تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 306 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ممنون.بزای من جواب داد.
    از این کار تا چند بار میشه استفاده کرد؟
    یک بار تا 180 روز (6 مــاه)
    البته شاید با چنج کردن Ip یا فقط ایمیلبتونید مجدداً این لایسنسز رو دریافت کنید !
    [ولی] با توجه به لایسنسز قبلی که در واقع همین لایسنسز هست (سریال مشترک) نمیشه دوبار استفاده کرد !

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

ممنون.بزای من جواب داد.
    از این کار تا چند بار میشه استفاده کرد؟
    خواهش میکنم ، تا زمانی که لینک کار بکنه ، نیازی به تغییر ip هم نیست. mail رو عوض کنید.

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

30-06-2011, 11:22 AM
    دوستان مشکل از کار افتادن وب گارد آویرا سکوریتی سوئیت خیلی ساده حل میشه:
    قصه یک ماه علافی:
    موفق باشیم!
    احتمالا انگلیسی شما بهتر از فارسی تون هست این مشکل به راحتی حل میشه و بار ها هم اینجا گفته شده ، هم توسط من و هم دوستان دیگه البته فارسی.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

.
    .
    .

4. 3 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

لاقل این یه پست رو کامل می خوندی دکی جون! من همون یه ماه پیش هم خدمتتون عارض شدم که Avira از لیست add/remove من کلا حدف شده بود.(کمی بالاتر هم نوشتم)
    دوست گلم اگر اصرار دارید که راهنمایی من و یا دوستان دیگه کامل نبوده من دیگه حرفی ندارم می تونید این اعتراض رو داشته باشید.

اما اگر سوال شما غیرفعال شدن آنلاین پروتکشن بوده هم دلیلش رو عرض کردم و هم راه حل ، این سوال بار ها تکرار میشه از سال 2008 هم پست هارو سرچ کنید این سوال هست و این جواب داده شده تا الان و همیشه هم کار کرده.

اما غیرفعال شدن آویرا در add/remove با این سوال اول فرق داره و دوست دیگرمون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخ شما رو دادند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این قسمت توی ورژن های جدید اصلا لازم نیست ، حتی ورژن های قدیمی هم بدون این روش قابل تعمییر بودند ، برای صحت گفته ی من هم میتونید پاسخ مدیر فروم آویرا رو در سال 2011 بخونید که فقط روش Change , و Modify رو پیشنهاد کرده. و کد بالا دیگه احتیاج نیست.

http://forum.avira.com/wbb/index.php?page=Thread&postID=1074362#post1074362

در ضمن متن انگلیسی بالا هم فقط پاسخ مشکل اول شماست ! با این متن چطوری مشکل دوم رو حل کردید ؟ راهی غیر از پاسخ دوستمون ؟ حتما بگید.

موفق باشید

6. 5 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

ببخشید میتونید ارتباط بین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا همان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو با ADD/REMOVE ویندوز بفرمایید ؟ فکر میکنم این طوری ما به قول شما به اشتباهمون پی میبریم.

ممنون

8. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

30-06-2011, 11:22 AM
    آقا جداً "نمی دونم" گفتن اینقد سخته؟!! شما که حال ندارین قبل از پست دادن یه سرچ کوچولو تو گوگل بزنین،چرا الکی مردم رو علاف می کنین با این ستاره هاتون؟

در ضمن، دوستانی که از این مطلب من استفاده کردند،اگه تشکر بزنن کسی اعدامشون نمی کنه ها...!

خواهش می کند،حتما ! خدمت شما:
    هیچ ربطی ندارن!
    ...بابا ما مگه بحثمون سر ِ برگردندون آویرا به add/remove بود؟! ما می خواستیم وب گارد آویرا درست بشه؛که اونم با نسخه های شما نشد،ولی با روش آزمون و خطای ما شد!

من وارد بحث تخصصی نمیشم، چون اصلا تخصصی در این زمینه ندارم.(چون علاقه ای ندارم.)اگه هم متخصص بودم ،می شدم مدیر فروم آویرا نه کاربر p30world ! و توجهت رو به این نکته جلب می کنم کسایی که میان اینجا و به امثال شما اعتماد می کنن و رنکینگ سایتتون رو بالا می برن،فکر می کنن شما لاقل قد یه سرچ کوچولو تو گوگل براشون وقت می ذارین تا مشکلشون حل بشه.نه اینکه اینجا سفسطه ببافی و اسپم بدی!
    اکنون به اشتباهتون پی بردید؟!

---------- Post added at 02:18 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------

حالا اصلا بماند که ریست کردن پروتکل TCP/IP نمی تونه رو وب گارد آنتی ویروس بی تاثیر باشه.(اگه کاربر گوگولی مگولی بودم،حتما یه مقاله راجع به این پیدا می کردم و تقدیم دوستان می نمودم تا موفق باشند!)
    به سوابق پستها كه نگاهي بندازيم شما رو فقط ميشه آدم طلبكاري كه بلده جستجو كنه ولي بلد نيست گفته‌هاي ديگران رو با دقت بخونه در مي يابيم

چند نكته رو اگه توجه كنيد اصلا باعث اين طرز برخورد غلط شما با ناظر يه انجمن كه واسه اينجا زحمت ميكشه و مورد تاييد تيم مديريت و تعداد زيادي از كاربران هست نميشه

1- اينجا هستيم كه داشته هامون رو به اشتراك بذاريم و مشكل بقيه رو حل كنيم در نتيجه وقتي كسي با اطلاعاتي كه داره به شما جواب ميده هرچند و به هر دليلي كه شما رو به نتيجه نميرسونه دليل نداره پرخاشگري كنيد و رو بياريد به توهين به انجمن و ناظر و .... كه ستاره‌هاي شما فلانه و رنكينگ انجمن فلانه و ....

آدما به چيزي اگه ميرسن بيشتر نتيجه اعمالشون هست تا خودشيريني در نظر ديگران

2- اين همه گفتيد تشكر كنيد از من !!! يه نفر اومد از شما و لحن زيباتون تشكر كنه !!!!؟؟؟
    يه بار پي اين علت بوديد كه چرا اين امر اتفاق نيفتاد !؟
    خيلي راحت بهتون بگم كه اين فقط ناشي از غرور شما در عدم قبول كردن حرف درست و طلبكاري شما از دوستان زحمتكش انجمن هست
    دليل نداره وقتي شما با اطلاعات پايين تون درخواستي ميديد و بدون دقت به پاسخ كاربران عمل ميكنيد نتايج درستي بگيريد ؛‌ و بعد از اون علت عدم نتيجه‌گيري‌تون رو بذاريد سر پاسخ غلط ديگران !! (البته بنا به گفته نادرست شما)
    و در مقابل وقتي كه چندين كاربر فعال و سرد و گرم چشيده انجمن كه با انواع مشكلات انتي ويروسي دست و پنجه نرم كردن، اومدن پاسخ شما رو دادن باز هم اينطور ناخوشايند باهاشون رفتار كنيد !!

3- وقتي شما دم از سرچ توي گوگل و ... ميزنيد خب بريد خودتون مشكل تون رو حل كنيد چه منتي هست كه ميايد اينجا ميذاريد و طلبكارنه خواستار اين هستيد كه يه كسي لقمه آماده بذاره دهنتون !!

4- درصورتيكه تلقي شما از پاسخ ديگران اينه كه اشتباهي صورت گرفته ، براحتي و با لحن آروم و متين - كه نشانه شخصيت شما ميتونه باشه - ميتونيد بگيد كه به نظر من اين مورد نميتونه درست باشه و ...
    نه اينكه با خلط مبحث و قاطي كردن مشكلات و درهم كردن پاسخها خودتون رو صاحب حق جلوه بديد و با گنده گويي و حرفاي نادرست انجمن و ناظرش رو زير سوال ببريد و به نوعي به جوسازي عليه انجمن و كاربراش رو بياريد

مبحث همين جا مختومه هست.
    پستهاي اضافي شما حذف ميشن و يك كارت قرمز در كارنامه شما ثبت ميشه
    درصورت تكرار جوسازي و ادامه بحث در اينجا ، دسترسي شما به تالار آنتي ويروس قطع خواهد شد

10. 9 کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساره38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    هیچ جای دنیا

پيش فرض

خسته نباشید دوستان
    امیدوارم این دفعه سوالم و جای درستی مطرح کرده باشم
    من می خوام اویرا رو نصب کنم پیغام زیر ظاهر میشه ممنون میشم اگه کمک کنید

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

خسته نباشید دوستان
    امیدوارم این دفعه سوالم و جای درستی مطرح کرده باشم
    من می خوام اویرا رو نصب کنم پیغام زیر ظاهر میشه ممنون میشم اگه کمک کنید
    یک بار اویرا رو به طور کامل از سیستم حذف کنید ،

با نرم افزاری مثل ccleaner ریجیستری و فایل های اضافی رو حذف کنید ،

یک لایسنس از اینجا دانلود کنید . (مهم)

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موقع نصب در پنجره فعال سازی قسمتی هست مبنی بر وارد کردن لایسنس HBEDV ، شما همان لایسنسی که بالا ساخته بودین رو بهش بدید (مهم)

ببینید مشکل حل میشه یا نه ،

در ضمن این لینک فقط مربوط به پرمیوم سکیوریتی هست که نسخه پرمیوم خالی رو دارید باید بگید یک لایسنس معتبر براش پیدا کنیم !

13. 2 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Iceboy_LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    شیــراز

پيش فرض

حل مشکل تغییر صدای ناهنجار اویــرا ( نسخه های جدید )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون اسم : شهاب

پيش فرض

سلام دوستان

من یه مشکل با این آنتی ویروس عمه ننه دارم!

روی سیستمم یه کرک از یه بازی وجود داره که خوب طبق معمول آنتی ویروس اونا ویروس شناسایی میکنه! بعد از اینکه اون فایل رو آنتی ویروس به عنوان ویروس شناسایی میکنه من گزینه Always Ignore رو میزنم! همه چی خوبه اما تا زمانی که سیستم رو ریست یا خاموش نکردم! زمانی که دوباره سیستم راه آندازی میشه آنتی ویروس دوباره فایل رو ویروس میشناسه و بقیه ماجرا!!

حالا میخواستم ببینم راهی هست که من به آنتی ویروس بفهمونم که بابا این فایل T، لامذهب ویروس نیستو دست از سرش بردار!؟

TNQ

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •