ببخشید زحمتی نیست یه عکس از محیط بازی در حالت برفی می زاری؟
ببخشید زحمتی نیست یه عکس از محیط بازی در حالت برفی می زاری؟
تو بازي دوستانه چند بار ديدمنه رو high 1024 *768 هست .تو مستر برفی میشه؟
تنظيمات
high
1024 * 768
winter
rainy
سيستم خودم که پائينه روي com دوستم چند بار ديدم حالا بعداً اگه وقت کردم چشم!ببخشید زحمتی نیست یه عکس از محیط بازی در حالت برفی می زاری؟
سلام دوستان من سیستم ام اینه :
cpu : 3.0 amd athlon 64bit
vga: geforce 7100 gs
ram : 1,5 gb
الان هم دارم در 640*480 medium بازی می کنم !
گرافیک رو high که میکنم روون نیست !
چی کار کنم ؟ ایراد از چیه ؟
مرسی اگه جواب بدید
اطمینان داری درایو کارت گرافیکت رو اپدیت کردی؟؟؟!!!
يك راهنمايي ارزنده
ببينيد دوستان عزيز من بعنوان حالا يه كمي با تجربه تر از شما و داشتن حالا چند سابقه ي ورزشي بيشتر (شوخي)
خيله خب بعضي از دوستان پرسيده بودند با اون پچ 77 مگي يا 75 مگي يا 72 مگي چه بكنيم ماهاي بدبخت ؟
خيله خب اينم جوابتون . دوستان عزيز وقتي شما اين فايلو دانلود كرديد تمام شد معمولا زيپه
ميريد Unzip اش مي كنيد و مي بينيد داخلش 2 يا سه تا فايل زيپ ديگه هستش با نام هاي مختلف
خيله خب حالا شما به برنامه ي GGS يا همون Game Graphic Studio احتياج داريد
بريد اونو دانلود كنيد
خب بعدش بريد تو GGS از منوي Edit گزينه ي Import All رو بزنيد . يه Browser باز كنيد و اون فايل هايي كه دانلود كرديد رو به داخل فايل هاي بازي حالا هر جا كه نصب كرده ايد اضافه كنيد
همين بعد بريد از منوي فايل سيوش كنيد تموم شد رفت پي كارش
اما مژده مژده !!!
يادتون هست من قبلا يه فايل پچي درست كرده بودم اون حجمش حدودا 80 مگ بود
حالا يه شاهكار جديد از من و دوست عزيزم آرش
بعد از 1 ماه فعاليت سخت بهترين پچي كه وجود داره رو براتون آماده كرديم اين پچ خيلي خيلي كامله
بزودي ويژگيهاشو براتون ميگم و ان شالله خود پچ را هم براي دانلود ميذارم اما فكر كنم براي افرادي كه پرسرعت دارند خوب باشه
اينترنت زغاليا بايد يه فكر ديگه اي بكنند
اگه سوالي داشتيد بگيد در ضمن يه چيز ديگه
من تو برنامه نويسي وارد هستم تونستم AI اين بازي رو هك بكنم به اين صورت كه بارش برف و باران و ميزانشو ميتونيد قبل از بازي با يه برنامه ي ديگه كه بنام سايت عزيز P30world نوشتمش كم يا زياد بكنيد
به اين ترتيب مشكل برف و باران هم حل ميشه
و مشكلات ديگري مثل چمن مصنوعي با كنتراست بالا كه در هواي باراني كيفيت بسياري از ورزشگاههارو پايين مياره و يا مشكل نقل و انتقالات يا محبوبيت كه واقعا شورشو درآوردند مثلا شما ميايد 10 بازي پشت سرهم مي بري حالا بعدش مياي يه بازي رو مساوي مي كني بعدش مي بيني كه مثلا 10 پوينت يا بيشتر ازت كم ميشه
اينا به نظر من واسه فوتبال محبوبي مثل PES نقطه ضعف هاي بسياري هستش
فعلان باي![]()
من دارم
تازه اسم تیمها هم درست شده
فردا میزارمش
منظورت از اون پچ 80 مگی چیه؟؟
نکنه منظورت اون 77 مگی آشغاله؟؟؟؟
اگه منظورت اونه ،که لطف کن دیگه از این پچها نزار. همون یدونه واس 7 پشتمون کافی بود![]()
پویا جان قصد end of eorld نیک بود .مشتاقانه منتظر اون پچی که اماده کردی هستم.
سلام آرمین جان
من directX خودشو ریختم فقط
دیگه چی کار کنم ؟
اصلا گرافیکش از 640 medium بالاتر میارم گیر می کنه !
اعصابمو خرد کرده
ویندوزت چیه؟راستی تو سایت Invidia برو اونجا خودش یه صفحه داره،سی و خورده ای مگابایت .brand Graphic Card ات رو انتخاب کن،نوع Windows ات رو هم انتخاب کن (سی و دو بیت یا شصت و چهار بیت)بعدش Download کن.وبعد از ریختنsetup رو نصب کن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)