اگه دقیقا درست بدونی کجا فعالیت می کنم حجم فایلاش به نوعی زیاده! می خوام همین حدود 50-60 مگ باشه با فرمت mkv و از تلویزیون توکیو باشه!! چون بقیه اپیزودهام هم همین طوریه می خوام یه نوع باشن!!
اگه دقیقا درست بدونی کجا فعالیت می کنم حجم فایلاش به نوعی زیاده! می خوام همین حدود 50-60 مگ باشه با فرمت mkv و از تلویزیون توکیو باشه!! چون بقیه اپیزودهام هم همین طوریه می خوام یه نوع باشن!!
همونجا که فعالیت میکنی هم از این 50-60 مگی ها داره، اگه خواستی بهت میگم کجا.....الان بزرگترین سایت برای انیمه های کم حجم و کیفیت بالا minitheater هست......البته سایت darklegends60mb هم خیلی ترکونده و انیمه های جدید تا پخش میشن این سایت زود انکود میکنه و آپلود میکنه....شما به این دو سایت مراجعه کنی کارت راه میفته!اگه دقیقا درست بدونی کجا فعالیت می کنم حجم فایلاش به نوعی زیاده! می خوام همین حدود 50-60 مگ باشه با فرمت mkv و از تلویزیون توکیو باشه!! چون بقیه اپیزودهام هم همین طوریه می خوام یه نوع باشن!!
کلی اتفاق افتاده...ازکجا برات بگم...انیمه تا یه مدت دیگه ازفیلر درمیاد باخیال راحت بشین وبادیدنش کیف کن...الان اگه بهت بگم دیگه دیدن بقیه قسمتای انیمه بی مزه میشه...
عزیز فکرکنم تاالان گرفتی کجا باید بری...تو همونجائی که بهت گفتم یه اعلان بزرگ سردر انجمن ناروتوش هست...همونجا همه چی پیدا میکنی...![]()
متاسفانه اصلیاشو خبر دارمکلی اتفاق افتاده...ازکجا برات بگم...انیمه تا یه مدت دیگه ازفیلر درمیاد باخیال راحت بشین وبادیدنش کیف کن...الان اگه بهت بگم دیگه دیدن بقیه قسمتای انیمه بی مزه میشه...
من از اون قسمت که کابوتو اومد و 1/3 بدنش اوروچیمارو شده بود گفتم اوروچیمارو زندست
بعد مرگ ایتاچی همه گفتم دیدی مرد کارش تموم شد ؟
من بازم گفتم زندست و بیاد همه رو زنده می کنه میندازه به جوون کونو ها
ظاهرا همونطوری شده و بچه هایی که مانگا می خونن میگن دقیقا داستان جایی هست که جیرایا را هم می خوان از آب دربیارن زنده کنن !
پس اگه یه خلاصه ای بگید چی شده یک تشنه (!)به علم (!!!!) را سیراب کردید !!!
...
خب بعد ازمردن ایتاچی توبی همون که رو صورتش ماسک هست ساسکه رو فریب میده واین طور بهش تلقین میکنه که ایتاچی به خاطر کونوها تمام اوچیهارو قتل عام کرده و...ساسکه هم باشنیدنش قاطی میکنه وتصمیم به حمله به کونوها میگیره...طی فعل وانفعالاتی!!!کاگه ها جلسه ا ترتیب میدن تا از شر آکاتسوگی خلاص بشن ...ساسکه تو اون جلسه به مقر تشکیل جلسه حمله میکنه بعد از مبارزات فراوان با کاگه ها موفق میشه دانزو رو بکشه...البته اینائی که دارم برات میگم خیلی پیچیدست ولی برات خلاصه میکنم...مثلا مبارزه ساسکه با رایکاگه چندین مانگاطول میکشه ویکی اززیباترین مبارزه ها تبدیل میشه...از بقیه خورده چیزها هم که بگزریم کابوتو با همون توبی متحد میشه وساسکه هم دراثر استفاده بیش ازحد از مانگکیوش کور میشه...ولی با پیوند زدن چشمای ایتاچی داره بینائیش رو به دست میاره...البته تاالان فعلا چشماش رو باز نکردن...کماکان باند پیچیه!!!وخلاصه کنم برم سر آخرین مانگاها که جنگ حجهانی چارم نینجاها شروع میشه...ازیه طرف تمام دهکده ها از طرف دیگه گروه آکاتسوگی با اون لشکری که درست کرده...تو مانگای آخری هم که 523بود کاکاشی وگای درحال مبارزه با نینجاهای احضار شده بسیار قدرتمندی هستن که به وسیله کابوتو احضار شدن...کابوتو باهمون تکنیک مخوف احضاری که اروچیمارو تکمیلش کرد و هاشیراما سنجو(هکاگه اول) وتوبیراما سنجو (هکاگه دوم )رو احظار کرد یعنی ادو تنسه درحال احضار قویترین نینجاهای مرده دنیاست...بین این احضارها زابوزا همون شخصی که با کاکاشی تو اوایل سریه اول مبارزه کرد هم هست......دیگه اگه غلط املائی داشت ببخشید.....
بالاخره این امتحانات فضایی تموم شد و ما هم برگشتیم !!!!!!!!!!! مانگا هم که داره جالب تر میشه و قسمت های اخر انیمه ر و هم به امید اینکه از فیلر در بیاد دانلود کردیم که دیدیم باز فیلیره !!!!!!!!!!!!!!
تا ببینیم کی از فیلر در میاد ؟!؟!!
این رو که نمیشه تا قاطعیت گفت چون هنوز اوروچیمارو رو به چشم نیدیدم ...هر چی بوده همون کابوتوچیمارو خودمون بوده که داره به یه مار عجیب قریب تبدیل میشه !!!من از اون قسمت که کابوتو اومد و 1/3 بدنش اوروچیمارو شده بود گفتم اوروچیمارو زندست
خود کابوتوچیمارو توی مانگا های قبلی به توبی ( مادار ) گفت که برای اجرای این تکنیک باید هم به بدن شخص مرده دست رسی داشته باشیم و هم به روحش ..... برای همین جیرایا رو نتونست احصار کنه چون بدنش در اعماق اقیانوس ها بود ..............هوکاگه ها هم نتونست احضار کنه چون کاگه های 2 و3 و 1 روحشون در تسخیر خدای مرگ بود و هوکاگه چهارم هم روحش رو در بدن ناروتو گذاشته بود و در اخر هم به تسخیر خدای مرگ در اومد ... .......ظاهرا همونطوری شده و بچه هایی که مانگا می خونن میگن دقیقا داستان جایی هست که جیرایا را هم می خوان از آب دربیارن زنده کنن !
تا مانگای بعدی هم که نمیشه چیزی گفت ولی کاکاشی نقشه توپی کشیده بود ...این رفیق ساسوکه هم تنش می خاره و می خواد مثل داداش گروه شمشیر زن ها رو تشکیل بده ...خدایی عجب گروه خوفی داشتند !!!!!!!!!!!!! مخصوصا اون درازه که شمشیر سامورایی داشت خیلی مخوف بود !!!!!!!!!!
تا به حال توجه کردین تو این 20 مانگا بعد از تغییر چشم های ساسکه نویسنده فقط یک بار سراغ ساسکه رفته تازه اونم یه صحبت کوتاه بود در یک صفحه مانگا.این ارامش قبل از طوفان.معلوم نیست میخواد این کیشیماتو چه قدرت چشمی به ساسکه بده که تو 20 مانگا حتی یک کلمه هم در موردش صحبت نشد.
ناروتو هم که فعلا داره رو تکنیک جدیدش کار میکنه و حالا حالاها وارد جنگ نمیشه.پس تا 10 مانگای اینده احتمالا فقط جنگهای مربوط به گروههای ارتش نینجاها رو میبینیم.با تشکر
Last edited by footballist; 19-01-2011 at 20:51.
ناروتو 524:
با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود مانگای 524 از فور شیر تو پروفایل من هست...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)