تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 649 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 6490

نام تاپيک: کلوپ سونی اریکسون Xperia™ X1

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

x1 بخرم یا نه ؟
    رم 8 گیگ خوبه براش ؟؟
    قمت چنده ؟؟؟
    خداحافظ ؟؟؟؟
    خوبی و بدی گوشی همش نسبیه و بستگی به کاربرد شما داره، شما از گوشی چی میخای؟
    اگه دنبال دوربین و بلندی صدا هستی اصلآ درو پاکت پیسی رو یه خط سرخ بکش،
    اما اگه نیاز به lcd بزرگ و با کیفیت و البته نرم افزارهای متنوع و کلآ گوشی مهندسی با صفحه لمسی هستی حرف نداره و عالیه.

بازم به خود شما برمیگرده بگو از گوشی چی میخای؟ اگه هم پاکت پیسی داری یا داشتی، این یکی از بهترین هاست.

رم هم تا 16 گیگ که روش تست کردن و هیچ مشکلی نداره.تا 32 هم نوشته ساپورت میکنه(الان 32 گیگ نداریم)

قیمتش هم با گارانتی اصلی سیتادل 640 و بدون گارانتی هم 50 تومن یا بیشتر ارزونتره.

ممنون
    Last edited by Mah12; 12-02-2009 at 15:59.

آخر فروم باز hesamkowsar's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

به هرکسی که اکسپریا میخره پیشنهاد میکنم همون روز اول یه محافظ صفحه iphone بخره و اندازه کنه و بچسبونه...وقتی خط افتاد تمومه...

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

x1 بخرم یا نه ؟
    رم 8 گیگ خوبه براش ؟؟
    قمت چنده ؟؟؟
    خداحافظ ؟؟؟؟
    اگه پاکت پی سی نیاز داری اکسپریا گزینه عالی هست...
    رم پیشنهاد میکنم 16 گیگ بگیر...البته 100 تومانه...فقط هم تو پاتخت پیدا میشه...
    سیتادل اصلی 780....و سیتادل غیر اصلی 650....جفتشون سیتادل هستند اما سیتادل اصلی که 100 تومانی گرونتره نشونش اینه که رو جعبش هم برچسب هالوگرام سیتادل داره...(بزرگ)...اما اونای دیگه فقط که تیکه کاغذ به عنوان گارانتی میرن...کارت گارانتی سیتادل اصل به جعبه گوشی چسبیدا...جدا نیست

اگرم بدون گارانتی دوست داشتی تا 590 تومان هست...

4. این کاربر از hesamkowsar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من کاريش نکردم کلا جنس درب باتری که فلزی هست این خاصيت رو داره ، قسمتهای دیگه که فلزی هستند اینطوری نیست
    کيف چرمی براش خريدم و اصلا بدون کيف تو جیبم نمیزارم
    چند هفته پيش دیدم یه چیز مثله نقطه رو دره باتری ، فکر کردم چیزی چسبيده ، یکم با ناخون کشیدم روش رنگش رفت ...
    4 گوشه درب باتری رنگشون خود به خود رفته یکم
    البته باید با دقت دید تا مشخص بشه ، وله با 1 ماه استفاده نباید به اين راحتی رنگش بره ... فکر کنم تا 1 سال دیگه کلا بره
    من یه k800 دارم که دو سال استفاده میکنم ، فريم دورش فلزی هست و اصلا رنگش نرفته
    من پيشنهاد میکنم نقره ای بخرید ، با اینکه مشکی زيبا تره ولی نقره ای مشکل رنگ رفتگی نداره
    رفتم پرسیدم سیتادل رنگ اکسپریارم گارانتی میکنه یعنی اگه رنگش رفت قاب گوشی رو برات عوض میکنه با توجه به قیمت جدید سیتادل (695.000) این 30.000 یا 40.000 تومان بیشتر پولدادن میرزه

امید وارم گارانتیت سیتادل باشه

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اگه پاکت پی سی نیاز داری اکسپریا گزینه عالی هست...
    رم پیشنهاد میکنم 16 گیگ بگیر...البته 100 تومانه...فقط هم تو پاتخت پیدا میشه...
    سیتادل اصلی 780....و سیتادل غیر اصلی 650....جفتشون سیتادل هستند اما سیتادل اصلی که 100 تومانی گرونتره نشونش اینه که رو جعبش هم برچسب هالوگرام سیتادل داره...(بزرگ)...اما اونای دیگه فقط که تیکه کاغذ به عنوان گارانتی میرن...کارت گارانتی سیتادل اصل به جعبه گوشی چسبیدا...جدا نیست

اگرم بدون گارانتی دوست داشتی تا 590 تومان هست...
    دسته شما درد نکنه دیگه ما اومدیم اینهمه گفتیم خبر مسرت بخش که قیمت سیتادل کاهش پیدا کرد 700.000 تومان تا 695.000 تومان اونوقت شما میگی 780.000

این قیمت 700.000 رو از نمایندگی سیتادل که کناره علاادینه گرفتم
    اون 695.000 رو هم از یه نمایندگی یه سونی گرفتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

به هرکسی که اکسپریا میخره پیشنهاد میکنم همون روز اول یه محافظ صفحه iphone بخره و اندازه کنه و بچسبونه...وقتی خط افتاد تمومه...
    یعنی چی وقتی خط افتاد تمومه !؟ من الان 13 ماهه w960 دارم بدون هیچ محافظی کلی هم از تاچش استفاده کردم و با قلم ضربه زدم حتی ناخن ولی هیچ خطی روش نیفتاده یعنی جنس تاچ ال سی دیش اینقدر بده !؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

دسته شما درد نکنه دیگه ما اومدیم اینهمه گفتیم خبر مسرت بخش که قیمت سیتادل کاهش پیدا کرد 700.000 تومان تا 695.000 تومان اونوقت شما میگی 780.000

این قیمت 700.000 رو از نمایندگی سیتادل که کناره علاادینه گرفتم
    اون 695.000 رو هم از یه نمایندگی یه سونی گرفتم
    قیمت من مال 1 هفته پیش بود که از همون نمایندگی سیتادل که جنب پاساژه 780 بود...پس تازگی شده 695...من که 800 تومان همون اولش گرفتم.نکردم 1ماه وایسم...بابت قیمت هم پوزش میخواهم...ایندفه اگه قیمت به روز داشتم میگیرم...ولی یادت باشه سیتادل گارانتیش به جعبه چسبیده...دوست من مشکیشو از داخل پاساژ گرفته گارانتیش یه تیکه کاغذه که میشه با هر پرینتری چاپ کرد...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من بدون گارانتی 40 روز پيش خريدم 700 ، با گارانتی سیتادل میدادن 900 که بیخیال گارانتی شدم

10. این کاربر از hiax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

sony ericsson update service نصب کردم ، اکسپريا رو وصل کردم بهش ولی گفت update موجود نیست
    ROM version :1.02.931.3
    ROM date : 08/29/08
    رام جدید تر مگه نیومده ؟

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    ایران سبز

پيش فرض

یعنی چی وقتی خط افتاد تمومه !؟ من الان 13 ماهه w960 دارم بدون هیچ محافظی کلی هم از تاچش استفاده کردم و با قلم ضربه زدم حتی ناخن ولی هیچ خطی روش نیفتاده یعنی جنس تاچ ال سی دیش اینقدر بده !؟
    نه...اصلا هم جنس تاچش بد نیست...اما شگه یه چیزه تیز بکشه بهش خط میوفته...این کار برای پیشگیریه...مال منم خط نیوفتاده اما خاطره بدی دارم...من یه گوشی دیگه دارم که w950 هست...و همون روز های اول فلز بند گوشی تو جیبم کشید به صفحش و خط افتاد...اگه یه محافظ صفحه داشت اینجوری نمیشد که...واسه این برای این گوشیم میترسم...اگه فکر میکنید محافظ ها جلوی کیفیت تصویرو میگیره اشتباه میکنید..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •