ویرایش و انتقال به تاپیک زیر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by total_overdose; 08-07-2011 at 12:40.
من نمیفهمم هر چی میگم شما یه چیز دیگه میگیری انگار! نکنه پست من رو یه خط در میون میخونی؟؟
گفتی وقتی بنزین سوپر میریزم بهتر کار میکنه گفتم چون موتور 206 برای استفاده از سوپر طراحی شده. گفتم برو پیکان بخر؟؟ این مغلطه چیه میکنی دوست عزیز؟؟ با مغلطه میخوای حرفت رو جلو ببری که نمیشه عزیزم که! عجیبه ها.
ریختن الکل هر کسی میدونه که باعث بالا بردن اکتان میشه. حتی اکتارن رو میتونه به بالای 100 ببره. نفهمیدم الکل ریختن چه ربطی داشت به صحبت ما؟؟
اینم منطق!که سایت وابسته هست!
شما ببین چه کسی حرف زده و چی گفته. منبعش هر سایت معتبر خبری باشه چه دولتی چه خصوصی فرقی نمیکنه.
میخواد ب ب سی بگه یا رجانیوز.
بالاترین مقام مسئول در امر تولید بنزین داخلی گفته. نه حسن آقا بغال سر کوچه یا من یا آقای total_overdose !
منطق داشتن بد نیست ها دوست عزیز!
ویرایش و انتقال به تاپیک
Last edited by total_overdose; 08-07-2011 at 12:50.
ببخشید میپرم وسط حرفاتون
اما منم با حرف های آقای total_overdose موافقم در مورد کیفیت
من نه از نظر علمی از این چیزا سر در میارم نه فنی
اما فقط به عنوان یه مصرف کننده که کارم هم دبی هست و بعضی مواقع ماشینمو میارم ایران واقعا شاهد تفاوت کیفیت بنزین هستم .وقتی بنزین سوپر ایران میزنم مسافتی که طی میکنم خیلی کمتر میشه نسبت به اونجا و همچنین قدرت ماشین افت میکنه و بیشتر نیاز هست گاز بدم.یکبار هم که بنزین معمولی زدمماشین چراغ چکش روشن شد.البته نمیدونم شایدم مربوط به چیز دیگه ای بود
من فک میکنم بنزین سوپر ایران شاید قابل مقایسه با بنزین معمولی اونجا باشه و شاید هم یک پله پایینتر![]()
اوووو چه بحثی حالا اینارو بیخیال الان بنزین سوپر ما اکتانش چنده 80 ؟با این قرص ها مکمل ها تا چقدر میشه رسوندش 90 تا میشه ؟
تا حدودی هر دو شما درست میگید ولی خوب ما میگیم باشه بنزین بی کیفیت ولی توتال جان همه چی به ینزین ختم نمیشه دلیل اصلی اینکه الان یه 206 با این موتور مهندسی شده فرانسه نمیتونه قدرت واقعیش رو به نمایش بگذاره از مجهولات هستچون بقول شما با اضافه کردن الکل یا حالا مکمل هایه دیگه میشه کمی بنزین رو بهینه کرد اما باز با این حال هم میبینیم که نه یه جای کار باز میلنگه !
خدا صبرمون بده ایشاله یه روز هم تو ایران بنزین با اکتان95 تولید بشه آمین !
امید به روزی که تو کشورمون کیفیت هم باعث رقابت شه ! اگر همین الان بیان پمپ هایه بنزین رو بر اساس کیفیت بنزینی که ارائه میدن دسته بندی کنن خیلی مفید خواهد بود چون خیلی ها دستشون بسته میشه کمتر تخلف خواهیم دید مثل اضافه کردن آب و ...... که میدونید ولی کو یه مدیریت مناسب که بیاد همچین کاری بکنه ! میدونید که کیفیت بنزین سر جایه خودش اما در مرحله دوم کیفیت پمپ بنزین ها و خدمات رسانی شون هم تاثیر گذار هست
اینم در آخر بگم مشکل ما اینه که رقابت سازی اصلا وجود نداره و کاملا همه چی مافیا بازی شده خودتون بهتر میدونید منظورم چیه !
بحث رو هم دیگه کشش ندیم بهتره
مخلص شما محمد هستم![]()
Last edited by isbn; 08-07-2011 at 00:23.
دقیقا درست میگید جناب isbn ببخشید اسمتون رو نمیدونم
من قبل تر هم گفتم یکی از دلایل ...
در مرود اکتان هم چیزی که اعلام شده 87 که شخصا بعید میبینم!
و البته من حرف های دوست عزیزمون جناب penryn ببخشید اسم شما هم نمیدونم رو ابتدا هم گفتم رد نمیکنم!
البته از شخصیت ایشون هم خوشم میاد و مثل همه از رویه شنیده حرف نمیزنه!.چون متعاسفانه ما ایرانیها حرفامون از رویه شنیدن و یک چیزی رو میشنویم دیگه بهش کلید میکنیم و تکرارش میکنیم به دور از اینکه حقیقته یا خیر!
بیشتر فکر میکنم طولانی شدن بحثمون به خارج شدن بخث از موضوع اصلی برگرده! که من عذر میخوام اگه تاپیک رو به هم ریختم![]()
Last edited by total_overdose; 08-07-2011 at 00:03.
اگه لازم و مفید باشه و طرفین بحث جوش نیارند چه اشکالی داره؟؟ من داخل تاپیک خودش هم بحث فنی کردم و نظرم رو با استدلال علمی قبلاً گفتم.بنظرم بحث رو کش داریم میدیم!
خوب این نظر شخصی شماست و ما نمیتونیم متأسفانه بعنوان مستند و مستدل قبولش کنیم. خودتون هم باید قبولش داشته باشین. هموطور که اگه یه نفر بیاد غلو کنه و بگه بنزین ایران توانایی گذراندن استاندارد فعلی اتحادیه اروپا یعنی Euro IV رو داره نظرش مستند و مستدل نیست (چون بنزین فعلی بازار ما توانایی Euro II رو داره) نقطه ی مقابلش هم نظرات شخصی مثل نظرات شماست و اینم مستدل نیست. افراط و تفریط بالذات نشانه ی اشتباه بودن نظره و خصوصاً اگر مدارکی دال بر اشتباه بودنش هم باشه که دیگه هیچ.اما حقیقت لخته دوسته عزیز! بنزین ایران کیفیت کلی مناسبی نداره و فکر نکنم بشه منکر این شد!
مرحبا. این یه حرف فنی بود.ببین قبول دارم موتور 206 برایه بنزین سوپر ساخته شده!
ولی این اشتباه بود. ببین عزیز در اتحادیه ی اروپا بخاطر استانداردهای بسیار سختگیرانه ی محیط زیستی و البته ایالت کالیفرنیاالان اکثر کشور ها اکتانشون بالاتر از 90 هست!
بنزین EuroPremium که EuroSuper هم بهش میگن اکتانی بین 90 تا 91 داره. ضمناً اندازه گیری اکتان به دو روش انجام میشه که میانگینش رو در نظر میگیرن که مورد بحث ما نیست ولی نیاز شد اونم توضیح میدم و این عددی که من گفتم همون میانگین MON و RON بود. ولی در مثلاً ایالات متحده و استرالیا و کانادا این عدد برای بنزین regular برابر 87 هست نه طبق ادعای شما بالاتر از 90. اون سوپر یا سوخت E85 هستش که بالاتر از 90 هست.
نه اینطور نیست. ذات پدال برقی که بطور استاندارد کمپانی داره میذاره این تأخیر جزئی رو داره و شما برای رفع اون از پدال 5 سیمه باید استفاده کنین و کارخونه برای صرفه جویی خودش اینکار رو نکرده.اگر بنزین معمولی کیفیت مناسبی داشته باشه نباید ایراداتی مثل تاخیر گاز داشته باشه!
چطوره یارگیری یا رأی گیری کنیم؟؟!!! اونجوری همونطوری که توی دو تا پست بالاتر گفتم البته اگه (جسارت نشه بشما) اکثریت عوام جامعه میبنی همین رو میگن. قبلاً هم گفتن این حرف رو هیچ متخصصی دولتی یا خصوصی تابحال تأیید نکرده و متأسفانه مثل گوله برفی که بگردونی بزرگ میشه اینم از طریق یه کلاغ چهل کلاغ شدن بر سر زبون یه عده که اصلاً سواد این رو ندارن که چه ایزومرهایی در بنزین موجوده و زیاد و کم شدن هر نوع چه اثراتی داره مطرح شده و حالا ما که به هر جهت تحصیل کرده تلقی میشیم داریم اینجا تکرارش میکنیم!اما منم با حرف های آقای total_overdose موافقم در مورد کیفیت
ضمناً برای اینکه این تاپیک به حاشیه نره اگه مایل بودین میشه این بحث راست یا کذب بودن کیفیت بنزین ایران رو میشه در تاپیک خواب رفته ی خودش دنبال کنیم:
Last edited by Penryn; 08-07-2011 at 00:37.
آقا شما داری به خودت تیکه میندازی؟ شرمنده البته هااگه لازم و مفید باشه و طرفین بحث جوش نیارند چه اشکالی داره؟؟![]()
جناب penryn من پست هایی که زیاد به این تاپیک ربط نداشت به همون تاپیکی که شما گفتین انتقال دادم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر صلاح میدونید ماله شما هم انتقال بدین و ناظرین عزیز هم پست های ویرایش شده اینجارو پاک کنن.
ممنون
Last edited by total_overdose; 08-07-2011 at 12:39.
عزیزم این کاملاً به فرهنگ شخصی شما بستگی داره که به یه بحث فنی-علمی به چه دیدی نگاه کنی..... البته بقول خودت شرمنده ها!
===========================
برادر. منکه گفتم بیا در تاپیک خودش ادامه بده. حداقلش اونجا دیگه کسی پیدا نمیشه مثل ایشون وسط بحث بیاد تیکه پرانی کنه. امیدوارم از طرف مدیران برخورد مناسب صورت بگیره. چون ما اونجا دقیقاً همین بحث رو داشتیم به همین شکل و در پایان هم خیلی دوستانه بحث تموم شد.دوست ندارم تاپیک به حاشیه بره و خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد.
بله خوب. منم به همین دلیل اکتان بنزین از اروپا رو هم گذاشتم که جای شبهه باقی نمونه. اگه خواستی میتونیم در زمینه ی مقایسه ی نوع بنزین کشورهای مختلف بیشتر بحث کنیم....البته همونطور که گفتین من منظورم اتحادیه اروپا بود.چونکه درصد زیادی از ماشین هایی که تولید میکنیم اروپایی هستن و یا به نوعی تکنولوژی اروپایی سرچشمه میگیرن منم استاندارد رو گذاشتم رویه اروپا!
همونطور که میدونین ایالات متحده بزرگترین مصرف کننده ی بنزین در دنیاست و خودش هم اکثراً پالایش میکنه و وارد کننده نیست و اکتانش رو هم گذاشتم و برابر ایران هستش.اما در کل همیشه باید با خوب ها خودمون رو مقایسه کنیم و خواستار پیشرفت باشیم !
ضمناً ما از شرکتهای ریلاینس هندی و شرکت فرانسوی توتال، شرکت های سوییسی ویتول و گلنکور و شرکت بریتانیایی بریتیش پترولیوم تا یه سال و نیم قبل بنزین رو از این شرکتها وارد میکردم. همون زمان هم خیلیها میگفتند این بنزین که داریم استفاده میکنیم کیفیتش پایینه!!
ای دوست عزیز!از نزدیکان تیپ 2 مدل 84 دارن که پدال برقی نداره و سیمی هست اما مشکل تاخیر گاز به ویژه موقع گرفتن کولر داشتن! یک باک سوپر زدن مشکل رفع شد الان هم سوپر نمیزنه بنزین معمولی میزنه با یه مکمل که نمیدونم اسمش چیه و حقیقتش خودمم زیاد بهشون اعنقاد ندارم اما میگه مشکلی نداره و تاخیر گاز حل شده!
خودم مدت زیادی پارس و 405 داشتم .......
من دو ساعت توضیح دادم که قبلاً.
طراحی موتور XU7 JP و سه رده از XU9 و سه مدل از XU10 که همگی در فرانسه و بعضیهاش در ایران روی 405 نصب شده و نیز دو نوع از TU3 و نوع TU5 N6A که روی 206 استفاده میشن(البته مدتیه TU5 JP4 L4 روی 405 و.... هم نصب میشه) همگی برای استفاده از بنزین سوپر طراحی شدن نه براساس استفاده از بنزین معمولی و در صورت استفاده از بنزین معمولی دچار همه ی اون مشکلاتی خواهید شد که شما هم خودتون گفتید. پس اشکال از من و شما هستش که بریم داخل باک این ماشینها بنزین معمولی میریزیم و در صورت اینکار باید تبعاتش رو هم قبول کنیم. و مثل شما نباید تقصیر رو گردن کیفیت بنزین انداخت و از از بنزین معمولی هم توقع کارایی بنزین سوپر رو داشت!!
مخلص آقا.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)