تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 288 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 2876

نام تاپيک: پـرایـد Pride ( نسیم و صبا )

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

باطریم خراب شده حالا چه باطری براش بگیرم که خوب باشه

اگر برق مصرفی بالایی نداری از همین معمولی ها بگیر وزیاد خودت رو تو خرج ننداز
    حدود 2 سال عمر میکنه و قیمتش هم مناسبه
    اگر هم که برق مصرفی ماشین بالاست خوب آمپر بالا بگیر که کم نیاره و عمر باطری زود تموم نشه و از طرفی جوابگو نیازها باشه
    یکسری باطری اومده تو بازار ترکیه ای هستن قیمت مناسب و کارکرد خوبی دارن اسمش رو دقیق یادم نیست چی بود ولی الان روی یکسری پراید مدل 89 گذاشته بودن که باطری خوبی بود

2. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

باطریم خراب شده حالا چه باطری براش بگیرم که خوب باشه
    lاز قدیم گفتن اونقدر فقیر نیستم جنس ارزون بخرم. اگه جات باشم یخوره سر کیسه رو شل میکنم و باتری خشک اصل کره ای میگیرم. از شر اب باتری کم شدن و خراب شدن خونه های باتری و بد استارت خوردن زمستون و همه ی این بدبختیا خودت رو برای همیشه راحت میکنی و عمر بالایی هم داره. برو میدون بار رضوی 200 متر بسمت قلعه ساختمون میری دست چپ کنار کال مرکز فروششه. فکر کنم دور و بر 80 الی 90 ت قیمتش باشه.

4. 2 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    لنتای ماشین من صدا میده بردم تعمیرگاه میگه باید عوضش کنی ( ماشینم نو هست)
    حالا میخوام بدونم چه لنتی براش بگیرم؟
    لنت پارس بگیر. من گلد انداختم، یه 20000 تایی باهاش رفتم، الان دوباره پارس انداختم (لنت گلدم هنوز سالمه و تموم نشده) به جرأت میگم پارس ترمزگیریش از گلد سَرتره. من 111 اس ال دارم. پارس خیلی بهتر عمل کرده تو ماشین من.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان چند وقته امپر اب ماشينم خيلي ميره بالا يعني ميرسه به يه خونه مونده به اخر يعني يه خط از وسط بالاتر ميخواستم بدونم خطري داره يانه در ضمن اين بالا رفتن هم بيشت زماني اتفاق ميافته كه كولر مي گيرم يا تو سربالايي ها اين جور ميشه اگه ممكن كمك كنيد.

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام
    دوستان چند وقته امپر اب ماشينم خيلي ميره بالا يعني ميرسه به يه خونه مونده به اخر يعني يه خط از وسط بالاتر ميخواستم بدونم خطري داره يانه در ضمن اين بالا رفتن هم بيشت زماني اتفاق ميافته كه كولر مي گيرم يا تو سربالايي ها اين جور ميشه اگه ممكن كمك كنيد.

مسلما وقتی کولر گرفته میشه دمای آب بیشتر میشه مخصوصا خودروهای دوگانه سوز
    از مایع های ضدجوش برای رادیاتور استفاده کنید و از سالم بودن فن اتومبیل اطمینان حاصل کنید
    دمای خودرو نباید به اون خط یکی مون ده به آخر برسه البته مشکلی رو تا اونجا برای ماشین پیدا نمیشه اما گار چراغ قرمز آمپر آب روشن بشه دیگه وضعیت خطرناکه و ممکنه موتور ماشین صدمه ببینه و باید سریعا موتور ماشین خنک بشه

8. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوالی برام پیش اومده:
    90 تا سرعت رو با دنده چهار برم یا دنده پنج؟ از یه لحاظ اگه با پنج برم دور موتور بین 2 و 2.5 ثابت می مونه و مسلما مصرف بنزین کمتر می شه. از یه لحاظ دیگه یکی از آشنایان بهم گفت سعی کنم دور موتور رو تو سرعت های ثابت بالای 2.5 نگه دارم که به موتور فشار نیاد.شما این حرف رو تایید می کنید؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
    ویرایش: یه سوال دیگه هم دارم:
    چند وقته آمپر بنزین گیج شده. یعنی باک رو که کامل پر می کنم، فقط یک خط میاد بالا و به مرور زمان تا خط وسط می ره و بعد آروم آروم میاد پایین. مشکل از چی می تونه باشه و حدودا چقدر خرجش می شه؟
    Last edited by SADEGH 7; 03-08-2011 at 17:43.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان یه سوالی برام پیش اومده:
    90 تا سرعت رو با دنده چهار برم یا دنده پنج؟ از یه لحاظ اگه با پنج برم دور موتور بین 2 و 2.5 ثابت می مونه و مسلما مصرف بنزین کمتر می شه. از یه لحاظ دیگه یکی از آشنایان بهم گفت سعی کنم دور موتور رو تو سرعت های ثابت بالای 2.5 نگه دارم که به موتور فشار نیاد.شما این حرف رو تایید می کنید؟ ممنون می شم اگه راهنمایی کنید.
    ویرایش: یه سوال دیگه هم دارم:
    چند وقته آمپر بنزین گیج شده. یعنی باک رو که کامل پر می کنم، فقط یک خط میاد بالا و به مرور زمان تا خط وسط می ره و بعد آروم آروم میاد پایین. مشکل از چی می تونه باشه و حدودا چقدر خرجش می شه؟
    منظورشون از به موتور فشار نیاد چیه دیگه؟؟ خوبه حرفهای اشتباه و گنگ و مبهم دیگران رو به این راحتی قبول نکنین و همونجا خوب سوال پیچشون کتین تا با چشم ببینین که چجور کم میارن. شما روی دنده 5 راحت میتونی با دور 2000 تا 2500 بری و من بهت قول میدم اگه کولر روشن مباشه نه موتور تنبل شه و نه بهش فشار بیاد.

11. این کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام به همگی
    اینم دوتا عکس از رد ترمز موقعی که abs شده
    عملکرد abs همینه یا نباید هیچ خط ترمز به جای بزاره؟؟؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

این خطوط برای پراید طبیعی هست
    علتش هم لاستیک های بی کیفیت پراید هست
    اگر لاستیک ها با نمونه ای با سایز 175 یا ترجیحا 185 خارجی باکیفیت تعویض بشه کمتر شاهد این خطوط خواهید بود

14. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همگی
    اینم دوتا عکس از رد ترمز موقعی که abs شده
    عملکرد abs همینه یا نباید هیچ خط ترمز به جای بزاره؟؟؟
    کد:
    کد:
    من توی 141 یه همچین خطوطی ندیدم شاید بدلیل پهنای بیشتر استاندارد تایرهاش باشه توی 206 هم ندیدم و این خطوط قبلاً بارها مخصوصاً به خود شما گفتم و اثبات کردم که عادی نیست. مثلاً شما خودروهای خارجی که ABS دارن رو امتحان کنی مطلقاً همچین مسآله ای نمیبینی. خودروهای داخلی هم شاید فقط پراید معمولی که تایر نازک داره اینجوری باشه گرچه بازم 100 درصد نمیشه با اطمینان گفت همه ی پرایدهای معمولی اینجوری باشه باید روی تعدادیشون آزمایش کرد تا مطمئن شد که اشکال از ماشین شماست یا همه ی پرایدهای تایر نازک.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •