درود :
بله امکان آپدیت بدون ابزار بت شکن خیلی وقته که هست اما سایت اوست تازه بدون بت شکن باز شده.فکر میکنم امروز اولین روزش باشه چون تا دو سه روز پیش که باز نمیشد...
درود :
بله امکان آپدیت بدون ابزار بت شکن خیلی وقته که هست اما سایت اوست تازه بدون بت شکن باز شده.فکر میکنم امروز اولین روزش باشه چون تا دو سه روز پیش که باز نمیشد...
سرویس دهندهای مختلف فرق میکنه بعضیا زودتر بعضیا دیرتر سایت باز شده
در مورد آپدیتش هم همینطور بود جانم
خودم چن وقت پیشا از سایتش دانلود کردم
نود هم ایران تو لیست کشورها گذاشته
Last edited by Dr Nima; 05-03-2015 at 14:51.
دوستان آوست ارتباط اینترنتم رو غیر فعال کرده
غیر فعالش میکنم درس میشه چیکار بکنم؟
من اواست 2015 پریمیر دارم. چند روزیست که کرک 2050 zenix لو رفته و آواست پیغام میده که لایسنس شما تقلبی است. نکته جالب اینه که خودش نسخه رایگان آنتی ویروس آواست رو نصب میکنه به جای پریمیر !!!
این اتفاقات درست چند ساعت بعد از کرک کردن می افتد .آیا کرک سالم دیگه ای نیست؟
Last edited by motv; 16-03-2015 at 17:05.
سلام
با آپدیت اوست رایگان به نسخه جدید، سپر وب ارتباط مرورگرها با اینترنت رو قطع میکنه، ظاهرا مشکل از تحریم و یا قیلترینگ هست چون بوسیله قیلتر شکن و یا غیر هعال کردن سپر وب مشکل حل میشه، چه کنیم؟ کسی هست بتونه مشکل رو به انگلیسی به پشتیبانی اوست منتقل کنه تا یه فکری به حالش بکنه؟
من از ای دی اس ال پیشگامان استفاده میکنم و هنوز هم سایت اوست برای من تحریم هست و باز نمیشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک
avast!_Internet_Security_01.01.2017
Last edited by Dr Nima; 06-04-2015 at 16:28.
مثل اینکه تحریم برداشته نشده بوده
و علت رفع تحریم تغییر سرورها بوده
و همچنان این کمپانی ملت ایران رو تحریم کرده
Last edited by Dr Nima; 22-04-2015 at 10:36.
با سلام
من کرک را شما رو ریختم عالی جواب داد. مشکلی هم با اینترنت ندارم.اینترم مخابراته ..اورجینال
پیشاپیش از زحمات شما سپاسگزاریم.
دوستان چرا توی اوست آنتی ویروس free نوشته که اکانتم 365 روز میتونه رایگان استفاده کنه !!!! من فکر کردم کلا رایگانه
بعد 365 روز باز هم میتونم با همون ایمیل قبلی 365 روز دیگه رایگان بگیرم ازشون ؟؟؟؟؟؟؟
بله میتونید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)