لطف می کنید .مغازه محل خرید و نام گارانتی پ خ کنید به من . مر سی
لطف می کنید .مغازه محل خرید و نام گارانتی پ خ کنید به من . مر سی
سلام
1- آیا بعد از آپدیت کردن ساتیو نمی شه آن را ه ک کرد؟ چطوری؟
2- اصولا ه ک کردن چه مزیتی دارد و به چه کار می آید؟
3- آیا درست است که با ه ک گوشی از گارانتی خارج می شه؟
ممنون
Last edited by koh; 03-06-2010 at 09:05.
بعد از آپدیت ه ک نمیشه.
اصولاً ه ک کردن برای اینه که بتونی همه برنامه های Unsigned رو روی گوشی نصب کنی و میشه گفت همه برنامه های کرک شده چون دستکاری شده هستند سیستم عامل نمیزاره که این فایل ها روی گوشی نصب بشه. ولی با ه ک کردن به راحتی میشه این برنامه ها رو نصب کرد.
البته به وسیله ساین کردن هم میشه برنامه ها رو ساین و بعدش نصب کرد که من خودم همین کار رو میکنم و به نظر من خیلی بهتره.
ه ک کردن یه کار نرم افزایه و به هیچ عنوان گوشی را از گارانتی خارج نمیکنه. چون میشه به راحتی برنامه ه ک رو از گوشی حذف کرد یا دیگه خیلی گیر بده میشه با یه مستر ریست دوباره گوشی رو به حالت اول برگردوند.
دوست من برا دیدن عکسهای پایین کافیه دست رو بزاری رو صفحه گوشی و بالا و پایینش کنی
فرمت تم های این گوشی همون سیس هستش و مثل بقیه نرم افزارها نصب میشه
اینم من اضافه کنم که اگه قبل از آپدیت گوشیرو هـک کنی بازم به صورت هـک باقی میمونه البته نباید گوشیرو فرمت کنی و یا در آپدیت حالت فرمتو انتخاب نکنی![]()
HBH DS220 خيلي خوبه من با K800 & P1 & &SATIO و حتي واسه لپ تاب هم استفاده كردم و كاملا مچ ميشه. البته از نوع استريو هست و براي كساني خوبه كه از هدست براي موزيك استفاده ميكنند ولي براي كساني كه بيشتر براي برقراري تماس هدست استفاده ميكنن خيلي جالب نيست چون وقتي يك چيزي به يقه پيرهنت چسبيده باشه و ازش 2 تا سيم هم آويزون باشه اصلا قيافه جالبي نداره
چرا به راحتي باز ميشه منم همين مشكل را دارم ولي وقتي گوشي تو كيف باشه ديگه هيچ مشكلي نيست در ضمن به نظر من اصلا ساتيو بزرگ نيست كه بخواد تو جيب ازيت كنه و اندازش خوبه. حالا سوالم اینه که وقتی گوشی رو از جیب شلوار بیرون میارید کاور دوربینش باز نمیشه ؟ یعنی فنرش خیلی نرم نیست که به راحتی باز شه ؟
2 روز من نبودم باز پشت سرم حرف زدي؟خیلی از دوستان تو جیب شلوارشون میزارن ولی مشکلی باهاش ندارند البته بجز حسام جان که اونم گوشی رو برعکس میزاشت
من روز اول كه گوشي را خريدم دقيقا همين مشكل را داشتم ولي نميدونم چرا به مرور زمان خوب شد الان ديگه هيچ مشكلي ندارم.
ميدوني ممكنه گوشي را بد ميگيري در گوشت چون بلندگو خيلي كوچيك هست و ممكنه جلوي بلندگو بسته ميشه و صدا ضعيف ميشه.
من نميدونم چرا اين مشكلو دارن خوب وقتي گوشي رو از جيب در مياريد جهت خلاف كاور دوربين گوشي مياد بيرون واصلا امكان ندارد كاور دوربين باز بشه
دوستان ساتیو مثل ویواز اکولایزر نداره ؟
منم کاملا با حرفات موافقم اگه میشه یکی(حسام) توضیح بده که چطور موقع در آوردن از جیب کاور دوربین باز میشه من که توش موندم
بله مثل ویواز نداره اما با نصب یه برنامه که مخصوص ساتیو و برای همین کارم هست مشکل حل شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)