من بازی رو امروز گرفتم 1-2 مرحله بازی کردم مرحله تمرینش همون اول اولیه خیلی باحال بود. همراهش Star Wars Unleashed رو هم گرفتم GAmeSpot بهش امتیاز 5.0 داده فکر کنم ولی من از MW2 بیشتر دوسش دارم. راستی این مرحله فرودگاه کیه؟
من بازی رو امروز گرفتم 1-2 مرحله بازی کردم مرحله تمرینش همون اول اولیه خیلی باحال بود. همراهش Star Wars Unleashed رو هم گرفتم GAmeSpot بهش امتیاز 5.0 داده فکر کنم ولی من از MW2 بیشتر دوسش دارم. راستی این مرحله فرودگاه کیه؟
Last edited by Guts; 26-11-2009 at 00:17.
chapter4 از act 1...
اگه منظورت کدوم مرحله هستش..همون که مهدی جون گفتن ولی نه اگه منظورت اونیه که من متوجه شدم اینه ولی فک کنم مهدی درست متوجه شده ...
مرحله فرودگاه همون شخصه که در مرحله اول در افغانستان روی اون شخصیت بودی و فک کنم اسمش ray
بودش ولی اگه اون مردرو میگی اسمش ..ماکاروف هست.
star war هم خوب بود هم نه در اندازه نمره 5 و هم فک کنم نمره زیاد هم براش خوب نباشه همون 8 یا 7.5 براش کافیه.
ولی در کل این gamespot کم کم شورشو در اورده.
Last edited by Layken; 26-11-2009 at 00:36.
برای مولتی باز ها(مثله خودم)
ان شاالله کرک مولتی پلیرش تا دوشنبه هفته دیگه میاد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان بزرگوار
تا حالا شما اين بازيهاي مدرن وافر 1 و 2 رو كه رو ي كامپيوترر نصب كردين به جاي صفحه كليد و موس از گيم پد استفاده كردين؟
حقيقتش ميخوام يه دونه بخرم ميترسم نشه استفاده كرد و روي دستم بمونه
كلا بازي هاي اين تيپي رو ميشه از گيم پد استفاده كرد؟
ممنون از راهنمايي تون
بیشتر بستگی به خودت داره ...
البته دسته کار می کنه ولی اینکه کار با ماوس برات راحته یا گیم پد بستگی به این که عادت کردی یا نه
من خودم کار با گیم پد برای بازیهای این چنینی واقعا سخته.
مال من تو اون مرحلش که با قایق میره دنبال اونا بعدش هیلیکوپتر رو میزنه میفتن پایین تو آب بعدش لودینگش میاد ارور میده
اون پچی که تو پست اول هست واسه رفع همین مشکله ؟
من دانلودش کردم بعد رفتم تو zone/english اجراش کردم گفت آپدیته و نیازی به آپدیت نداره ... بازم درست نشد ...
آها آها آها!
همین مشکل رو تو بعد هیمن مرحله ای که دوستمون زحمت کشیدن گفتن من دارم, میشه کمک کنید؟
اینقدرا هم گاگول نیستیمشاید بازی رو اشتباه خریدی آخه تو بازی فقط اسلحهت پیداست
منظور همون اسلحه و دستش هست که سیاهه !
پچی که در پست اول قرار داره رو دانلود کنید نصب کنی و در فایل تکست مسر دایرکتوری هم مشخص کرده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)