تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 607 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 6066

نام تاپيک: Microsoft Flight Simulator X

اگه نباشه جاش خالی می مونه TOOMY-2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دوستان بهتره که زودتر در ايوائو ثبت نام کنند چون هرچه ديرتر به ضرر خدتون تموم ميشه! چرا؟
    براي اينکه از اين کلاسهاي گرانبها و مفيد ومجاني عقب ميوفتيد:
    من خودم در اين کلاسها شرکت و کلي اطلاعات کسب کردم و مطمئنا براي شما هم همينطور خواهد بود...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    TOOMY جان شما هم اگر زودتر آموزش تيم اسپيک رو آماده کنيد خيلي خوب ميشه البته آموزش خاصي هم نداره فقط تا اون حدي که دوستان بتونند در کلاسها شرکت کنند ممنون ميشم.
    بله عزیز من میخواستم راجبع آموزش هم بگم که توسط دیویژن ایران برگزار میشه و کلی اطلاعات مفیدی داره

اما کسی از آموزش هایی کع من گذاشتم استقبال نکرد و من فکر کردم که کسی مشتاق نیست

اما بر روی چشم من آموزش Team Sleak هم آماده میکنم

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اینم به خاطر شما عزیز

البته من این آموزش رو آماده نکردم

این کار آقای Faraz Ghobadi هست یکی از اعضای محترم دیویژن

کد:

تمام دوستانی که مایل به یادگیری جدی این رشته هستنند در جریان باشن که امشب ساعت 8 شب به وقت ایران

کلاس

مبانی و کلیات پرواز با هواپیماهای ملخی چند موتوره،
    Four Aerodynamic Forces، Flight Planning، Weight & Balance

برای هواپیما King Air 350 هست

باور کنید این کلاس ها به خود شما کمک میکند برای این که اساتیدی که در این کلاس ها آموزش میدن از خلبانان

خوب کشور هستنند که به صورت کاملا رایگان این اطلاعات رو در اختیار ما قرار میدهیند

3. 3 کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

کلاس ها به زبان انگلیسیه؟

پروفشنال dani.flight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض 1

کلاس ها به زبان انگلیسیه؟
    نه فارسي هست.
    اينم اضافه کنم که وقتي وارد کلاس شديد صحبت نکنيد مگر اينکه اجازه داده باشن.

---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------

بله عزیز من میخواستم راجبع آموزش هم بگم که توسط دیویژن ایران برگزار میشه و کلی اطلاعات مفیدی داره

اما کسی از آموزش هایی کع من گذاشتم استقبال نکرد و من فکر کردم که کسی مشتاق نیست

اما بر روی چشم من آموزش Team Sleak هم آماده میکنم
    خير آموزش هاي شما بسيار مفيد هست. البته من بيشتر منتظر آموزش پر کردن flight plan هستم اما تا اينجا خيلي آموزنده بود ممنون.

ماشالا اين MTL چقدر طول ميکشه!

6. این کاربر از dani.flight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

قبل از هر چیز میخواستم از تمام عزیزانی که قسمت اول این مقاله رو دیدن و منتظر قسمت دوم این مقاله بودن معزرت

خواهی کنم بابت تاخیر و از تمام دوستانی که قسمت اول این مقاله رو مشاهده نکردن دعوت میکنم که قبل از قسمت

دوم این مقاله حتما قسمت اول رو ببینند

در اینجا میتونید مشاهده کنید

صفحه 198 تایپیک 4

کاملا مشخص هست

خوب بریم سر آموزش

بچه درست بشین اون ته کلاس سر صدا نکن

آموزش پرواز آنلاین توسط IVAO قسمت دوم:

خوب همون طوری که در قسمت 1 این آموزش دیدن با چند نمونه از Ratting ها آشنا شدین اما حالا میخوام به تریتیب

مراحل ثبت نام شما رو در اینجا قرار بدم

فقط خواهش میکنم مراحل که توضیح داده شده رو به ترتیب پیش برید و به قسمت های دیگه سایت فعلا مراجعه

نکنید تا مشکلی پیش نیاد

خوب اول باید به سایت IVAO برید به آدرس زیر :

کد:
    وبعد طبق عکس زیر روی گزینه Join IVAo کلیک کندی تا قسمت کشویی باز شود وسپس روی Person کلیک کنید

لطفا به جز لینک هایی که توضیح داده میشود به لینک های دیگه کاری نداشته باشد

خوب توی این صفحه که مشاهده میکنید توضیح کاملی درباره ثبت نام شما داده و توضیحاتی در باره نحوه آموزش در

خود شبکه که من خودم براتون توضیح میدم

ودر این صفحه شما باید در قسمت پایین صفحه روی Continue with registration کلیک کنید

ودر این صفحه هم باید دوباره روی Continue with registration کلیک کنید

(از شما تایید قبول کردن وپذیرفتن قوانین سایت رو دارد )

و در این صفحه جدید شما باید فیلد های خواسته شده رو پر کنید

لطفا به اینجا دقت کنید به جز 3 فیلد اول که همه میدونید ( نام . نام خانوادگی و آدرس ایمیل )

2 فیلد بعدی خیلی مهم هستن

4 که زبان هست اگر شما به انگلیسی تسلط دارید حتما این گزینه رو انتخاب کنید

و از همه مهم تر این قسمت هست که شما باید ایران رو انتخاب کنید

( بچه ها نخندین شاید بگین خوب میدونیم که باید ایران رو انتخاب کنیم )

اما چون دوستان زیادی رو دیدم که چون در یک کشور دیگه زندگی میکنند نام اون کشور رو زدن و همین براشون دچار

مشکل شده .چون این نام کشور مشخص کننده Division شما هست نه اون کشوری که در اون زندگی میکنید

به عنوان مثال یکی از دوستان من چون الان در Boston آمریکا زندگی میکنه به اشتباه آمریکا رو زده بود و یه کم طول

کشید تا از Division امریکا به ایران منتقل شد

خلاصه در قسمت پایین هم بهتر هست که هر 2 گزینه رو Yes بزنید

در این جا از شما میپرسه که دوست دارید که به چه عنوانی فعالیت کنید

بهتر هست که هر 2 رو بزنید

به عنوان مثال خیلی از دوستان در زمان ثبت نام فقط pilot رو میزنند وبعدا که میخوان ATC کار کنند مجبورن دوباره

فعالش کنن

( یک توضیح کوچیک در مورد ATC)

ببنید دوستان این که شما در این شبکه بتونید موفق باشید وبتونید مراحل آموزش رو خوب درک کنید لازم به این

هست که در بعضی موالرد شما خودتونو جای کنترل بزارید و این کار هیچ رقمه انجام نمیشه مگر این که شما

اول قوانین اولیه نرم افزار ATC که در ادامه معرفی خوام کرد رو شما بلد باشد

و جدا از این مسئله که اگر قرار بود همه کسانی که در این شبکه فعالیت میکنن فقط به عنوان خلبان بودن دیگه اصلا

نمیشد بگیم real و دیگه به واقعیت نزدیک نمیشد

خوب نمیخوام الان خیلی روی این موضوع زوم کنم فقط میخواستم بگم که هر کس که الان خلبان موفقی در این

شبکه هست به این علت هست که اول یک کنترل موفق هست

چون اگر یک کنترل موفق باشید میدونید که چی چیزی رو کی و کجا باید از خلبان بخواین و همین جور هم بر عکس

خوب ادامه آموزش
    بعد از انتخاب گزینه های مورد نظر باید روی Join IVAO کلیک کنید

سپس وارد صفحه زیر میشوید

به دلایل امنیتی و غیر امنیتی قسمتی از موارد قابل مشاهده نیست

( چشمتو درویش کن مگه خودت یوزر و پس نداری )

خوب اطلاعاتی که شما در این جا وارد کردین رو به شما نمایش میده و میگه که یک ایمیل از طرف این شبکه حد اکثر

تا 24 ساعت آینده به آدرس ایمیلی که نوشته شده ارسال خواهد شد .

توجه کنید که وارد ایمل خودتون بشن و دنبال ایمیلی که از طرف IVAO اومده رو پیدا کنید و باز کنید

( معمولا با نام IVAO و با موضوع IVAO Members Department ایمیل ارسال میشود )

خوب بعد از این که ایمیل رو باز کردین یه آی دی ویه پسورد هست و البته یه لینک که وقتی وری لینک کلیک کنید وارد

یه صفحه جدید میشید که باید اون آی دی وپسورد رو وارد فیلد مربوطه کنید

مثل عکس زیر :

خوب بعد از این که تایید شد وارد صفحه زیر میشید که به شما میگه بعد از 15 دقیقه شما در شبکه فعال خواهید شد

و در قسمت پایین یه دکمه هست که اگر بزنید وارد لیست کاربران شبکه میشید که به ترتیب هر کشور تقسیم بندی

شده ونام هر کشور رو نوشته و در مقابل هم تعداد کاربران فعلی اون شبکه

که اگر میخواید اسم خودتونو ببینید باید روی ایران کلیک کنید و در آخرین صفحه اسم مشخصات و سایر اطلاعات

خودتونو میتونید ببنید

اینم بگم شاید خیلی از دوستان بخوان بدون که کدوم کشو بیشترین وشلوغ ترین کشور در این شبکه هست

از نظر تعداد کاربران کشور برزیل و از نظر تعداد افراد آنلاین در شبکه به عنوان خلبان ومخصوصا کنترل که خیا مهم

هست کشور آلمان هست

که میشه گفت در 24 ساعت شبانه روز هیچ وقت این کشور خالی نیست مخصوصا کنترل

اگر به این شبکه آشنا هستین که خوب باید بدونید چرا من روی کنترل حساس هستم و هی میگم مخصوصا

اگر که نه هیچ اشکالی نداره آشنا میشین

خوب دوستان اگر اجازه بدین من یه استراحتی میکنم بقیه آموزش رو تا امشب آماده میکنم هنوز قسمت دوم تموم

نشده

تا اینجا اگر سئوال بود بفرمائید تا من بقیه آموزش رو آماده کنم
    Tommy جان فکر کنم یه اشتباه لپی شده ! اینجا نمی گه تا 24 ساعت آینده یه ایمیل واسه شما میاد !! بلکه می گه شما 24 ساعت وقت دارید تا ایمیل رو باز کرده و تایید کنید ...مگه نه؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

این تیم اسپیک رو از کجا بیارم؟

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

خودم پیدا کردم ---اینا هاش
    کد:

---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

دوستان بهتره که زودتر در ايوائو ثبت نام کنند چون هرچه ديرتر به ضرر خدتون تموم ميشه! چرا؟
    براي اينکه از اين کلاسهاي گرانبها و مفيد ومجاني عقب ميوفتيد:
    من خودم در اين کلاسها شرکت و کلي اطلاعات کسب کردم و مطمئنا براي شما هم همينطور خواهد بود...

کد:
    TOOMY جان شما هم اگر زودتر آموزش تيم اسپيک رو آماده کنيد خيلي خوب ميشه البته آموزش خاصي هم نداره فقط تا اون حدي که دوستان بتونند در کلاسها شرکت کنند ممنون ميشم.
    انتهای این لینک نوشته که کلاس هایی که قبلا آموزش د اده شده رو به صورت آف لاین واسه دانلود می ذارن؟ کوشن؟!!!
    کجان ؟

داره خودمونی میشه x ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

خودم پیدا کردم ---اینا هاش
    کد:

---------- Post added at 02:24 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

انتهای این لینک نوشته که کلاس هایی که قبلا آموزش د اده شده رو به صورت آف لاین واسه دانلود می ذارن؟ کوشن؟!!!
    کجان ؟
    دوست من لينك آفلاين كلاسها انشالله بعد اتمام كليه كلاسهاي توسط كاپيتان آبكار در همون پيج گذاشته مي شه درروز كلاسها هم در سرور cc.ts.ivao.aero يك كانل صوتي جديد به نام IR-Class باز مي شه كه شما مي تونيد با مراجعه به اونجا در ساعت كلاس در كلاس حضور يابيد . در ضمن اون آموزش تيم اسپيك كه فراز نوشته سرورش به اين سرور cc.ts.ivao.aero تغيير يافته.
    موفق باشيد....

---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------

نه فارسي هست.
    اينم اضافه کنم که وقتي وارد کلاس شديد صحبت نکنيد مگر اينکه اجازه داده باشن.

---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------

خير آموزش هاي شما بسيار مفيد هست. البته من بيشتر منتظر آموزش پر کردن flight plan هستم اما تا اينجا خيلي آموزنده بود ممنون.

ماشالا اين MTL چقدر طول ميکشه!
    دني جان كلاس هاي ivap برگزار شده و ديگه راجع به فلايت پلن آموزش نمي دن از مي توني از محمد داوديان براي آموزش اين در قسمت IR-MEMBER بپرسي.
    موفق باشي...

---------- Post added at 11:49 PM ---------- Previous post was at 11:48 PM ----------

اینم به خاطر شما عزیز

البته من این آموزش رو آماده نکردم

این کار آقای Faraz Ghobadi هست یکی از اعضای محترم دیویژن

کد:
    تمام دوستانی که مایل به یادگیری جدی این رشته هستنند در جریان باشن که امشب ساعت 8 شب به وقت ایران

کلاس

مبانی و کلیات پرواز با هواپیماهای ملخی چند موتوره،
    Four Aerodynamic Forces، Flight Planning، Weight & Balance

برای هواپیما King Air 350 هست

باور کنید این کلاس ها به خود شما کمک میکند برای این که اساتیدی که در این کلاس ها آموزش میدن از خلبانان

خوب کشور هستنند که به صورت کاملا رایگان این اطلاعات رو در اختیار ما قرار میدهیند
    اين كلاس به پنج شنبه موكول شد.

10. 3 کاربر از x ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

Tommy جان فکر کنم یه اشتباه لپی شده ! اینجا نمی گه تا 24 ساعت آینده یه ایمیل واسه شما میاد !! بلکه می گه شما 24 ساعت وقت دارید تا ایمیل رو باز کرده و تایید کنید ...مگه نه؟!!!
    بله شما درست میفرمائید

و زیر شم هم میگه که امکان داره که در قسمت Spam ایمیل شما رفته باشه

واگر در inbox نبود اون قسمت رو چک کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

دني جان كلاس هاي ivap برگزار شده و ديگه راجع به فلايت پلن آموزش نمي دن از مي توني از محمد داوديان براي آموزش اين در قسمت IR-MEMBER بپرسي.
    موفق باشي...
    اين كلاس به پنج شنبه موكول شد.

ببینید دوست عزیز راجبع اولی باید بگم که این طور نیست

راجبع پلن که خیلی موضوعات مختلفی داره در کلاسی با موضوع Doc 4444 – Air Traffic Management مطرح خواهد

شد که البته فکر میکنم که سال دیگه برگزار بشه چون هنوز زمان معلوم نیست و آخرین کلاسی که در این سال برگزار

میشه و تاریخش مشخص شده 26 اسفند هست

اما من خیال دارم اگر دوستان کمک کنند و در اینجا کسی مشتاق باشه این آموزش رو به صورت کامل و تخصصی بزارم

و فقط در مورد دوم من هم روز پنج شنبه این مطلب رو نوشتم و کلاس عقب نیوفتاده بود که به یک روز دیگه موکول بشه

موفق باشید

13. این کاربر از TOOMY-2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال yaghob.boss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    مغز رایانه - CPU

پيش فرض

دوستان من جدیدترین نسخه این بازیو با دوبله می خوام میشه معرفی کنین ؟ خواهشا کامل باشد

سیستم من این هست بازی روی اون چطور اجرا میشه ؟

گرافیک 1گیگ 9500
    رم 4 گیگ
    سی پی یو core2 7500

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •