بعضی از قسمت ها فایبر گلاس بقیش هم مثل بقیه ماشین ها ورق فلزی
بعضی از قسمت ها فایبر گلاس بقیش هم مثل بقیه ماشین ها ورق فلزی
کشنده های قدیمی چی ؟ مثه n12 یا مایلر
اونام فایبرگلاس داشتن؟
در مورد این دوتا زیاد اطلاعات ندارم ولی معمولا کشنده های قدیمی رو با ورق های فلزی میشاختن.مثلا اینتر ناش رو بببینی با این که با ورق فلزی(الیاژ شده فکر کنم الومینیوم) شاخته شده فوق العاده سبکه.
n12 ه از فایبرگلاس هم ورقه اما مایلر تمام ورقهکشنده های قدیمی چی ؟ مثه n12 یا مایلر
اونام فایبرگلاس داشتن؟
تماما از ورق بودن مزیت محسوب میشه؟
تنها مزیتش شاید ایمنی بیشترش باشه اتونم در بعضی مواقع...وگرنه فایبرگلاس سبک تره و خوب در ایران سبکی یکی از ملاک های خرید و فروش هاست
مگه چقد وزنش فرق میکنه؟
یه کشنده که می تونه بیست-سی تنو بکشه حالا چن کیلو بالا پایین چه فرقی میکنه واسش؟
خوب راننده ها تا 20 تن بار رو کجاز هستن ببرن بعد از اون میشه اضافه بار به ازای هر تن اضافه مبلغ خیلی بیشتری رو میگین چون اکثر ماشین ها تا یه حدی رو میتونن بار بزنن به دلیل سنگینی اگر یک ماشین بتونه اون بار ببره کرایه خیلی خوبی میگیره مثلا صاحب بار مجبوره بار به دوتا ماشین بده و کرایه هم باید بده حالا همش یک ماشین میبره کرایه 1 برابر و نیم میکنه خوب این هم برای صاحب ماشین خوبه هم برای ماشین...!
کلا باید تو کارش باشی تا دقیق متوجه منظو من باشی.پدر من بوده مواقعی که بار زده برای کاهش وزن باسکول حتی جعبه حتی لاستیک های زاپاس رو هم باز کرده.
این کشنده های ولوو چه فرقی می کنن و بر چه اساسی نامگذاری میشن؟
مثلا n10 , n12 و یا مثلا خود n1033 , n1025 ؟
نقل قول از فروم همسایه:
2 عدد اول حجم موتور 2عدد دوم قدرت موتور
N1025 موتور 10لیتری با توان 250 اسب بخار
N1033 موتور 10لیتری با توان 330 اسب بخار
N1233 موتور 12لیتری با توان 330 اسب بخار و...
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)