هيچ مشكلي نيست در ضمن به نظر من اصلا ساتيو بزرگ نيست كه بخواد تو جيب ازيت كنه و اندازش خوبه

2 روز من نبودم باز پشت سرم حرف زدي؟

من نميدونم چرا اين مشكلو دارن خوب وقتي گوشي رو از جيب در مياريد جهت خلاف كاور دوربين گوشي مياد بيرون واصلا امكان ندارد كاور دوربين باز بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان ساتیو مثل ویواز اکولایزر نداره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi1360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مرند

پيش فرض

من نميدونم چرا اين مشكلو دارن خوب وقتي گوشي رو از جيب در مياريد جهت خلاف كاور دوربين گوشي مياد بيرون واصلا امكان ندارد كاور دوربين باز بشه
    منم کاملا با حرفات موافقم اگه میشه یکی(حسام) توضیح بده که چطور موقع در آوردن از جیب کاور دوربین باز میشه من که توش موندم
    دوستان ساتیو مثل ویواز اکولایزر نداره ؟
    بله مثل ویواز نداره اما با نصب یه برنامه که مخصوص ساتیو و برای همین کارم هست مشکل حل شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •