بله عزیز من میخواستم راجبع آموزش هم بگم که توسط دیویژن ایران برگزار میشه و کلی اطلاعات مفیدی داره
اما کسی از آموزش هایی کع من گذاشتم استقبال نکرد و من فکر کردم که کسی مشتاق نیست
اما بر روی چشم من آموزش Team Sleak هم آماده میکنم
بله عزیز من میخواستم راجبع آموزش هم بگم که توسط دیویژن ایران برگزار میشه و کلی اطلاعات مفیدی داره
اما کسی از آموزش هایی کع من گذاشتم استقبال نکرد و من فکر کردم که کسی مشتاق نیست
اما بر روی چشم من آموزش Team Sleak هم آماده میکنم
اینم به خاطر شما عزیز
البته من این آموزش رو آماده نکردم
این کار آقای Faraz Ghobadi هست یکی از اعضای محترم دیویژن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام دوستانی که مایل به یادگیری جدی این رشته هستنند در جریان باشن که امشب ساعت 8 شب به وقت ایران
کلاس
مبانی و کلیات پرواز با هواپیماهای ملخی چند موتوره،
Four Aerodynamic Forces، Flight Planning، Weight & Balance
برای هواپیما King Air 350 هست
باور کنید این کلاس ها به خود شما کمک میکند برای این که اساتیدی که در این کلاس ها آموزش میدن از خلبانان
خوب کشور هستنند که به صورت کاملا رایگان این اطلاعات رو در اختیار ما قرار میدهیند
نه فارسي هست.
اينم اضافه کنم که وقتي وارد کلاس شديد صحبت نکنيد مگر اينکه اجازه داده باشن.
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
خير آموزش هاي شما بسيار مفيد هست. البته من بيشتر منتظر آموزش پر کردن flight plan هستم اما تا اينجا خيلي آموزنده بود ممنون.
ماشالا اين MTL چقدر طول ميکشه!
Tommy جان فکر کنم یه اشتباه لپی شده ! اینجا نمی گه تا 24 ساعت آینده یه ایمیل واسه شما میاد !! بلکه می گه شما 24 ساعت وقت دارید تا ایمیل رو باز کرده و تایید کنید ...مگه نه؟!!!
این تیم اسپیک رو از کجا بیارم؟
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
خودم پیدا کردم ---اینا هاش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------
انتهای این لینک نوشته که کلاس هایی که قبلا آموزش د اده شده رو به صورت آف لاین واسه دانلود می ذارن؟ کوشن؟!!!
کجان ؟
دوست من لينك آفلاين كلاسها انشالله بعد اتمام كليه كلاسهاي توسط كاپيتان آبكار در همون پيج گذاشته مي شه درروز كلاسها هم در سرور cc.ts.ivao.aero يك كانل صوتي جديد به نام IR-Class باز مي شه كه شما مي تونيد با مراجعه به اونجا در ساعت كلاس در كلاس حضور يابيد . در ضمن اون آموزش تيم اسپيك كه فراز نوشته سرورش به اين سرور cc.ts.ivao.aero تغيير يافته.
موفق باشيد....
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
دني جان كلاس هاي ivap برگزار شده و ديگه راجع به فلايت پلن آموزش نمي دن از مي توني از محمد داوديان براي آموزش اين در قسمت IR-MEMBER بپرسي.
موفق باشي...
---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------
اين كلاس به پنج شنبه موكول شد.
بله شما درست میفرمائید
و زیر شم هم میگه که امکان داره که در قسمت Spam ایمیل شما رفته باشه
واگر در inbox نبود اون قسمت رو چک کنید
ببینید دوست عزیز راجبع اولی باید بگم که این طور نیست
راجبع پلن که خیلی موضوعات مختلفی داره در کلاسی با موضوع Doc 4444 – Air Traffic Management مطرح خواهد
شد که البته فکر میکنم که سال دیگه برگزار بشه چون هنوز زمان معلوم نیست و آخرین کلاسی که در این سال برگزار
میشه و تاریخش مشخص شده 26 اسفند هست
اما من خیال دارم اگر دوستان کمک کنند و در اینجا کسی مشتاق باشه این آموزش رو به صورت کامل و تخصصی بزارم
و فقط در مورد دوم من هم روز پنج شنبه این مطلب رو نوشتم و کلاس عقب نیوفتاده بود که به یک روز دیگه موکول بشه
موفق باشید
دوستان من جدیدترین نسخه این بازیو با دوبله می خوام میشه معرفی کنین ؟ خواهشا کامل باشد
سیستم من این هست بازی روی اون چطور اجرا میشه ؟
گرافیک 1گیگ 9500
رم 4 گیگ
سی پی یو core2 7500
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)