شرکت سریر کالا نوت بوکهای سوزوکی را با 12 رنگ جالب وارو بازار کرده است و قیمتهاش هم از 500000 تومان الی 1200000 هست ، در کل سوزوکی برند خوبی هست ، یه تحقیق کنید و نتیجه را به من هم بگین .
شرکت سریر کالا نوت بوکهای سوزوکی را با 12 رنگ جالب وارو بازار کرده است و قیمتهاش هم از 500000 تومان الی 1200000 هست ، در کل سوزوکی برند خوبی هست ، یه تحقیق کنید و نتیجه را به من هم بگین .
سوزوکی مزخرف ترین برند هست ... حتی سایت ساپورت درایور هم به درستی نداره چه برسه ساپورت داخلی و ...!
وقتی برند معتبر با تکنولوژی روز هست مجبورید برید سمت برند چینی تازه کار ؟!!!
1- زیادتر از اختلاف 8400 با 8600 ... البته پیشنهاد میکنم توی خود سایت nvidia و یا در سایت notebook review ببینید گرافیک هر سری و روی چه پورتهایی و چه تکنولوژی هایی چه امتیازاتی از 3Dmark06 گرفته اند نه بحث های اینطوری که این خوبه اون خوبه این بده ! یا چقدر فرقشونه یعنی چی ؟ بگیم 2 کیلو خوبه ؟ یا مثلا بگیم 8800 تا آخرین رزولوشن اسلوموشن نداره ولی 8600 چرا ؟
بیشتر چیپست و بیت ریت و سرعت GPU و نوع رم (فرکانس) مهم تر است تا مقدار رم اما برای بازی حداقل با 256 MB dedicate باشه
2- ربطی نداره ! مگه تطابق فرکانسی یا ولتاژ با هم دارند یا از یک باس لاین استفاده میکنند ؟ پس شکاف AGP و PCE و SLI و CrossFire برای چیه ؟ اصلا شما از گرافیک چه اطلاعاتی دارید توی PC چه برسه به لپ تاپ !
3- آقایون .. خانوم ها ... رم XPS M1530 از نوع GDDR3 هست و بالاترین فرکانس و پایین ترین delay برای gaming در بازار زیر 2 میلیون ایران .... چقدر سوالات تکراری ؟![]()
خوب ببین 12.1 تبلت اچ پی همه مجهز به سی پی یو های قوی AMD turion X2 هستند و از لحاظ قدرت پردازش و سرعت عالی
صفحه تماما لمسی و شورکاتهای استثنایی در کنار مانیتور که شما رو در اجرا کارهایتان راحت میکنه
گرافیکش بد نیست و جوابگو البته برای بازی ضعیف هست (سری 6000 جیفورس با 32 تا 64 مگابایت حافظه استاتیک)
از لحاظ قیمت عالی هستند و برای تبلت کارها پیشنهاد میشه
اولین قیمت دوستمان از شرکت زیگورات هست و قیمت های من هم از لیست هایی که برام فاکس میشه
اگر قراره من مثل شما ماهی 1 لیست تلفنی بگیرم که دیگه ...
هر هفته 40 تا فاکس قیمت برام میاد![]()
شارژ باتری : HP DV2620ea و بعد dell 1310
گرافیک DV6595 و Dv2620ea و بعد vostro 1310
میگم شما حرف دنیا رو قبول ندارید که میگم با یه XPS M1530 حدود 1.700.000 میشه به راحتی Assain و Crysis رو در حد high level اجرا کرد ؟ بابا این لپ تاپ توی رنج خودش بی نظریه
گرافیکش دقیقا همانند HP من هست و بسیار قدرتمند برای بازی
اگه میشه بقیه هم در مورد سوالم جواب بدن ::
-------------------------------
خوب من نوت بوک رو هم برای بازی میخوام هم 3d max و اتوکد !!
nvidia nvs140 یا geforce 8600!!؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
قصد خرید Dell 1420 دارم با مشخصات Cpu 1.83 Core 2 Duo , Ram 2 Gb , Hard 160 , Lcd 14.1 Vga 890 Mg Geforce 8400 , ....قیمت 970 هزار تومان بنظرتون انتخاب خوبی هست با توجه به اینکه Vga آنبور و شیر نیست ...هدف استفاده خانگی کمی هم نرم افزارهای مهندسی مثل Solid , Auto Cad
آقایون و خانوما در تائید حرف جناب Register عزیز من همراه با یکی از دوستانم تشریف بردیم و از فروشگاه (***) یک لپ تاپ HP 2850 خریدیم که تا الان بی نهایت ازش راضی هستیم. شفافیت تصویر عالیه. نمی گم از سونی بهتره اما واقعا از دل و توشیبا خیلی بهتره. گرافیک عالی هارد 250 و CPU 2.1 اینتل. آخرش هم شد 1.240.000 تومان که انصافا می ارزید. البته با LCD 14 که خوب شاید بعضی ها نپسندند. خودم هم به زودی یکی دیگه ازش می خرم. نمی دونم چرا بدجوری به دلم نشسته
و یک سوال هم جناب Resgister عزیز. این لپ تاپ های 14 اینچ سری XPS 1430 (اگه اشتباه نکنم) نسبت به 14 های HP چطوره؟
Last edited by general_sorena; 31-07-2008 at 12:15.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)