من منظورتون رو متوجه نشدم.یعنی با نصب اون پچ اصلاحی باز مشکل برطرف نمیشه؟یعنی دوز CW رو خط بکشم؟![]()
من منظورتون رو متوجه نشدم.یعنی با نصب اون پچ اصلاحی باز مشکل برطرف نمیشه؟یعنی دوز CW رو خط بکشم؟![]()
من كي ان حرفو زدم
من ميگم وقتي مي توني مدل رو انخاب كني كه اين حرف و حديثارو نداره چرا مي ري سراغ مدلي كه شايد هر 100 هزار تاش يكيش مشكل داشته ولي اينو شنيدي كه همون يدونه مشكل داشته
يه خورده تو سري هاي وايو تحقيق كن كانفيگاي خوبي داره
خدا رو شكر اين برند تو ايران گارانتي خوبي هم داره
HP Laptops اا گفت و گو و تبادل نظر
اين تاپيك اچ پيه!
در مورد وايو تو تاپيك خوش بحث كن
اگه من جات بودم يه نگاهي هم به مدلاي ديگه وايو مي كردم و هيچ وقت سراغ اين سري نمي رفتم كه اگه زماني پولدادم و بد در اومد پشيمون شم!
سوني برند مشهوره
البته صوتي تصويريش مشهور تر از لپتاپاشه
تو دنيا هم به خاطر مانيتور لپ تاپاش مشهوره و مادر بردي كه استفاده ميكنه
شايد اون لپ تاپ رو ديده باشي كه وقتي خاموشه مي توني اون ور مانتور عين شيشه ببيني!
اگه مدل خاصي از اچ پي مد نظرته اينجا بگو تا دوستان راهنمايي كنن!
وابو خوبه اچ پي خوبه اپل خوبه ايسوز خوبه ايسر خوبه دل خوبه .... همه خوبن اين نظر شخصي خودته چه برندي رو انتخاب كني
من مي گم اچ پي چون ازش اتفاده كردم و ازش راضي هستم
از بچگي يادمه در مرد تجهيز اداري اسم اچ پي رو مي شنيدم
اكثرجاها بري حد اقل يه پرينتر اچ پي مي بيني كه عين تراكتور ازش دارن كار مي كشن و بنده خدا آخ نمي گه!
من hp dv5 دارم.
خیلی راضیم
منم داشتم
dv5-1155ee
يادش بخير خيلي خوشكل بود فكر كنم با گرافيك 9600 جيفرس بود
سي پي يو كور تو دو 2.54
و 4 گيگ رم دي دي ار 2
...
تنها اشكال اون سري داغ كردن وحشتناكش بود اونم فقط موقع بازي!
يادمه به 100 درجه هم ميرسيد ولي در باقي موارد بينظير بود
سلام
با دیدن این صفحه یاد مادربزرگم افتادم،موقعی که برام خاطره تعریف می کرد!!!
شوخی کردم!
بچه ها طبق آخرین اخبار 2190 دیگه وارد نمیشه(نیست) و تقریبا همه شرکت ها تموم کردن...
باید برید سراغ مدلهای جدید ***dv6-3
تو لیست فالنیک بود نه!
نه بابا این حرفا چیه تو ایران انواع چیزای از رده خارج مده
فقط چند تا شرکت سری 30** رو دارن بقیه همون قدیمیارو دارن
خاطرات مادر بزرگتون مربوطه به 2 3 سال پیش؟!؟
من دی وی 5 رو 2 سال پیش خریدم
همون سال یه hdx خریدم
بعد پارسال یه tx2
بعدش دی وی 6 2020
بعد ان وی 15 حدود 3 4 ماه پیش
الانم تو فکر 3060 هستم
سلام ..... خدا رو شکر که همچین جایی هست ....
من می خواستم یه tx2-1274 بگیرم اما گفتن که صفحه اش خیلی داغونه وس رعتش در مورد تاچ هم خیلی پایینه .... بعدشم مدل tm2-2090 رو پیشنهاد دادن اما این مدل cpu اش یه گیگ کمتر از tx2 ....موندم چی کار کنم .... شما که این مدلو (tx) داشتی نظرتو بگو ...... من لپ تاپو واسه کارای مهندسی مثل کتیا و سالید می خوام اگه نظر خاصی داری خوشحال می شم .... من با لپ تاپ های زیادی کار نکردم اما تو رنج تا سقف 1300 از وایو خیلی راضی نبودم ....اما اچ پی بهتره ...
نه بخدا!
ایران اچ پی که دیگه نداره،زنگیدم گفتن دیگه نیست،مای اچ پی و اچ پی شاپینگ و ... که تموم کردن...
شما یه سرچ بزنین...
تموم شد رفت...!
راستش منم تو فکر 3060 بودم ؛
ولی یخورده که بیشتر نگاهش کردم دیدم طراحیش برام قابل قبول نیست،
ان وی 15 هم که خیلی کم شده
ظاهرا درایو اکسترنال زیاد طرفدار نداره (خب البته طبیعیه)
ان وی 17 هم که هنوز برای خاورمیانه نیومده
فقط ان وی 14 میمونه که هنوز نیومده
اخه چقدر دیگه منتظر بمونم.
ببخشید من یه جایی خوندم که تعیر سخت افزاری لپ تاپ دل و اج پی رو با هم مقایسه کرده بود و نوشته بود وقتی لپ تاپ دل رو باز می کنی همه چیز مشخص و کابل ها شسته رفته و استاندارد و جایگزین کردن قطعات هم آسون هستش اما لپ تاپ های اچ پی حافظشون پنهانه و کلا دسترسی به قطعاتش و هم چنین جایگرین کردن سخت و قطعات منحصر به فردی داره که تعمیرات رو سخت می کنه !
می خواستم بدونم واقعا اینطوریه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)