تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 299 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوست من برای pc امسال واقعا ea کم لطفی کرد. و اونطور که باید رضایت خاطر خیلی ها از جمله خودم که مجنون فیفا هستم رو کسب نکرد کله بازیکنان هم تقریبا گنده هست درسته و قیافه هاشون با اینکه شبه هستند حالت کریه داره و وحشتناک هستند ولی استیل راه رفتنشون خیلی طبیعی هست و دریبلها و حرکات تکنیکی که همیشه همراه فیفا بوده و پوئن مثبت هست براش توپ بازی به نظر من عالیه خیلی نرم و سبک و با قابلیت کات گرفتن منطقی و اصولی هست کلا وقتی یکی از این فوتبال ها رو بازی میکنید بعد میرید اونیکی رو بازی می کنید یه ذره عجیب غریب به نظر میان این طبیعی هست من هم تا قبل این نمیتونستم پی ای اس بازی کنم ولی امسال زیاد بازی کردم حالا هم وقتی میام فیفا 09 بازی کنم یه جوری میاد بهم کلا دست به یکیشون که عادت میکنه اونیکی یه مدت طول میکشه عادت کنی بهش
    اخه یه سری مسائلی هست که اصلا ربطی به اینا نداره
    من یادمه مشکل داور بازی از نسخه‌های اولیه فیفا وجود داشته تا الان هم هست و اصلا درستش نکردن...(اخه واسه این نسخه من تو سایت تلیغات زییادی دیده بودم فکر میکردم همه این مشکلات رو حل کرده)

من هم کلا فیفا باز بودم
    ولی یه مدتی (از 2006- تا الان) به دلیل ضعیف بودن سیستمم دیگه نه تنها فیفا بلکه هیچ بازی‌ای نصب نمیکردم
    الان هم سیستمم رو فقط به خاطر این دو بازی فوتبال ارتقا دادم و بعدش اون مشکلات و الان که بازی میکنم بدجور تو ذوقم زده شده...

اون یکی فوتبال هم خیلی مشکلات داشته فرقی نمیکنه

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اخه یه سری مسائلی هست که اصلا ربطی به اینا نداره
    من یادمه مشکل داور بازی از نسخه‌های اولیه فیفا وجود داشته تا الان هم هست و اصلا درستش نکردن...(اخه واسه این نسخه من تو سایت تلیغات زییادی دیده بودم فکر میکردم همه این مشکلات رو حل کرده)

من هم کلا فیفا باز بودم
    ولی یه مدتی (از 2006- تا الان) به دلیل ضعیف بودن سیستمم دیگه نه تنها فیفا بلکه هیچ بازی‌ای نصب نمیکردم
    الان هم سیستمم رو فقط به خاطر این دو بازی فوتبال ارتقا دادم و بعدش اون مشکلات و الان که بازی میکنم بدجور تو ذوقم زده شده...

اون یکی فوتبال هم خیلی مشکلات داشته فرقی نمیکنه
    تنها ایرادی که فیفا 09 داره نکست نبودنش هست داوری هم فوق العاده هستش هیچ اشکالی نداره از نظر من عالیه مانیتور من LCD Wide Sync Master هست واسه همین ضعف گرافیکی فیفا که به دلیل نکست نبودن هست شدیدا به چشم میاد ولی بخصوص وقتی تصویر حرکت میکنه مات میشه تصویر واقعا شاید کسی به این مسئله دقت نکرده چون این موضوع فقط روی مانیتور های سینک مستر به چشم میاد. واقعا اگه نکست بود دست به پیس نمی زدم. واقعا از دست EA بدجوری کفری شدم

3. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

تنها ایرادی که فیفا 09 داره نکست نبودنش هست داوری هم فوق العاده هستش هیچ اشکالی نداره از نظر من عالیه مانیتور من LCD Wide Sync Master هست واسه همین ضعف گرافیکی فیفا که به دلیل نکست نبودن هست شدیدا به چشم میاد ولی بخصوص وقتی تصویر حرکت میکنه مات میشه تصویر واقعا شاید کسی به این مسئله دقت نکرده چون این موضوع فقط روی مانیتور های سینک مستر به چشم میاد. واقعا اگه نکست بود دست به پیس نمی زدم. واقعا از دست EA بدجوری کفری شدم
    نکست چی هست؟؟

منظورم از مشکل داوری اینه که مثلا داور فقط تو زمین مثل یک موجود اضافی عمل میکنه
    اگه خطا بشه حرکتی نمیکنه
    کمک داور فقط راه میره اصلا پرچم نمیزنه

تو pesهم یک سری مشکلاتی هست مثله لاینسنس نبودن
    پایین بودن هوش مصنوعی و چندتا اشکال دیگه..

-----------
    چیزی که من امسال باعث شد از pesخوشم باید فقط سیستم bal هستش ولا غیر...
    فیفا از لحاظ هوش مصنوعی بازیکنا خیلی بهتر عمل کرده...(به خصوص تو جای گیری)‌ولی تو اون موارد خیلی ضعیفه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_vsgh
    نکست چی هست؟؟
    بازیهایی که کیفیت گرافیکی اونها مطابق استاندارد کنسولهای XBox360 و PS3 هست رو اصطلاحا نکست جنریشن (NEXT GENERATION) میگن بطور مثال بازی Pro Evulatin Soccer 2009 یا Crysis Warhead و Call of Duty و ... بازیهای نکست هستند.

منظورم از مشکل داوری اینه که مثلا داور فقط تو زمین مثل یک موجود اضافی عمل میکنه
    اگه خطا بشه حرکتی نمیکنه
    کمک داور فقط راه میره اصلا پرچم نمیزنه
    آهان از اون لحاظ ... گفتی مشکل داوری فکر کردم مشکل برنامه 90ی دارن
    خوب آره داور اصلا دیده شدن یا نشدنش هیچ فرقی نداره تو فیفا حق با شماست اینم مشکلی بود که از اول داشت مثل تماشاگرا که فاقد حجم هستند و 2 بعدی طراحی شدند

تو pesهم یک سری مشکلاتی هست مثله لاینسنس نبودن
    پایین بودن هوش مصنوعی و چندتا اشکال دیگه..
    حالا مشکل لایسنس نبودن به حال من و شما خیلی فرقی نداره انصافا به من چه که فیفا رسما از آرسنال مجوز گرفته یا نگرفته چه فرقی به حال من و شما داره وقتی با یه ویرایش میشه همه چیز رو تغییر داد دیگه اهمیت لایسنس برای ما گیمرها خیلی زیاد نمیتونه باشه ولی به هر حال خوبه که بازیها موقع تولید لایسنس بشن

اما هوش مصنوعی توی بازی پیس وحشتناک پایین هست در واقع بازیکنا زمانی به سمت توپ میرن که توپ در کمتر از 2 متریشون باشه و وقتی ما حمله میکنیم به صورت عمقی بقیه مهاجمها برمیگردن(فکر کنم ولشون کنی میرن میشینن تو رختکن) معمولا توی سانتر از جناحین دلیل اینکه اکثر نمیتونن بازیکنا ضربه سر بزنن به دلیل دیر متوجه شدنشون در نزدیک شدن توپ هست. در صورتی که این مسایل توی فیفا رعایت شده به خوبی

چیزی که من امسال باعث شد از pesخوشم باید فقط سیستم bal هستش ولا غیر...
    فیفا از لحاظ هوش مصنوعی بازیکنا خیلی بهتر عمل کرده...(به خصوص تو جای گیری)‌ولی تو اون موارد خیلی ضعیفه
    بله شما هم عین خودمی... به منم خیلی می چسبه مود BAL. برعکس از Be A Pro متنفرم حتی این تنفر توی بازی Euro 2008 تشدید پیدا کرد و توی کمپینگ باید برای غلبه کامل به یک تیم یه نوبت هم باهاشون به صورت Be a pro بازی میکردی که خیلی ناجور بود. کلا یکی از اشکالات عمده فیفا 09 امسال به خاطر شرایط تکراری بود که در بازی قبلی هم بودن من انتظار تغیرات بیشتری رو توی مود مربیگری داشتم ولی بعد 2 بار تموم کردن دیدم اصلا نچسبید بهم. با این همه امیدواری های زیادی به 2 بازی آینده دارم که تا قبل 2010 منتشر خواهند شد

6. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

اما هوش مصنوعی توی بازی پیس وحشتناک پایین هست در واقع بازیکنا زمانی به سمت توپ میرن که توپ در کمتر از 2 متریشون باشه و وقتی ما حمله میکنیم به صورت عمقی بقیه مهاجمها برمیگردن(فکر کنم ولشون کنی میرن میشینن تو رختکن) معمولا توی سانتر از جناحین دلیل اینکه اکثر نمیتونن بازیکنا ضربه سر بزنن به دلیل دیر متوجه شدنشون در نزدیک شدن توپ هست. در صورتی که این مسایل توی فیفا رعایت شده به خوبی
    چه بحثی شد...
    این نکته هوش قبلا هم تو تاپیک خود pes من اولین بار مطرح کرده بودم...بدجوری رو اعصابم میره وقتی میتونی به یه بازیکنت پاس بدی و تو حالت تک به تک قرار بگیره همینکه پاس رو میفرستی بازیکنت بر میگرده عقب...
    -------ژژ
    ولی خداییش فیفا تو این یک مسئله خوب کار کرده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چطور ميتونم پاس عمقي رو تو فيفا 09 فعال كنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

وقتی می خواستی devdata رو سیو کنی می باس جلوی end of file یه اینتر میزدی اوکی خیالی نیست فولدر data / input رو خال کن این devdata رو بریز توی فولدر user توی my document

در ضمن دقت کن ببین اسم گیم پدت دقیقا چیه؟
    twin usb vibration gamepad
    یا
    twin usb gamepad

اگه دومی باشه باید devdata رو با نوت پد وا کنی کلمه vibration رو پاک کنی ولی اگه اولی هست نیاز نیست کاری بکنی (یادت باشه 2 تا نوشته vibration باس هر دو رو پاک کنی)

اینم فایل devdata
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کلا برای اطلاعات بیشتر می تونی به تاپیک استیکی کلوپ گیم پد هم سر بزنی پشیمون نمیشی
    کد:
    با تشکر ویژه از وقتی که گذاشتی
    دکمههایدسته کامل راه افتاد ولی مشکل بزرگ دیگری پیش امد . حالا وقتی پاس می دهی بازیکنی که دریافت کننده پاسه به جای اینکه توپ رو استپ کنه یه تو سر توپ می زنه و توپرو 2متر جلوی خودش میا ندازه و بازی کردن غیر ممکنه
    چیز خاصی به نظرت نمی رسه ؟
    گمان کنم باید یه گیم پد دیگه بگیرم .. دوست عزیزم ایا گیم پدخاصی مخصوص این فیفا 09 است که با تنظیمات پیش فرض خودفیفا کل دکمه هاش کار کنه
    باز هم تشکر می کنم ازت

داره خودمونی میشه nokhale2_3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض تنظيمات

سلام
    آقا يه سوال
    اگه تكراريه ببخشيد
    من 1 دسته دوتايي دارم يعني 2تا دسته به 1 usb ميخوره
    چرا تنظيمات يكي رو عوض ميكنم تنظيمات اون يكي هم عوض ميشه؟ :-(
    مثلاً ميخوام 1 دسته با مربع شوت كنه 1 دسته ديگه با دايره بشوته
    Last edited by nokhale2_3; 17-01-2009 at 00:42.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    آقا يه سوال
    اگه تكراريه ببخشيد
    من 1 دسته دوتايي دارم يعني 2تا دسته به 1 usb ميخوره
    چرا تنظيمات يكي رو عوض ميكنم تنظيمات اون يكي هم عوض ميشه؟ :-(
    مثلاً ميخوام 1 دسته با مربع شوت كنه 1 دسته ديگه با دايره بشوته
    با توجه به اینکه این سوال رو در کلوپ گیم پد هم پرسیدی با اجازه همون جا پاسخ دادم رفیق

با تشکر ویژه از وقتی که گذاشتی
    دکمههایدسته کامل راه افتاد ولی مشکل بزرگ دیگری پیش امد . حالا وقتی پاس می دهی بازیکنی که دریافت کننده پاسه به جای اینکه توپ رو استپ کنه یه تو سر توپ می زنه و توپرو 2متر جلوی خودش میا ندازه و بازی کردن غیر ممکنه
    چیز خاصی به نظرت نمی رسه ؟
    گمان کنم باید یه گیم پد دیگه بگیرم .. دوست عزیزم ایا گیم پدخاصی مخصوص این فیفا 09 است که با تنظیمات پیش فرض خودفیفا کل دکمه هاش کار کنه
    باز هم تشکر می کنم ازت
    نه گیم پد شما یچ ایرادی نداره شما اگه تشریف بیارید کلوپ گیم پد کلی فایل Devdata برای گیم پدهای مختلف گذاشته شده ببینید کدومش با مال شما سازگاره خوب با توجه به اینکه حجم دانلودشون فوق العده ناچیز هست می تونید همه رو در عرض کمتر از چند ثانیه دانلود کنید. اگه گیم پدت طرح PS2 هست بهترین کیس واسه فیفا بازی کردن هست. اینم لینک کلوپ گیم پد دانلود ها رو از دست ندی
    کد:
    چطور ميتونم پاس عمقي رو تو فيفا 09 فعال كنم؟
    همین 2 خط بالاتر رو بخون متوجه میشی تو هم کار مشابه رو انجام بده که جناب yebordi میخواد انجام بده

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

بابا کی میاد با هامچی بازی کنیم فیفا 09 رو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •