عزیز این سوال شما از اصل اشتباه است , مرورگر فقط مرور می کنه و در حجم سایت دخل و تصرفی نمی کنه
اما به عنوان یک کاربر چندین ساله ی اوپرا , این مرورگر رو به همه از جمله شما پیشنهاد میدم و بعد از این فایرفکس![]()
عزیز این سوال شما از اصل اشتباه است , مرورگر فقط مرور می کنه و در حجم سایت دخل و تصرفی نمی کنه
اما به عنوان یک کاربر چندین ساله ی اوپرا , این مرورگر رو به همه از جمله شما پیشنهاد میدم و بعد از این فایرفکس![]()
پارس انلاین هم اومد تو مرکز ما
قیمتاشون که مثل همه فقط یه کوچولو خیلی کم شاتل ارزونتره و خوبیه پارس اینه که قبل 3 ماه اگه دیگه سرویس نخاستی مودمو پس میگیرن و اولش هم مودمتو تعویض میکنن مثلا لینکسیس منو میگیرن و مودمه خودشونو میدن بهم منم ما به تفاوتشو میدم حالا پارس یا شاتل؟؟؟؟
خواهشا بچه های پارسو شاتل تستهای سرعتشونو بزارن و نوع سرویسشونو بگن
سلام
ببخشید. سرویس شهراد چطوره؟ راضی هستید؟ لطف میکنید تست سرعت بگذارید؟ البته با ذکر سرعت سرویستون.
ممنون
من تست سرعت رو بلد نیستم الان از 512 با حجم دانلود 15 گیک استفاده میکنم تا چند روز پیش خیلی راضی بودم اما الان که تورنت رو بسته ....
راستی کسی جواب من رو نداد من با V-P-N میتونم از تورنت دانلود کنم و یا به فکر عوض کردن ispباشم
Last edited by matina59; 21-11-2008 at 03:27.
من فایرفاکس استفاده میکنم البته دوسمتون جواب شما رو هم داد
اگه شاتل میگیری چیز مناسب برات سرویس اکو128 هست که سرعت دانلودت حدود 19.8 کیلوبایت بر ثانیه هست
اگه صبانت بگیری با ترافیک3 گیگ ماهانه فکر میکنم حدود 13600 تومن برات در میاد ولی سرعت دانلود شبانت حدود 120 کیلوبایت برثانیه هست
خودت انتخاب کن
تست رو برات گذاشتم ولی اصلا عددش درست نیست سرعت دانلود من64 هستش
![]()
سلام دوستان
یک راهنمایی بکنید که من از چه شرکتی بگیرم
بین آسیاتک تو کرج(آریاتک) و شاتل موندم از کدوم سرویس بگیرم
===
سرویس مدنظرم از شاتل Eco128هستش البته 3 ماهه که قیمتش با 5 گیگ ترافیک 30 هزار تومان در میاد
آسیاتک(آریاتک)تو کرج هم 3 ماهه با 7 گیگ ترافیک با سرعت 128 رو میده 31 هزار تومان
===
شاتل 6 ماهه با سرعت 128 و 8 گیگ ترافیک رو میده 53 هزار تومان
آسیاتک(آریاتک)تو کرج هم 6 ماهه با سرعت 128 و 13 گیگ ترافیک رو میده 62 هزار تومان
===
حالا به نظر شما من از کدوم یکی سرویس بگیرم بهتره؟
اکو شاتل چی داره که میخوای 128 بگیری؟
کلا تو سرویسهای اکو شاتل فقط 512 میارزه
با توجه به این چیزایی که گفتی من فکر میکنم آسیاتک براتون بهتر باشه
آخه من دانلود ندارم و با --- کار میکنم حالا میخواستم ADSL هم بگیرم فقط میخوام بدونم سرویس شاتل بهرته یا همین آسیاتک
شاتل قبلا برای سرویس Eco یک مزیتی گذاشته بود اینطوری:
ولی من دیروز که زنگ زدم گفت دیگه شب ها رایگان نیست خوب با این تفاسیر Eco شاتل با سرعت 512 که اصلا فایده نداره سه سوته تموم میشهترافيك مصرف شده كاربران سرويسهاي اقتصادي Eco بين ساعت 1 تا 7 بامداد در تمامي روزهاي هفته رايگان است (به شرط تمام نشدن سقف ترافيك مجاز مصرفي).
بله اگه شب ها دانلود رایگان بود خوب حرفی توش نبود 512 خیلی به صرفه بود ولی حالا که شب ها رایگان نیست به نظر شما باز هم 512 سرویس خوبی هستش؟
من فقط از این شرکت آسیاتک تو کرج از نحوه خدماتش اطلاعی ندارم نمیدونم نزنه بگیرم و همش تو دردسر باشم باهاش ؟3 ماهه Vip رو با ترافیک 6 گیگ میگیرم 31 هزار تومان فکر کنم خوب باشه البته با سرعت 128
چرت گفتن...
شبا رایگانه من خودم دارم استفاده میکنم از سرویس رایگانش!!! هر شب حداقل 1100 مگ دانلود دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)