تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 380 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 3794

نام تاپيک: كليه ی بحث ها،سوالات و مشكلات درباره ی مديريت دانلودها و دانلود

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

در IDM برای فایل هایی که از یوتیوب لینک دارند و فیلطر هستند میشه صف جدا گانه در نظر گرفت تا با تنظیمات پراکسی دانلود بشند و بعد از اتمام اونها، صف دیگه ای که شامل لینک های غیر فیلطر هست به صورت عادی و بدون تنظیمات پراکسی شروع به دانلود کنه ؟

چون برای دانلود شبانه میخوام و اگر همه رو با تنظیمات پراکسی دانلود کنم سرعت دانلود پایین میاد و میخوام که لینک هایی که فیلطر نیستند، معمولی دانلود بشند.

ممنون.
    Last edited by omid-p30; 22-04-2012 at 12:23.

2. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام.

در IDM برای فایل هایی که از یوتیوب لینک دارند و فیلطر هستند میشه صف جدا گانه در نظر گرفت تا با تنظیمات پراکسی دانلود بشند و بعد از اتمام اونها، صف دیگه ای که شامل لینک های غیر فیلطر هست به صورت عادی و بدون تنظیمات پراکسی شروع به دانلود کنه ؟

چون برای دانلود شبانه میخوام و اگر همه رو با تنظیمات پراکسی دانلود کنم سرعت دانلود پایین میاد و میخوام که لینک هایی که فیلطر نیستند، معمولی دانلود بشند.

ممنونئ.
    سلام...

خیلی فکر خوبیه اگه این نرم افزار این امکان رو داشت اما نداره !!!

یک راه دیگه ای براش هست اونم این کادری هست که نشون دادم :

توی این کادر اسم سایت هایی که میخواین با ------ دانلود نشه رو وارد کنید و بین اسم سایتها Space بزارین فقط...

4. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

من جدیدا نمیتونم از 4SHARED دان کنم.
    چرا؟
    میگه باید عضو باشی قبلا اینجوری نبود.............

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من جدیدا نمیتونم از 4SHARED دان کنم.
    چرا؟
    میگه باید عضو باشی قبلا اینجوری نبود.............

اگر همچین پیغامی میده خوب مسلما قوانین جدید رو اعمال کرده و باید عضو شد

7. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه djmetalboy2005's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض دانلود با دانلود منیجر و نام گذاری خودکار فایلهای دانلودی

با سلام.سرچ کردم پیدا نکردم...ممنون میشم کمک کنید!
    میخوام بدونم آیا با نرمافزارهای دانلود منیجر ( ترجیحا IDM ) میشه تنظیماتی انجام داد که هر نوع از فایلی که دانلود میکنه خودش به ترتیب شماره گذاری کنه؟ مثلا به عدد یعنی 1.2.3.4......

قضیه اینه که میخوام تعداد زیادی فایل پی دی اف دانلود کنم که شماره گذاری باید بشن. و مجبورم هر فایل رو دستی RENAME کنم... میخوام اگه تنظیماتی باشه بزنم. که وقتی دانلود انجام میشه خودش بترتیب شماره گذاری کنه.. همچین امکانی هست؟ حالا یا IDM یا نرمافزارای دیگه.. ضمنا بعد از دانلود نمیشه نام گذاری کنم.چون شماره هرفایل باید با جزتیاتش هماهنگ باشه...
    سطح آشناییم با کامپیوتر هم خوبه نسبتا... ممنون میشم هرچه سریعتر راهنمایی کنید. باتشکر فراوان
    IDM یه قسمت داره تو قسمت TASK به اسم BATCH DOWNLOAD که نمیدونم اینه اونی که من میخوام یا نه...ممنون میشم راهنمایی کنید. من از یک سایت دانلود میکنم ولی هرفایل لینک دانلود خاص خودش رو داره... این قسمت از IDM گفته یه آدرس وارد کنم. آدرس چی رو باید وارد کنم؟ )
    خیلی واسم حیاتیه...ممنون میشم کمک کنید...
    Last edited by djmetalboy2005; 25-04-2012 at 22:01.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    هر نسخه ای از اینترنت دانلود منیجر رو نصب میکنم بلاک شده و سریال نامبر میخواد از کرک هم استفاده می کنم فایده نداره
    چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

با سلام.سرچ کردم پیدا نکردم...ممنون میشم کمک کنید!
    میخوام بدونم آیا با نرمافزارهای دانلود منیجر ( ترجیحا IDM ) میشه تنظیماتی انجام داد که هر نوع از فایلی که دانلود میکنه خودش به ترتیب شماره گذاری کنه؟ مثلا به عدد یعنی 1.2.3.4......

قضیه اینه که میخوام تعداد زیادی فایل پی دی اف دانلود کنم که شماره گذاری باید بشن. و مجبورم هر فایل رو دستی RENAME کنم... میخوام اگه تنظیماتی باشه بزنم. که وقتی دانلود انجام میشه خودش بترتیب شماره گذاری کنه.. همچین امکانی هست؟ حالا یا IDM یا نرمافزارای دیگه.. ضمنا بعد از دانلود نمیشه نام گذاری کنم.چون شماره هرفایل باید با جزتیاتش هماهنگ باشه...
    سطح آشناییم با کامپیوتر هم خوبه نسبتا... ممنون میشم هرچه سریعتر راهنمایی کنید. باتشکر فراوان
    IDM یه قسمت داره تو قسمت TASK به اسم BATCH DOWNLOAD که نمیدونم اینه اونی که من میخوام یا نه...ممنون میشم راهنمایی کنید. من از یک سایت دانلود میکنم ولی هرفایل لینک دانلود خاص خودش رو داره... این قسمت از IDM گفته یه آدرس وارد کنم. آدرس چی رو باید وارد کنم؟ )
    خیلی واسم حیاتیه...ممنون میشم کمک کنید...

سلام..

البته تا حد زیادی به اون گزینه ی خاص نزدیک شدین اما اونی که شما میخواین نیست.

Batch download یا دانلود گروهی ، موقعی استفاده میشه که روی سروری که میخواین ازش دانلود کنید فایلها از پیش نامگذاری شده باشه و شما تایین میکنی که از شماره های فعلان تا فعلان رو برای من بگیر..

اما اینکه خود آی دی ام فایلها رو نام گذاری کنه امکانش نیست.

موفق باشید..

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام
    هر نسخه ای از اینترنت دانلود منیجر رو نصب میکنم بلاک شده و سریال نامبر میخواد از کرک هم استفاده می کنم فایده نداره
    چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

سلام

اول ورژنی که الان دارین بطور کامل از روی سیستم پاک کنید..

این ورژن رو دریافت و نصب کنید :

http://www.mediafire.com/?nri4onqewyjmcdh

داخلش Patch هستش ، برنامه رو که نصب کردین ، ارتباط با اینترنت رو قطع کنید و بعد Patch رو کلیک کنید و دکمه ی Patch بزنین ، برای همیشه کرک میشه.

موفق باشید.

12. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام بر دوستان
    دوستان من تازگیا به این فکر افتادم که واسه دانلود شبانه از IDM استفاده کنم ولی به چند مشکل برخوردم.
    مثلا اینکه من میذارم از ساعت 2 نصفه شب شروع به دانلود کنه ولی میبینم که از همین چند ثانیه بعد شروع به دانلود میکنه و بعد که متوقفش میکنم میبینم از چند ثانیه بعد دوباره شروع به دانلود میکنه.
    یه نفر لطف کنه یه توضیح بده
    با تشکر

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام بر دوستان
    دوستان من تازگیا به این فکر افتادم که واسه دانلود شبانه از IDM استفاده کنم ولی به چند مشکل برخوردم.
    مثلا اینکه من میذارم از ساعت 2 نصفه شب شروع به دانلود کنه ولی میبینم که از همین چند ثانیه بعد شروع به دانلود میکنه و بعد که متوقفش میکنم میبینم از چند ثانیه بعد دوباره شروع به دانلود میکنه.
    یه نفر لطف کنه یه توضیح بده
    با تشکر
    شما تو قسمت اینترنت و شبکه برید اونجا یه تاپیک بود برای خاموش و روشن کردن کامپیوتر برای دانلود سر ساعت معین.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •