تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 1081 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز sAsAn.K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

سایت Softexia رو که دیگه قبول دارید ؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر هنوز قبول ندارید گید تا دانلود کنم نصب کنم خیال همر راحت کنم که بالاخره کدوم یکی از اینائه ! : Beta - Alpha
    اینم از Softpedia :
    کد:
    ورژن 8.0.0.64 بتا .
    Last edited by sAsAn.K; 22-11-2007 at 14:49.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز

برای رفع شبهه من لینک تاپیک مربوطه را در فوروم کاسپرسکی برایتان می گذارم که یکی از مدیران آنجا توضیحات لازم را

در مورد این نسخه و نسخه های مشابه داده است و امیدوارم که دیگر شبهه ای باقی نماند:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی ممنون. پس حالا یعنی این رو پاک کنم؟ خطریه؟ این بهتره یا همون که شما میگی؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سایت Softexia رو که دیگه قبول دارید ؟!
    کد:
    اگر هنوز قبول ندارید گید تا دانلود کنم نصب کنم خیال همر راحت کنم که بالاخره کدوم یکی از اینائه ! : Beta - Alpha
    اینم از Softpedia :
    کد:
    ورژن 8.0.0.64 بتا .
    سلام عزیز

فکر کنم سوتفاهمی پیش آمده است مراحل تکاملی یک نرم افزار به شکل زیر است :

همانطور که می بینید پس از مرحله Pre-Alpha که اولین مرحله تولید یک نرم افزار است اولین مرحله تکاملی یک

نرم افزار مرحله آلفا است در این مرحله ویژگیهای جدید به طور تدریجی به نرم افزار اضافه می شوند مرحله بعدی

مرحله بتا است که در آن هیچ مشخصه جدیدی به نرم افزار اضافه نمی شود فقط اشکالات موجود شناسایی و

برطرف می شوند پس از آن مرحله Release Candidate یا RC قرار دارد که در این مرحله اغلب اشکالات عمده

برطرف شده است و نرم افزار بالقوه آماده عرضه نهایی است و در نهایت نسخه Final یا Gold قرار دارد که برای

مصرف عموم عرضه می شود .برای اطلاعات بیشتر می توانید سری به لینک زیر هم بزنید :

همانطور که گفته شد در مرحله آلفا است که ویژگیهای جدید به نرم افزار اضافه می شود و در ابتدای مرحله بتا

محصول به اصطلاح منجمد می شود ( Feature Freeze ) و پس از آن دیگر هیچ ویژگی جدیدی اضافه نمی شود و تنها

اشکالات موجود برطرف می شوند نسخه 8 کاسپرسکی هنوز در مرحله آلفا است چون هنوز ویژگیهای جدید به آن

اضافه می شود در لینک زیر که مربوط به تاپیک اختصاصی نسخه 8.0.0.64 در فوروم کاسپرسکی است می توانید

لیست مشخصات جدید اضافه شده به این محصول را مشاهده کنید .در ضمن همانطور که می بینید در آن تاپیک هم

این نسخه به عنوان نسخه آلفا معرفی شده است :

ارادتمند

4. 2 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

خیلی ممنون. پس حالا یعنی این رو پاک کنم؟ خطریه؟ این بهتره یا همون که شما میگی؟
    من فکر می کنم استفاده از نسخه 7.0.0.125 به مصلحت باشد هر چند اگر کارهای خطری زیادی نمی کنید و تا حالا هم

مشکلی برای سیستمتان پیش نیامده است می توانید با همین نسخه ای که دارید سر کنید تا نسخه MP1 که به زودی

منتشر می شود را دانلود و نصب کنید .

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

vtn54 عزیز خوبه خودتم داری میگی !
    اول Alpha ش اومد حالا هم Beta ش اومده دیگه !

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

دوست من

منظور من این بود که نسخه 8 هنوز به مرحله Public Beta نرسیده است که در عمل هنوز یک نسخه آلفا یا PreBeta

هست برای اثبات این موضوع می توانید سری به صفحه مربوط به نسخه های بتای موجود در سایت کاسپرسکی بزنید ( لینک زیر )

همانطور که می بینید نسخه 8 هنوز به عنوان نسخه بتا معرفی نشده است :

ای خدا لعنت کنه این نسخه های آزمایشی رو
    تمام سیستم رو بهم ریخت
    همون اینترنت سیکوریتی 7 بهتره

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

vtn54 عزیز خوبه خودتم داری میگی !
    اول Alpha ش اومد حالا هم Beta ش اومده دیگه !
    خوب راستش مسئله این جا است که نسخه های بتای واقعی هنوز عرضه نشده اند و نسخه های فعلی نسخه آلفا

هستند اگر چه ممکن است در محیط برنامه از واژه بتا استفاده شده باشد ( که این برای مشخص کردن آنها از نسخه های

نهایی و جلوگیری از اشتباه کاربران است ) شما ظاهر به لینکی که دادم سر نزده اید ولی من شکل آن قسمت را برایتان

می گذارم که دیگر تردیدی نباشد :

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ببخشید میشه لایسنساشو بدین اخه هر چی معرفی میشه یا قبول نمیکنه یا زود بلاک لیست میشه ممنون
    سلام

متاسفانه لیسانسهای کاسپرسکی زود به زود در لیست سیاه قرار می گیرند و معمولا لیسانسی پیدا نمی شود که برای

طولانی مدت فعال باقی بماند و لی خوشبختانه اکثر لیسانسهای جدید در تاپیک اختصاصی ان معرفی می شوند و معمولا

در بین آنها لیسانس فعال نیز پیدا می شود کافی است شما به صورت مرتب ان تاپیک را دنبال کنید .در ضمن اکثر

دوستانی که در زمینه رجیستر شدن کاسپرسکی مشکل دارند یکی از مراحل کار را درست انجام نمی دهند برای همین

بد نیست سری به پست اول انجمن مربوطه بزنید که راهنمای مصور وارد کردن لیسانس گذاشته شده است در ضمن کلیدهای زیر را

امتحان کنید امیدوارم به دردتان بخورد :

لطفا بعد از این مشکلات مربوط به کرک و سریال کاسپرسکی را در تاپیک مربوط به آن دنبال کنید.

تاريخ عضويت
    Jun 2005
    محل سكونت
    اصــــــفهان

پيش فرض

والا عزیز ، نسخه ی 8.0.0.68 هم اومده و اونم هم چنین نوشته Beta ، ولی من میم قبلا یه نسخه ی 8 اومد اون Alpha بود الان دیگه نمی نویسه آلفا مینویسه بتا .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

9 فرق AntiVirus , Internet security

فرق AntiVirus , Internet security هنگام شناسایی ویروس ها چیست آیا درست است که می گویند AntiVirus نمی تواند تروجان ها را شناسایی کند مخصوصاٌ Node32

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •