خب متوجه شدم . نداره .
خب متوجه شدم . نداره .
اگه با من بودید نظر من اینه:
U5 هم دیگه تولید نمیشه تو اون مایه ها میخوای i9 بگیر خیلی خیلی از U5 بهتره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها امروز رفتم علائدین کل پاساژو گشتم هیچ جا Ipod Nano نسل پنج نداشت ! تو اون همه مغاز فقط یه جا نسل 6 داشت ! چی کار کنم ؟ از کجا بگیرم ؟
سلام دوستان
یک voice recorder می شه معرفی مکنید؟ می خوام فقط کارش ضبط کردن باشه احتیاج به mp3 پلیر و امکانات دیگه ندارم با کیفیت 64kbps . هر چی هم ارزون تر بهتر .
ممنون دوستان منتظرم.
SONY icd-px720کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من می خواهم یک پلیر بخرم
کدوم کیفیت صداش بهتره
sansa fuse
sansa clip +
ایا این سانسا ها می شه داخلش فولدر ساخت و اهنگ ها را مدیریت کرد
اینترنتی و یا حضوری از کجا می شه خرید
سلام؛
اساتید یه راهنمایی بدن درباره یه mp3 player(تصویر داشتن و نداشتنش مهم نیست) خوب(از لحاظ صدا)، اینکه گوش رو خسته نکنه، قیمتش هم کمتر از 120
مهم تر از همه اینکه از ایرفونش نوع inear (داخل گوشی) باشه
من x-fi و همچنین energy system(یه برند جدید گه فقط یه مغازه توی پایتخت داشت و تمام مشخصاتی که میگم رو داشت ولی چون برندش رو نشنیده بودم نخریدم-فروشنده میگفت اصل اسپانیاست-) رو کاندید کردم، چطورن؟ کدومشون بهتره؟
خواهشا سریع بگید چون میخوام کادو بدم
پیشاپیش تشکر
شاید دومی رو بشه به سختی تو پایتخت پیدا کرد.
اگه منظور شما اینه که بر اساس فولدری که ریختید نشون بده و پخش کنه بله ولی داخل خود پلیر فولدر درست کنید و جابجا کنید نه.
این طرز خرید مثل این میمونه که شما بگید من یه رینگ لاستیک خوب دارم میخوام براش ماشین بخرم
دومی که بازار مشترکه در حدی که حتی تو نت هم نمیشه پیدا کرد.
با این ملاکی که شما مد نظر داری میتونی ZEN X-FI style یا X-FI2 بگیری.
داش ! فک کنم سنسا به دردم نخوره چون من موزیک که گوش میدم واسم مهمه که بعضی هاشون رو با تکست گوش بدم بفهمم کامل چی میخونن ! پیشنهاد نهاییت i9 هست ؟! من چون موقع اسکیت بردینگ میخوام موزیک گوش بدم میخوام راحت باشم !
کلا یک توضیح کامل بدی که مثلا تو رنج 50-100 چه انتخابایی دارم ، 100-150 و 150-200 ! و i-river ها چطوره ؟!
پلیری چیزی نیست بشه کاری کرد موزیک و متنش باهم بیان ! ؟! منظورمو میفهمین ؟!
اکثر پلیرهای کوون و سونی و آیریور طورین که راحت میتونی لیریک رو رو آهنگ سینک کنی.
بین مدلای سونی به اینا فک کن:
NWZ-S545 با قیمت 220 تومن که تازه ایران اومده و به نظرم بهترین انتخاب زیر 300 تومنه
nwz-e445 رقیب i9 کوون با باتری لایف بالاتر
NWZ-W252 واسه ورزشکارا!
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)