اره!12 تومن فقط برای یک برچسب!من برای ان82 کیف ارزون پیدا نکردم!همه بالای 15 تومن قیمتشون بود!الان نه قابی داره نه کیفی!!
اره!12 تومن فقط برای یک برچسب!من برای ان82 کیف ارزون پیدا نکردم!همه بالای 15 تومن قیمتشون بود!الان نه قابی داره نه کیفی!!
من که باورم نمیشه 12 تومن به خاطره یه برچسب....!!!!!!
حجت جون اینقدر نگران نباش منم مثل تو شده بود وکمکم به حدی شد که خودم با اشتیاق کندمش که جلوی اینو اون افت کلاس واقعا شدید بو...همه میگفتن یارو خسیسه نمیخواد یه برچسب بخرو...و.
ببین برچسبای 1500 تومنی هست که واقعا هم خوبه نه خط میگیره نه هیچی اون عالیه.....
الانم کیف فابریک ومخصوص ان 82 همه جا تو بازار یافت میشه باقیمت 4 تا 4500 ....
بابا کاری نداره که برو اینجا دوست من:bluetooth/paired devices/option/deleteچه جوری بلوتوث های که می فرستیم اسم انها را پاک میکنیم .
اینو که یاد دارم وقتی new paired device رو میزنمو میگم اسامی بلوتوثی که اونجاستو میگم .
با این برنامه میشه ....
( به طور کامل توضیحات قبل از نصب برنامه رو بخونید ....)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قاب برا اين گوشي نيومده ؟
من هر چي كريستالي ميگيرم يا سايزش مشكل داره يا دكمه هاش گير ميكنه !
سلام به همه
داشتم برا خودم الكي تو اينترنت مي گشتم به يه سايت جالب برخوردم :
تو اين سايت دوربين N82 رو با دوربين N95 8G با عكس مقايسه كرده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اين كه هنوز خوبه
فروشنده هاتو تهران بابت نصب يه بازي يا يه نرم افزار دره پيت حدود 5هزار تومان.براي نصب برنامه GPS روي گوشي هم 25 هزار تومان مي گيرند
(خواستيد آدرس هم مي دم خودتون بريد ببينيد.)
من خودم گوشيم رو از يزد خريدم اومدم تهران به همين دليل نتونستم gps گوشيم رو نصب كنم
يه دو روز بعد رفتم به يكي از اين مغازه هاتو تهران تا gps رو فعال كنم.
بعد از اينكه نصب كرد پرسيدم چقدر مي شه گفت 25 هزار تومان منم گفتم...........(سانسور)
منم گفتم نمي دم نرم افزار و پاكش كن
عمه ننه گوشيم رو گرفت گذاشت تو كشو گفت پول و بيار گوشي رو ببر
خلاصه با كلي جنگ و دعوا 10 تومن دادم![]()
سلام اگه بشه قیمت امروز n82 رو بزارین ممنون میشم چون فردا می خوام یکی بخرم یه وقت کلاه سرم نره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)