تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 503 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به اندازه گارد و هیلر پاگان نمیرسن
    ولی خوب خوبه
    خوب درسته.اصلا اونا فقط برای پارتی طراحی شدن و باید هم اینطور باشه.ولی با وار راحت میشه تنهایی هم بازی کرد.
    من تو um شاید orc برداشتم.

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

خوب درسته.اصلا اونا فقط برای پارتی طراحی شدن و باید هم اینطور باشه.ولی با وار راحت میشه تنهایی هم بازی کرد.
    منم یا هانتر یا وار
    بیشتر به احتمال زیاد وار بردارم
    هانتر که خیلی سخته لول اپ کردنش یعنی اصلا به جز یه mob دیگه نمی تونه mob دیگه ای بکشه یا کشتار جمعی کنه فقط مشکلش همینه

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دقت کردم بعد از آپدیت اتوماتیک فقط فایل data.saf حجمش زیاد شد و تغییر کرد و محتویات فایل Version.ini تغییر کرد.

==به نظر شما میشه این دو تا فایلی که تغییر کردن رو سیو کرد و بازی رو remove کرد و بعد از نصب دوباره این دو فایل رو جایگدین کرد و بازی رو براحتی دوباره اجرا کرد؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به یکی دوتا سوال با اجازه جواب بدم.
    اول اینکه دوست جدیدی که تازه وارد شدی شما برای اجرای بازی باید فایل autorun نرم افزار پچ ها رو اجرا کنی هر دفعه که کامپیوترت خاموش روشن میشه باید این کارو کنی تا نرم افزار شروع به کار کنه.وقتی اون رو روشن نکنید بازی میگرده پچ هارو پیدا نمیکنه.

دوم این که هادی جون شما کاملا در اشتباهی با واریور تا fl3 رو میتونی با همین روش بری ولی به بعدش دیگه وار زورش نمیرسه به جونورا دمیج بزنه مگر صلاح مخصوصشون رو داشته باشی تازه اونم یکم دمیج میزنه.الان امروز منو علی تو jungle دید به یه بدبختی با پگان داشتم جونواریی رو میکشتم که رنگشون برام سبز و ابی هستن.واریور ها که اصلا نمیتونن این طور جاها کار کنن چون با هر ضربه 20 تا جون هم کم نمیکنن.اگه بخواید من میتونم نشونتون بدم که واریور من تو ranhar چقدر جون کم میکنه در حالی که جونوراش زرد هستن و در d2 چقدر جون جونورا رو کم میکنه درحالی که جونورا نارنجی هستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه navid_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

چندتا سوال داشتم

اولا اگر امکان داره یکی از با تجربه ها در 2-3 جمله ویژگی ها و نقاط ضعف و قوت این بازی رو بگه لطفا.

دومی اینکه من سرعت اینترنتم 128 و یا 512 هست معمولا. مشکلی نخواهم داشت ؟

سوم هم اینکه بطور متوسط روزانه چقدر وقت نیاز داره.

و در نهایت آیا الان وقت مناسبی برای شروع این بازی هست یا دیر شده و مثل برخی بازیها نسل اصلی در بازی سطحشون بالا رفته و روند پیوستن اعضای جدید کند شده ؟ چون در این حالت کسی که تازه عضو میشه بازی براش لذت چندانی نداره معمولا.

متشکر از توجهتون.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

دوم این که هادی جون شما کاملا در اشتباهی با واریور تا fl3 رو میتونی با همین روش بری ولی به بعدش دیگه وار زورش نمیرسه به جونورا دمیج بزنه مگر صلاح مخصوصشون رو داشته باشی تازه اونم یکم دمیج میزنه.الان امروز منو علی تو jungle دید به یه بدبختی با پگان داشتم جونواریی رو میکشتم که رنگشون برام سبز و ابی هستن.واریور ها که اصلا نمیتونن این طور جاها کار کنن چون با هر ضربه 20 تا جون هم کم نمیکنن.اگه بخواید من میتونم نشونتون بدم که واریور من تو ranhar چقدر جون کم میکنه در حالی که جونوراش زرد هستن و در d2 چقدر جون جونورا رو کم میکنه درحالی که جونورا نارنجی هستن.
    پارتی مخصوص غار ها نیست میشه مپ 3 یاlanhar یا هر جایی دیگه هم میشه پارتی زد اونوقت باید گارد پاگان بیچاره بشن !!!
    به قول کاظم جان perfct prty
    رو گذاشتن تازه وار داره حال میکنه ( تو بازی بیشتر از همه وار هست و پاگان) در ضمن من الان که hm لول 43 هستم 6 تا skill کشتار جمعی داره که همش در دو یا 3 مرحله damge وارد میکنن واسه همین تو jungel وار هم دعوت میکنن یه چیز وار خوبه که بر خلاف پاگان و گارد که اولی از جون کمش عذاب میکشه و دومی از نداشتن damge زدن مناسب تا مراحل 15 عذاب میشکن که تازه هیچ عیبی نداره و هانتر باید از لول 1 تا 60 عذاب بکشه که هیچ کس اونو دعوت نمیکنه خودم تو این چند مدتی که تو fl بودم هیچ کس نمیزاشت assassin یا hnter دعوت کنم هر کی هم دعوت میکرد پارتی سریعا در 10 دقیقا به فنا میرفت چون این دو تا بدرد نمیخوردن
    حالا اگه وار رو دعوت نکن خودش باز میتونه کشتار جمعی کنه یعنی اینقدر جون داره و damge داره که بتونه این کارو انجام بده
    بازم اگه مشکلی باشه تو پول دراوردن در 6 روز من میتونم nm رو برسونم لول 50 که همین کافیه واسه پول دراوردن
    خودمم الان میتونم تو fl1 شش تا mob رو گارد بشم و با اون اسکیل ها بزنم ولی nm این اسکیل هارو نداشت
    تو pvp هم امتیاز ها یکسان تقسیم میشه ( مقدار درجه گرفتن و مقدار کشته شدن الینس) یعنی گارد و هانتر یکی هستن !
    الان وار hm اسکیل هایی داره که به damge خودش مربوط نمیشه این میتونه کمک کنه تا گارد رو راحتر بکش (بعد از hunter و assassin )
    یعنی مثلا 200 damge در 15 ثانیه وارد میکنه بدون اینکه توجه به mob خاصی داشته باشه یعنی اگه mob سیاه هم باشه بازم این damge رو میزنه که حالا لول اسکیل یک هست (در ضمن اسکیل کشتار جمعی هست یعنی در 4 متر)
    در لول 55 سلاح spear سرعتش میشه bit fast که اگه کسی لاپیس سرعت زیاد کن (اسمش یادم رفته ) لینک کنه خیلی توپ میشه
    این سلاح بیشترین damge رو بین تمام سلاح ها داره
    اگه میخوای کارکتری رو با وار مقایسه کنی یا جنگ 1 vs 1 کنن من شدیدا موافقم یکی از دوست های من شدیدا رفیق با یکی از um 60 وار میاد با اون بجنگه

دقت کردم بعد از آپدیت اتوماتیک فقط فایل data.saf حجمش زیاد شد و تغییر کرد و محتویات فایل Version.ini تغییر کرد.

==به نظر شما میشه این دو تا فایلی که تغییر کردن رو سیو کرد و بازی رو remove کرد و بعد از نصب دوباره این دو فایل رو جایگدین کرد و بازی رو براحتی دوباره اجرا کرد؟؟
    دقیقا ...
    منم به یکی از دوستان همین پیشنهاد رو دادم که برن تو کافی نت اینترنت پر سرعت اپدیت کنن و اون فایل های اصلی رو بیارن تو پی سی کپی کنن ولی اگه باز اپدیت جدید بیاد باید همین کارو تکرار بکنی

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

اره orc قبلا فکر میکردم ضعیف هست ولی با aura و prayer که داره و طرفداری که داره خیلی خوبه .
    ولی لول های اولش باید تنهایی بری تا لول 20

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

اووووووههههههه...ترکوندم.
    یه هانتر UM برداشتم و تو 2 ساعت 15 لول آپ کردمش.
    البته تو پارتی بودم.خیلی حال داد.

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

تو که گفته بودی هانتر برداشتی ؟!

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اول اینکه دوست جدیدی که تازه وارد شدی شما برای اجرای بازی باید فایل autorun نرم افزار پچ ها رو اجرا کنی هر دفعه که کامپیوترت خاموش روشن میشه باید این کارو کنی تا نرم افزار شروع به کار کنه.وقتی اون رو روشن نکنید بازی میگرده پچ هارو پیدا نمیکنه.
    نرم افزار پچ چیه؟؟!
    فایل autorun کیه؟؟!
    من که چند بار گفتم اتوماتیک آپدیت کردم.
    فقط یه فایل به نام AeriaGames تو درایو c هست به حجم 1.95 گیگا بایت. همین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •