يك سوال ديگه داشتم اين تويوتا كرولا هاي جديدxli چطور اون ها خوبن يا نه قيمتش چنده
يك سوال ديگه داشتم اين تويوتا كرولا هاي جديدxli چطور اون ها خوبن يا نه قيمتش چنده
ممنون فرشاد عزیز !
من خودم به تندر 90 علاقه خاصی دارم !
ولی من خریدار نیستم !
یکی از دوستان چند وقتی که دنبال ماشین هست .
این دوستمون کلا از قیافه تندر بدش میاد ! یه 405 مدل 78 هم داشت که پارسال فروخته ! 206 هم که صندوق نداره ! حتی ریو رو هم زیاد مد نظر نداره و میگه صدای موتورش میاد تو اطاق ! من 323 پیشنهاد کردم که اونم با این قیمت پیدا نمیشه !
نمایشگاهی هم که رفته بودیم پیشنهاد ریو داد به ما !
با سهمیه بندی هم مشکلی نداره ...
ماشین میخوام برای : مصرف خانوادگی,رانندگی در تهران,سالی یکی دو بار مسافرت بالای 200 کیلومتر,ماشینی باشه که خرج کمتری رو دستمون بذاره(این آخری خیلی مهمه)
الف) پراید نو
ب) 206 تیپ 2 مدل 80 تا 82
پ) سمند معمولی مدل 80 تا 82
ت) 405 مدل 80 تا 82
ث) روآ
لطفا دوستانی که تجربه دارند نظرشون رو با دلیل بفرمان
بودجه بیشتری ندارم
منم همچین چیزی میخوام
فقط تا 15 تومن و نو
با چیزایی که شما گفتید، روا بهترین گزینه برای شماست و بعد به ترتیب:
=====
- روا (خانوادگی، کم خرجی، لوازم ارزون و تعمیر آسون و ...)
- پراید (کم مصرف، لوازم ارزون، تعمیر نسبتا آسون نسبت به روا رانندگی خسته کننده تری داره و ...)
- 405 مدل 80-82 (قدرت موتور بالا، توانایی های حرکتی خوب، مصرف بالا، خانوادگی، ضمن اینکه این مدلهاش 2000 هستن و مصرفشون یکم خرابه)
- 206 تیپ 2 دست دوم (به علت مصرف خانوادگی این گزینه برای شما توصیه نمیشه. چون فضای داخلی نداره)
- سمند دست دوم رو هم کلا بیخیال شید (به این دلیلتون :"ماشینی باشه که خرج کمتری رو دستمون بذاره(این آخری خیلی مهمه" چرا که سمند دست دوم تمیز کم گیر میاد و اکثرا میرن تو خرج)
فرشاد واثقی![]()
در رنج قیمت 15 میلیون برای هر نوع مصرفی الان بهترین گزینه تندر 90 E2+LP هست.
از هر نظر از رقیباش بهتره و اگه بهتر نباشه بد تر هم نیست.
فضای داخلی، توانایی های حرکتی خوب، ایمنی از بقیه هم قیمتاش خیلی بهتره، هندلینگ خوب (بر خلاف شایعات)، امکانات و تجهیزات رفاهی از هم قیمتاش خیلی بیشتره.
خلاصه در این رنج بهترین خودرو همینه. مگر اینکه نتونی با قیافش کنار بیایی.
خیلیا معتقدن که قیافش خوب نیست. ولی به نظر من قیافش خوبه و حتی طراحی نسبتا زیبایی داره. اینو وقتی می فهمید که یه تندر 90 (با رینگ استاندارد 15) و رنگ نوک مدادی یا مشکی رو در کنار یک سمند یا 405 هر رنگی با هم مقایسه کنید.
![]()
مهمترین نکته L90 هم همینهخلاصه در این رنج بهترین خودرو همینه. مگر اینکه نتونی با قیافش کنار بیایی.
خیلیا معتقدن که قیافش خوب نیست. ولی به نظر من قیافش خوبه و حتی طراحی نسبتا زیبایی داره. اینو وقتی می فهمید که یه تندر 90 (با رینگ استاندارد 15) و رنگ نوک مدادی یا مشکی رو در کنار یک سمند یا 405 هر رنگی با هم مقایسه کنید.
به نظر منم قیافش غیر قابل تحمله
حالا اینو بزاریم کنار بهترین ماشین چیه ؟
ممنون از راهنماییت
مطمئن باش جز کمی بلند به نظر رسیدن تندر چیز دیگه ای توی قیافش نیست .
من توی چند مورد دیدم با کمکهای کوتاه خیلی بهتر از بقیه ماشینا دیده میشه.
بعد از این دیگه بهترین وجود نداره.
یه قیمت از سمند lx بگیر. اگه پولت بهش رسید میتونی اونو هم بگیری.
دوست عزيز به نظرم سمند ال ايكس سال بگير . ما الان اين ماشين رو داريم و هيچ گونه مشكلي باهاش نداريم . در ضمن ترمز هاش خيلي عاليه !!! تازه من توي جاده باروني ترمز هاشو امتحان كردم واقعا عالي بود .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)