منم بدون گارانتی خریدم قبل از عید،همه ی لوازم رو داشت.
منم بدون گارانتی خریدم قبل از عید،همه ی لوازم رو داشت.
من این کارو رو e71 انجام دادم امیدوارم روی 5800 جواب بده
اون بازی رو دوباره نصب کن(ریپیر کن) بعد پاکش کن
سلام.من می خوام فردا یکی بخرم. فقط نمی دونم دقیق قیمتش چنده، و ارزششو داره؟مشکل خاصی نداره؟
قیمتش بدون گارانتی 282 شاید پایین تر هم پیدا کنی
مشکل که بزرگترین مشکلش اینه که LCD بعضی ها رنگاش به هم می ریزه و دیگه درست نمی شه و فقط با تم سفید می توانید با ان کار کنید ( باید خوش شانس باشی تا بدون مشکلش گیرت بیاد )درضمن اصلا ربطی به این نداره که گارانتیاصلی بخری یا بدونه گارانتی چون اگه بخواد خراب بشه به این چیزا نیست
همین
والا من قیمت رو تا دو هفته پیش 218 هزار تومن قیمت داشتم!
این مشکلش چقدر امکان داره اتفاق بیفته؟ که lcd به هم بریزه؟
آیا برنامه ای جهت اجرای فایل های exe برای گوشی nokia 5800 ساخته شده است ؟؟
با تشکر
دوستانی که مدت زیادیه که دارن از این گوشی استفاده می کنن ،ممکنه مزایا و معابب کلیش رو بگید؟
218 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غیرممکنه .
نکنه منظورت 281 بود ؟
من زیاد نیست دارمش 2 هفته
پشتیبانی کامل زبان فارسی هم داره
در مورد lcdهم باید نمونه مجارستانی رو بگیرید
تا lcdبه م نریزه اینو فروشنده بم گفت برا پیا کردن مجارستانیش هم باید ورژن گوشی 21 باشه
gps از شهر های بوداپست مجارستان و کشور های ارو پای شرقی رو هم پوشش بده
imei هم رقم 7 , 8 .. 03 یا 02 باشه
نمیدونم اسمش رو چی بذارم... سوتی، اشتباه، جنایت... اره همین جنایت بهتره. دیروز داشتم تو ساتی نوکیا میچرخیدم که اینو پیدا کردم:
خواستم این 5 تا step رو برم اصلا فکر نمیکردم کاری که نوکیا بگه به ضررم تموم بشه ولی از شماره یک اونور تر نتونستم برم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو step 1 گشتم nokia 5800 XM رو پیدا کردم و رو download کلیک کردم ( بالای دانلود که قرمز نوشته GPS required منظورش چیه)
یه فایل 4.1 مگی اومد دانلود که کردم ریختم رو گوشی نصب کردم بعد که تو nokia maps (تو گوشی من که فارسیه نوشته "نقشه ها") رفتم تازه متوجه فاجعه شدم:
برنامه ای که نوکیا به اسم 5800 به من داد در واقه مال s60v5 نبود. نرم افزار مال s60v3 بود یعنی تاچ رو ساپورت نمیکنه.
بعدش من تو نت دنبال نوکیا مپ گشتم که nokia maps v3.0 beta رو پیدا کردم ولی چون یارو لینک مگا آپلود داده بود و مگا آپلود فیلتره نتونستم امتحان کنم اینم لینکش:
ولی مثل اینکه کرکش کار نمیکرد ( به پست آخر نگاه کنید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا کسی nokia maps ورژن 2 یا 3 رو نداره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)