تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام شرکت سرویس می گیرید؟

راي دهنده
445. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • شاتل

178 40.00%
  • پرنیان نت

23 5.17%
  • فن آوا

28 6.29%
  • نداگستر

216 48.54%
صفحه 226 از 577 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 5767

نام تاپيک: اینترنت استان اصفهان

آخر فروم باز ali_disslove's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من چندروز پیش رفتم نداگستر به امید اینکه 512 بگیرم، اما بیشتر از 128 نمیده، مگر اینکه مدرک نمیدونم از کجا بیاریمو اینا؛ البته هنوزم دنبالشم.
    خواستم ببینم جای دیگه 512 نمیدن که خوبم باشه؟ غیر از وایمکس.
    ممنون

نه این قانونیه که تنظیم مقررات میخواد ازشون وگرنه از خداشونه که 2 مگ رو هم بدون گواهی بهت بدندو پولشتو ازت بگیرند

پیشنهاد من اینه که از پارس آنلاین بگیرید من قبلا داشتم خوب که اصلا نبود اما نسبت به بقیه خیلی بهتر بود---روزانش از صبا خیلی ضعیف تره اما شبانش بهتره

یه سرویس داده پارس آنلاین 1 ساله اینترنت 128 فقط 49 هزار تومن و این عالیییییییییییییییییه --شبانه هم رایگان بشین پا دانلود حالشو ببر
    روزا 140 میداد به من شبا 20-30 میداد البته 6 ماه پیش داشتما--زدم ازش بیرون اما حالا که همچین سرویسی با همچین قیمتی داده به محض اینکه 1.5 ماهه پیشگامانه مزخرفم تموم شه میرم سراغش حالی به حولی

هر چی باشه بهتر از پیشگامانه لا اقل از لحاظ قیمتی --فقط باید زنگ بزنم ببینم واقیعت داره همچین قیمتی یا سره کاریه

راستی یکی از داتک سرویس گرفته تستشو که گذاشته بود دیدم پینگش 60 هست خیلی حسرتش رو خوردم--داتک که هیچ کس بهش نگاهم نمیکرد چی شده
    Last edited by ali_disslove; 30-07-2010 at 22:15.

2. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

آخر ما نفهمیدیم از کدوم شرکت سرویس بگیریم بهتره !!!!؟ (512Kbs)

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

آخر ما نفهمیدیم از کدوم شرکت سرویس بگیریم بهتره !!!!؟ (512Kbs)
    من گفتم چند بار اگه روزانه میخوای اول صبانت بعد شاتل(شبانه افتضاحی دارند جفتشون بخصوص دومی-اولی قابل قبول و واسه بعضیا عالیه بعضیا فاجعه)

اگه شبانه میخوای پیشگامان بهتره البته واسه دوستان واسه من که تعریفی نداره

اگه روزانه و شبانه متوسط و نه چندان خوب و نه چندان بد میخوای + قیمت خیلییی ارزون پارس آنلاین بردار

نتیجه اخلاقی اینکه من از 4 تا از اینایی که گفتم داشتم و از همیچ کدومم خیلی راضی نبودم --اما صبا و پارس رو من خیلی بیشتر میپسندم -صبا رو به خاطر سرعت توپش توی روز و شبانه که بعضی شبا حال میده + صبا بهترین isp از نظر سایت جهانی speedtest.net معرفی شده (تو خود همین سایت speedtest برید ببینید طرفدار یا جانبداری از کسیم نداره
    و بعد هم از پارس که میخوام دوباره برگردم بهش به محضی که پیشگامانم تموم شد میخوام برم بگیرم چون قیمتش بی نظیره

5. این کاربر از ali_disslove بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من گفتم چند بار اگه روزانه میخوای اول صبانت بعد شاتل(شبانه افتضاحی دارند جفتشون بخصوص دومی-اولی قابل قبول و واسه بعضیا عالیه بعضیا فاجعه)

اگه شبانه میخوای پیشگامان بهتره البته واسه دوستان واسه من که تعریفی نداره

اگه روزانه و شبانه متوسط و نه چندان خوب و نه چندان بد میخوای + قیمت خیلییی ارزون پارس آنلاین بردار

نتیجه اخلاقی اینکه من از 4 تا از اینایی که گفتم داشتم و از همیچ کدومم خیلی راضی نبودم --اما صبا و پارس رو من خیلی بیشتر میپسندم -صبا رو به خاطر سرعت توپش توی روز و شبانه که بعضی شبا حال میده + صبا بهترین isp از نظر سایت جهانی speedtest.net معرفی شده (تو خود همین سایت speedtest برید ببینید طرفدار یا جانبداری از کسیم نداره
    و بعد هم از پارس که میخوام دوباره برگردم بهش به محضی که پیشگامانم تموم شد میخوام برم بگیرم چون قیمتش بی نظیره
    تایید میشه فقط اینم بدون که از 26 تیر که من سرویس 128 سه ماهه نداگسترم رو تمدید کردم (1 ماهه نداره اونی که توسایتش نوشته هم مزخرفه) به نظر میاد سرعتها آوردن پایین الان 128 سرعتش روی 16 هست توی روز (که الته این سرعت همون سرعت استاندارد 128 هست) شبا بهتره اوایل شب روی 200 بعدش آروم میاد پائین تا حدود 30 هم میاد بعضی وقتا ولی میانگین شبانه حدود 70 هست

7. 2 کاربر از a.abbasi72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

تایید میشه فقط اینم بدون که از 26 تیر که من سرویس 128 سه ماهه نداگسترم رو تمدید کردم (1 ماهه نداره اونی که توسایتش نوشته هم مزخرفه) به نظر میاد سرعتها آوردن پایین الان 128 سرعتش روی 16 هست توی روز (که الته این سرعت همون سرعت استاندارد 128 هست) شبا بهتره اوایل شب روی 200 بعدش آروم میاد پائین تا حدود 30 هم میاد بعضی وقتا ولی میانگین شبانه حدود 70 هست

جدی میگی ؟؟شبا شده 200؟ اون وقت 128 داری؟؟بابا میانگین 70 خیلییییییی عالیه

یادش بخیر صبا که داشتم لینکو که میزدم رو دانلود تا میومدم yes رو توی اپرا بزنم میدیدم تموم شده دانلودش -- پس حالا هم به صبا فکر میکنم هم پارس آنلاین-حالا که فعلا 1.5 ماه وقته فکر کردن داریم

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام
    بالاخره من برگشتم به اینترنت
    رفتم یه مگ گرفتم از پیشگامان قیمتاش هام بد نبود سه گیگ گرفتم برا یه ماه ببینم چطوریاس فعلا که سرعت دانلودش حرف نداره نواسانش فقط حدود 5 کیلوبایته

10. این کاربر از farzan311 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    رفتم یه مگ گرفتم از پیشگامان قیمتاش هام بد نبود سه گیگ گرفتم برا یه ماه ببینم چطوریاس فعلا که سرعت دانلودش حرف نداره نواسانش فقط حدود 5 کیلوبایته
    گواهی تحصیلی گرفت یا جواز کسب ؟من که الان 256 دارم میتونم یک ماه 512 یا 512 تبدیل کنم ؟اون وقت باید هزینه رانژه هم بدم ؟

اگه 512 کردم سرعتم بهتر میشه یا نه ؟یعنی 2برابر میشه ؟

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

یشنهاد من اینه که از پارس آنلاین بگیرید من قبلا داشتم خوب که اصلا نبود اما نسبت به بقیه خیلی بهتر بود---روزانش از صبا خیلی ضعیف تره اما شبانش بهتره
    اینجا دیدم اکثرا رای دادن به نداگستر، به نظرتون اون چطوره؟
    به غیر از بحث قیمت اگه میشه بگین.
    ممنون

سلام
    سرعت یک مگ گرفتین؟ میشه بپرسم مدرک از کجا بردین که گذاشتن بگیرین؟

13. این کاربر از frnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من نزدیک 2 ساله از صبانت (همون نداگستر) سرویس میگیرم .
    خیلی راضیم ........ .

15. 2 کاربر از AmiIin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان نیاز به کارت طلایی شاتل دارم...
    یک نفر لطف می کنه برام پیغام شخصی کنه؟
    پیشاپیش ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •