تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 226 از 1126 اولاول ... 126176216222223224225226227228229230236276326726 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,251 به 2,260 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    يه هارد 750 گيگابايت سامسونگ 32 مگابايت بافر دارم که شش ماهي خريدمش.
    وقتي که صفحه بوت بايوس بالا مياد پيغام خطا ميده و بايد با f1 رد بشه . پيغامشم اينه که:hard study and cable=bad
    من دو تا هارد دارم اون يکي رو جلوش مينويسه ok و خطا نميده.
    توي ويندوز سرعت هارد به شدت پايين اومده که همش هنگ ميکنه.بعضي از قسمتاي هارد رو که ميخواستم بک آپ بگيرم نميشد.اول گرفتم فرمتش کردم بعدش بردمش به نمايندگي در کرمان . حالا بعد از دو هفته که منو آواره کردن رفتم گرفتمش گفت هارد سالمه . و برو امتحانش کن اگه مشکلي داشت بيارش در صورتي که قرار بود يه هارد نو برام از تهران بيارن.
    با نرم افزار هاي سلامتي هارد هم هاردو چک کردم پيغام ميده هارد در حال سوختن و سلامتي هاردو 0 درصد نشون ميده.
    مشکل چيه؟؟
    ممنون ميشم از کمکتون.
    اینجا هم که تایپیک زدی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پيشنهادم اينه كه نرم افزار Paragon Hard Disk Manager بخري بعد سيدي بوتيبل باهاش بسازي بعد باهاش بوت كن

بعد فرمتش كن
    خبرشو بهم بده
    سلام
    با hdd regenerator بد سکتور داشت تعمیر شد. ممنون.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

9 مشکل برای هارد 500 گیگ نو ساتا 2 سامسونگ

استاد glc engineer به دادم برس !!! بدبخت شدم !!!
    با سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان عزیز فروم تعمیرات سخت افزار
    مشکلی برای هارد من پیش آمده که ازتون عاجزانه میخوام کمکم کنید تا به امید خدا حل بشه !!!
    من یک هارد 500 گیگ سامسونگ اردیبشهت امسال خریدم که 4 سال گرانتی داره و مدل آن به شرح زیر است :
    MODEL:HD503HI
    و اینکه مادربردم EPOX است به مدل EP-4PDA3I
    حالا حدود یکماه و نیم است خراب شده است .داستان خرابی هارد از این قرار است :
    من یک روز داشتم با هاردم کار میکردم دیدم یه صداهایی مانند اینکه برق باشه مانند چطوری بگم جیز جیز یواش برق میامد از قسمت برقی که به هارد بود من کابل آن را عوض کردم !!! بعد وقتی نورتون پارتیشن مجیک را باز میکردم یک ERROR میداد که میگفت آیا میخوای نورتون سکتور 111 از 2 میلیون و خرده ای سکتور را برات درست کنه میزدم آره اما پارتیشن مجیک از کار میفتاد !!!
    من یه روز روشن کردم دیدم هارد دیسک را از بایوس میشناسه ولی موقعی که میخواد توی ویندوز اکس پی بره
    ( من 2 تا ویندوز دارم اکس پی و ویستا ) هنگ میکرد و نمیرفت و باید ری استارت میکردی !!!
    البته با کامپیوتر دیگر تست کردم هارد را میشناخت از طریق Device Manager ولی خیلی زور میزد !!!
    بعد از چند روز دیدم حالا اصلا نه هارد را از بایوس میشناسه و نه هیچی !!!! میگه :
    Boot Disk Failure Please insert System disk And Press Enter
    با وجو اینکه نه هارد ضربه خورده نه تعمیر رفته نه در مجاورت امواج موبایل بوده !!!
    ببخشید دوستان اگر خسته تان کردم اما به من بگید تو رو خدا چی کار کنم !!! تمام زندگی ام توش بود !!!
    ایراد از چی هست !!! از مادربرده !!! از هارده !!!
    تو رو خدا کمکم کنید دارم دیوانه میشم !!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

استاد glc engineer به دادم برس !!! بدبخت شدم !!!
    با سلام و خسته نباشید به تمامی دوستان عزیز فروم تعمیرات سخت افزار
    مشکلی برای هارد من پیش آمده که ازتون عاجزانه میخوام کمکم کنید تا به امید خدا حل بشه !!!
    من یک هارد 500 گیگ سامسونگ اردیبشهت امسال خریدم که 4 سال گرانتی داره و مدل آن به شرح زیر است :
    MODEL:HD503HI
    و اینکه مادربردم EPOX است به مدل EP-4PDA3I
    حالا حدود یکماه و نیم است خراب شده است .داستان خرابی هارد از این قرار است :
    من یک روز داشتم با هاردم کار میکردم دیدم یه صداهایی مانند اینکه برق باشه مانند چطوری بگم جیز جیز یواش برق میامد از قسمت برقی که به هارد بود من کابل آن را عوض کردم !!! بعد وقتی نورتون پارتیشن مجیک را باز میکردم یک ERROR میداد که میگفت آیا میخوای نورتون سکتور 111 از 2 میلیون و خرده ای سکتور را برات درست کنه میزدم آره اما پارتیشن مجیک از کار میفتاد !!!
    من یه روز روشن کردم دیدم هارد دیسک را از بایوس میشناسه ولی موقعی که میخواد توی ویندوز اکس پی بره
    ( من 2 تا ویندوز دارم اکس پی و ویستا ) هنگ میکرد و نمیرفت و باید ری استارت میکردی !!!
    البته با کامپیوتر دیگر تست کردم هارد را میشناخت از طریق Device Manager ولی خیلی زور میزد !!!
    بعد از چند روز دیدم حالا اصلا نه هارد را از بایوس میشناسه و نه هیچی !!!! میگه :
    Boot Disk Failure Please insert System disk And Press Enter
    با وجو اینکه نه هارد ضربه خورده نه تعمیر رفته نه در مجاورت امواج موبایل بوده !!!
    ببخشید دوستان اگر خسته تان کردم اما به من بگید تو رو خدا چی کار کنم !!! تمام زندگی ام توش بود !!!
    ایراد از چی هست !!! از مادربرده !!! از هارده !!!
    تو رو خدا کمکم کنید دارم دیوانه میشم !!!!
    سلام خسته نباشید
    شما مطمئن هستین که هارد از بایوس هم شناسایی نمیشه
    اگه از بایوس هم شناسایی نمیشه پس ابتدا کابلها (دیتا و برق)چک کن مثالا یه کابل ساتای دیگه بخر و امتحان کن
    نکته مهم :
    1. از اون کابلهای قرمز رو بخر
    2. مطمئن باشین که این کابل ساتا تحت فشار سایر سیم ها و کابلهای اطراف نباشد یعنی آزاد باشه منظورم اینه که چیزی روی کابل ساتا تکیه نکنه
    ضمنا ایا از سلامت پاور مطمئن هستین!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگر با وجود این کارها هنوز در بایوس شناسایی نمیشود متاسفانه هارد کاملا نابود شده اما برای بازیابی اطلاعاتتون می توانین
    به مرکز بازیابی اطلاعات مراجعه کنید البته ممکنه هزینه بازیابی بیش از قیمت یه هارد باشد
    Last edited by ata.royalfalcon; 08-12-2010 at 19:30.

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

9

سلام خسته نباشید
    شما مطمئن هستین که هارد از بایوس هم شناسایی نمیشه
    اگه از بایوس هم شناسایی نمیشه پس ابتدا کابلها (دیتا و برق)چک کن مثالا یه کابل ساتای دیگه بخر و امتحان کن
    نکته مهم :
    1. از اون کابلهای قرمز رو بخر
    2. مطمئن باشین که این کابل ساتا تحت فشار سایر سیم ها و کابلهای اطراف نباشد یعنی آزاد باشه منظورم اینه که چیزی روی کابل ساتا تکیه نکنه
    ضمنا ایا از سلامت پاور مطمئن هستین!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگر با وجود این کارها هنوز در بایوس شناسایی نمیشود متاسفانه هارد کاملا نابود شده اما برای بازیابی اطلاعاتتون می توانین
    به مرکز بازیابی اطلاعات مراجعه کنید البته ممکنه هزینه بازیابی بیش از قیمت یه هارد باشد
    سلام آقا عطا ممنونم از کمکت
    آره از بایوس هم شناسایی نمیشه اصلا دیتکت نمیکنه !!!
    اون راههایی را که گفتی را چک میکنم اما درباره پاور راستش من ماه مهر بود پاور نو خریدم چون پاور خودم بو میکرد موقع داغ شدن پاور نوی نوی هست اما نگاه کن یک سوال دیگر هم دارم یه صورت غیر عادی یکدفعه درب دی وی دی رایتر سامسونگ سوپر رایت مستر من باز میشه یا الکی شروع میکنه به خوندن و کار کردن با وجود اینکه اصلا توش سی دی یا دی وی دی نیست !!! به نظرت مشکل از کجاست !!!
    میشه راهنماییم کنی آیا دستگاه خاصی برای ریکاوری هارد لازم است یا نه !!! چه سوالی پرسیدم منظورم این است که آیا تخصص خاصی میخواد برای ریکاوری چون من خودم تخصص اصلی ام ریکاوری اطلاعات است در سطح حرفه ای !!!! میخواستم ببینم خودم اگر دستگاه را داشته باشم میتونم یا نه ؟
    چه قدر طول میکشه تا ریکاوری بشه !!!
    ممنونم ازت !!!
    منتظر جواب هستم !!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

13 جواب 2

سلام عطا جان
    ممنونم از کمکت
    آن کارهایی را که گفته بودی انجام دادم ولی فایده ای نداشت !!!
    میدونی موتور هارد دیسک کار میکنه یعنی صدا داره اما متاسفانه هارد دیتکت نمیشه !!!
    درباره پاور راستش پاور نو در مهر خریدم براش چون پاور قبلی بعد از مدتی کار بو میکرد !!!
    البته میدانی بعد از اینکه این را گذاشتم بعضی موقع ها درب دی وی دی رایتر من که Samsung Super Write Master است باز میشه و الکی شروع به کار میکنه !!!
    در ضمن فکر نمیکنی ممکن است برد هارد دیسک سوخته باشه چون ممکن است یک برد نو بذاری کار کنه !!!
    هیچ صدایی خاصی هم نمیکنه موقعی که روشن هست فقط میفهمم موتور هارد داره میچرخه !!!
    به نظرت یعنی ممکن است با یک برد نو درست بشه !!! چون نه ضربه خورده نه هیچ چیز دیگری !!!
    برای ریکاوری گفتی یه سوال آیا اگر دستگاهش را داشته باشم میتونم خودم ریکاوری کنم چون اطلاعات شخصی وخانوادگی زیادی دارم نمیخواهم به کسی بدم !!!
    البته من خودم تخصصم در زمینه ریکاوری اطلاعات به صورت حرفه ای است !!! میتونی اسم این دستگاه را به من بگی یا اصلا بگو با چه دستگاهی هارد را ریکاوری سخت افزاری می کنن!!!
    منتظر جوابت هستم
    ممنونم ازت !!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    من دردسر شما رو واقعا درک میکنم
    منهم یه هارد داشتم 1.5 ترابایت پر از فیلم و کارتون
    درست مثل شما موتور هارد کار میکرد اما دیتیکت نمیشد
    بردمش مرکز بازیابی و تعمیر هارد بدون اینکه بردشو عوض کنند مرده رو از گور بیرون کشیدن و زنده اش کردن {باور کنین خودم هم باورم نمیشد بتونن درستش کنن}
    من پیشنهادم اینه که دست به هیچی نزنی و خرابترش نکنی حضوری برو همونجا باهاشون یه صحبتی بکن شاید مشکل خاصی نداشته باشه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اونجایی که من رفتم جای معتبریه خیالتون راحت باشه
    ضمنا راجع به دستگاه یه چیزهایی راجع به PC3000 شنیدم ولی مثل اینکه خیلی گرونه!!!!!!!!!!!

9. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه termite62's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض مشکل با هارد

سلام و خسته نباشید.
    من چند روزه یک هارد
    ADATA nobility nho3
    خریدم 1.5 ترا بایتی
    شروع به کپی از هاردهای قدیمی کردم روی هارد جدید. یک مشکلی هست اگه فایلی از یک حجمی بزرگتر باشه کپی نمیشه
    there is not enough free disk space.
    فکرشو بکنین 1 ترابایت خالی باشه بعد بگه فضا نداری 4 گیگ کپی کنی
    هیچ ایده برای درست کردنش ندارم.
    کسی راه برای من سراغ داره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام و خسته نباشید.
    من چند روزه یک هارد
    ADATA nobility nho3
    خریدم 1.5 ترا بایتی
    شروع به کپی از هاردهای قدیمی کردم روی هارد جدید. یک مشکلی هست اگه فایلی از یک حجمی بزرگتر باشه کپی نمیشه
    there is not enough free disk space.
    فکرشو بکنین 1 ترابایت خالی باشه بعد بگه فضا نداری 4 گیگ کپی کنی
    هیچ ایده برای درست کردنش ندارم.
    کسی راه برای من سراغ داره؟
    سلام خسته نباشید
    بخاطه اینه که فرمت پارتیشن هاردتون FAT هست که فایلهای بیش از 4 گیگ را نمیشود کپی کرد
    به NTFS فرمت کنید
    البته قبلش بک آپ بگیرین
    Last edited by ata.royalfalcon; 09-12-2010 at 18:31.

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    سوال: نرم افزاری سریعتیر از hdd regenerator جهت رفع بدسکتور در حالت بوت وجود داره؟
    خییییییییییییلی کنده لامصب. یه هفته وقت می خواد تا کل هارد 320 گیگ من رو درست کنه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •